Arama

God of War (Playstation 2)

Güncelleme: 30 Eylül 2012 Gösterim: 67.869 Cevap: 6
Miriel - avatarı
Miriel
Ziyaretçi
1 Kasım 2006       Mesaj #1
Miriel - avatarı
Ziyaretçi
God of War (Playstation 2)
Doğruyu söylemek gerekirse "God of War" için söze nereden başlamam gerektiğini tam olarak bilemiyorum ama uzunca bir süredir PS2’de bu kadar kaliteli bir oyun oynamadığımı belirtmeliyim. Oyun piyasasını yakından takip edenler SCEA’nın birkaç senedir GoW üzerinde çalıştığını bilir, özellikle oyunun çıkışından önce gösterilen video ve görüntüler GoW’un çok iyi olacağı sinyallerini zaten açık bir şekilde veriyordu; ve oyunun piyasaya çıkışıyla tahmin edildiği gibi GoW kalitesini göstererek ayın en iyi oyunu seçildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Tanrılar Toplantısı...

Zeus: Sizi, bu en kutsal topraklara, ölümlülerin kaderini tartışmak üzere topladım; ki gözlemlediğim kadarıyla onların hareketleri, Olympus Dağı’nda bulunan bizlere ciddi kin güder cinsten.
Athena: Baba, lordum; eğer hakkında konuştuğun kişi Kratos ise, ben onun 10 senedir sürekli tanrıçasıyım ve kendisi deliliğe karşı savaştı ve onu affetmemizi sağladı.
Ares: O adam bir aptal. Kendisine verilecek bir armağana sırt çevirdi.
Zeus: Yeter, Ares. Onun ne yaptığını biliyorum. Gerçekten biliyorum, mahçup olacaksın.
Athena: Ares’in hareketleri hep acımasız, lordum. Nasihatçilerimin bana bildirdiklerine göre, Ares bir ordu hazırlıyormuş ve şehrime saldırıp yok etmek amacındaymış.
Ares: Atina, sanat ve kültür şehri olarak gösteriliyor. Halbuki çürük aristokratlarla dolu bir mikrop çukurundan başka birşey değil. Atina, anne Gaia’yı da hasta ediyor. Şehrini yok edeceğim, sevgili kardeşim.
Athena: Seni engellersem, bunu yapamazsın kardeşim.
Zeus: İkiniz de susun! Bu çocukça tartışmalarınızı kendi aranızda sürdürün ancak bu savaşın Olympus Dağı’na sıçramasını istemiyorum. Bizim başka dertlerimiz de var. Kratos, kaderimiz için değişmiş olabilir.
Athena: Kendisi bir çılgın, ama güçlü.
Ares: Bunda hemfikiriz.
Zeus: Evet... güçlü. Ancak birgün kendisini olumsuz etkileyecek derecede güçlenebilir, tabii bizi de.

[flash=http://www.youtube.com/v/OzZHtHs2hno]width=425 height=350[/flash]


The Unique - avatarı
The Unique
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2008       Mesaj #2
The Unique - avatarı
Kayıtlı Üye
Ben de çok oynadım bu oyunu gizli yerleri bilmezseniz oyun geçmeniz zor Msn Happy) Ama gerçekten güzel 1 oyun herkese tavsiye ederim Msn Happy Stres atmak için oynuyorum ben Msn Tongue

Sponsorlu Bağlantılar
Kostümler
God of War Kostümü - Oyunu herhangi bir zorlukta bitirdiğinizde
Hydra Miğferi - Oyunu herhangi bir zorlukta bitirdiğinizde
Hercules - Oyunu Titan Modda bitirdiğinizde
Dark Odyssey - Oyunu God Modda bitirdiğinizde
General Kratos - 20 adet Cyclops göz topladığınızda.( Gözleri almak için onları context-sensitive hareketiyle öldürmeniz gereklidir.-Daire Tuşu- )
Athena - Oyunu Titan Modda bitirdiğinizde
God Miğferi - Challenge modda God derecesini aldığınızda..

Titan Modu Karşılaşmaları - Oyunu herhangi bir zorlukta tamamladığınızda Treasures" bölümünde açılır.

Titan Modu -Oyunu herhangi bir zorlukta bitirdiğinizde açılır.

Arena Of The Fates -Titan Modu Karşılaşmalarında , Titan derecesine ulaştığınızda "Treasures" bölümünde açılır.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Bir bildiğim varsa hiç bir şey bilmediğimdir. (:
hrkN - avatarı
hrkN
Ziyaretçi
14 Haziran 2012       Mesaj #3
hrkN - avatarı
Ziyaretçi
GOD OF WAR (Tam Çözüm)



The Hydra Attacks
İntikam için çıktığımız uzun yola, bir geminin güvertesinde başlıyoruz. Çıkan yaratıkları öldürün, küçük bir ara video girecek, kapağı açın geminin içine girin. Sağ taraftaki koridor'dan önünüzdeki engelleri parçalayıp devam edin. Karşınıza Hydra çıkacak (bunlara yılan diyelim)halledin (L1 yani korunma tuşunu kulanın derim). İnce tahta yolun, sağ tarafını takip edip karşıya geçin. Kapılardan ilerleyin zaten kafa karıştıracak başka kapı yok. Kapı çıkacak açın gemi'nin güvertesindeyiz. Kuşları halledin, sağ tarafta yine bir yılan çıkacak. Onu da halledin açılan büyük delikten suya atlayın. Dar yolu takip edip yukarı çıkın. Yıkılan gemi direğini sol tarafa doğru izleyin (acele etmeyin, yavaş yavaş geçin). Ara video girecek eleman ölecek. Sarı parlak ışık SAVE yeri. Aşağıya inin. Burada yapmanız gereken ok atan düşmanların yanına gitmek. Ancak yukarı çıkmak için zıplama yeterli olmuyor. Sağ tarafta kutu gibi bir şey var onu oraya sürüklemeniz gerek. Seri olun ve X tuşunu mutlaka kullanın (X e 3 sn. kadar basılı tutup bırakırsanız Kratos fırlatır). Koridoru takip edin. Anahtar isteyen bir kapı var, anahtarını alıp geri gelmemiz lazım bu kapıyı unutmayın. Kapı'nın karşısında merdiven var en tepeye çıkın. İpi kullanarak aşağı kayın. Tahtaları kırın ortadaki yol, diğerleri sandık. İlk büyümüzü alacağız(Poseidon's Rage) ara video girdi. Ara video bitince açılan yerden devam edin. Burada anahtarı almamız lazım. Küçükleri öldürmenin yolu, yanlarına gidip vurun bayılma gibi bir şey olacak. Hemen sol taraftan(sağdaki yılan için sağ taraftan) yukarı çıkan basamak gibi bir yol var. Yuvarlak platformun üzerine atlayıp işini bitirin. Diğerini yazmama gerek yok büyüğe yönelelim. Bunun kükremesi ve ısırmalarına dikkat edin.Özellikle kükremesinde çıktığınız ağ hizasında durun ki Kratos tutunsun aşağı düşmesin. Isırınca vurmanız için biraz zaman oluyor bu arada hünerlerinizi gösterin. Tepesinde ''O'' çıkacak gerekeni yapın. Üç kez tekrar edin, kafasını vurduğunuz yer kırılıp kazık olacak. Her şeyi son kez tekrar edin, hafif kafası güzel olacak yanına gidip durmadan vurun. ''O'' çıkacak devamını getirin. Güzel bir video girdi, yılanın ağzından girin ve anahtarı alın. Şimdi anahtar isteyen kapıya gitmemiz gerek. Dışarı çıkın gideceğiniz yol size gösterilecek. İp'ten aşağı inince karşıdan gitmemiz gerek (yolu bulacağınıza inanıyorum). Anahtarla kapıyı açın ve yolu takip edin. Güzel bir video daha. Bölüm bitti.

Docks Of Athens
Hatunlara uygun kombinasyon yaparsanız orb alırsınız. Tek bir yol var o yolu takip edin. Video girecek

Fortress Of Athens
Gemi kara'ya yanaştı, sağ taraftaki köprüden devam edin. Ufak bir köprü daha var yaratıklar geliyor oradan devam edin. Karşıdaki platforma atlayın (sağ tarafta yıkık duvar var o yolu izlerseniz bir sandık vardı ama içinden ne çıktığını unuttum)kolu çekip yukarı çıkın yeni yaratık ile tanışın. Asansör ile yukarı çıkın. 3 dev gelecek öldürün, karşı taraftaki yapıya girin düz devam edin. Kameranın tepeden çektiği bir yere geldik. Kare yapıların ikisinin altında tahtalar var kırın ki yapılar alçalsın.Burada ''Gorgon Eye'' var. En alçak olana çıkın, ondan biraz yükseğe. Oradan kasanın olduğu yere atlayın. Merdivenden çıkın sola ilerleyin. tutunma yerine atlayın gideceğiniz yeri gördünüz zaten. Aşağı inin ara video girsin. İkinci büyümüzü aldık (Medusa's Gaze) ve bence oyunun en gıcık yaratığı ile tanıştık. İlk oynadığımda bunun yüzünden gül gibi orjinal kontroller'ın sol analog stick'ini kırdım (nasıl abandıysam). Burada ki elemanları halledin, açılan yerden devam edin. Merdiven'den yukarı çıkın. Ortada büyük bir ok fırlatma aleti var. Karşıdaki büyük tahta kapı ilerlememiz gereken yol. Fakat sağa ve sola ok atarsanız gizli orb ve Phoenıx F. yerleri açılır. Ortadaki kapıdan devam edin merdivenden yukarı çıkın (sol taraf Gorgon Eye yolu). Küçük bir balkona geldi. Soldan duvara tutunarak yukarı çıkın, sağa atlayın, tekrar sağa atlayın düz devam edin yolun sonunda aşağıya inin. Sol taraftaki heykelin arkasına geçip itekleyin. Heykelin kopan kafası yol açtı, oraya gidip merdiven ile yukarı çıkın, bir merdiven daha var tekrar yukarı çıkın.iki sütun var onları kırın alçalsınlar yukarı çıkın. Düşmanları halledin, oku fırlatıp ip ile karşı tarafa geçin. Aşağı inin, kapıyı açıp, ok ile zorlanan kapıyı parçalayın. Açılan kapıdan ilerleyip merdivenden aşağı inin (yukarı’da kırmızı ve yeşil orb var). Yolu takip edin, video girecek.

The Road To Athens
Merdivenlerden yukarı çıkın, Ares’i gösterecek balkondaki parlayan yere gidin bir video daha girecek.

Athens Battleground
Save yeri’nin olduğu taftan giderseniz ilerleyen dakikalarda alacağınız Gorgon Eye’yi alırsınız. Sol taraftan ilerleyin, Ares yolu kapattı tekrar sol’dan gidin. Burada yapmanız gereken karşı kapıyı açmak, geride ki tuş’un üstüne çıkınca açılıyor.. İlk önce yaratıklardan birini öldürün, diğerini tuşun üstünde taşa çevirip kapıdan geçin. Çıktığınız yerde küçük küçük odalar var içlerini araştırın (1 adet Gorgon Eye, 2 adet Phoenıx F. var). Düz devam edin, önünüze çıkan bariyeri parçalayın. İp’ler yardımı ile karşıya geçin. Yolu takip edin.

Athen Town Square
Meydanı temizleyin, gösterilen kapı’dan gidip kadını takip edin. Geldiğiniz ilk oda’nın duvarlarında motifler var, kırmayı deneyin Gorgon Eye var. Kadını takibe devam, balkon gibi bir yere geldik. Kadın karşı tarafta zıplayın devam edin. Şuursuz kadın öldü ama boşu boşuna ölmedi (ölümün hayırlısı diye buna derim).Balkonda save yeri var sol tarafında Phoenıx F. Sandığı. Sağ taraftaki kapak, kadın’dan alacağımız anahtar ile açılıyor. Aşağı atlayın kadın’ın düşürdüğü anahtarı alın. Aynı yolu takip edin. Anahtarı kullanıp kapağı açın ve aşağı inin. Save yerini geçip ilerleyin.

Rooftops Athens
Yeşil bitkinin olduğu duvara tutunup yukarı çıkın. Biçer döver arkadaşlar ile tanışın. Buradaki düşmanları öldürünce kapılar açılmıyor, yukarıda ok atan arkadaş var o yolu takip edin. Bunları öldürünce kapılar açıldı. Açılan kapı’nın sağ tarafında tahtalar ile kapatılmış Gorgon Eye kasası var. Askerlerin kaçtığı yöne gidin. Kırık platforma atlayın, karşı sütunun yeşil yerine atlayın (ok atanlara dikkat). Ok atanlar sizi vurmadan, sütun’un alt yeşil yerine geçip sola gidin. Ters atlama ile karşıya geçin, tahta kapıyı kırıp ilerleyin. Okçuları öldürüp köprüyü açın, geldiğiniz sütun’a atlayıp karşıya geçin. Karşıya geçince sol tarafa ilerleyin, yukarıdaki okçulara dikkat edin (bunları unutmayın). Büyük ok atma aletini sürükleyerek hemen karşınızdaki yoldan götürün. Geniş bir odaya geldik, kapıları teker teker açın toplanacakları toplayın. Sol taraftaki kapıların ilkinde kol var çekin, dikkat ettiyseniz merdiven indi ve arkada ki çark hareket etti. Merdiven ile çıkmaya değmez. Şimdi ok fırlatma aletini çarkın üzerine koyun ve kolu çekin. Ok bize döndü, aleti çarkın üzerinden indirin ve kolu çekin. Tekrar aleti çarkın üzerine koyun ve kolu çekin. Tamam şimdi aleti oda’nın ortasına getirip ok fırlatın ve karşı kapı’yı açın. Açılan yolu takip edin, üçüncü büyümüzü aldık (Zeus Fury). Açılan yeri takip edin, girdiğimiz yere geldik. Aldığımız büyü ile binanın tepesindeki okçuları öldürün. Açılan kapıdan ilerleyin, duvarı kırıp kasaları açın. Tekrar başa dönün save yerinin olduğu odaya gidin, merdiven’den yukarı çıkın. Sağ taraf’ta bir merdiven var, sizi Gorgon Eye’ye götürür. Karşıya atlayın, sol taraftan ipler ile karşıya geçmek size kalmış (kırmızı, yeşil ve mavi orb sandıkları var). Önünüzde taşlar ile örülü bir barikat var, parçalayın ve karşıya geçin. Baltalı yaratıkları öldürün, şimdi burada bir Gorgon Eye sandığı daha var. Anlatayım: Bulunduğumuz bina damı’nın bir bölümü kırık, sol taraftaki bölümü siz kırın (çatlamış fark ettiyseniz) düşmeyecek şekilde yaklaşın, aşağıda yanan bir meşale var oraya atlamanız gerek. Oyuna devam buradaki diğer barikatı kırıp karşıya geçin. Adam köprü açılmasın diye kolu tutuyor, Zeus Fury büyüsü ile işini bitirin. Açılan yolu takip edin, yolun sonunda bir tuş var tuşun üstünde durun aşağıya inin. Düz devam edin, ara video girecek, uçan yaratıklar hatunu kaçıracak. Karşıya geçin save yapın. Yolu takip edin.

Temple Of The Oracle
Ara video bitince düşmanları öldürün. Tekrar bir video, video bitince save yapın. Burada bir Gorgon Eye ve Phoenıx F. var, ayrıca iyi araştırırsanız kırmızı orb sandıkları bulacaksınız.

The Path To The Oracle
İçeri girin, düz devam edin. Bir video girecek, sağ ve sol deliklerden uçan yaratıklar çıkıyor. Burada yapmanız gereken, o delikler kapatmak. Delikleri karşı tarafta bulunan heykeller ile kapatıyoruz. Kapatınca sol taraftaki kapıyı açın devam edin. Geldiğiniz yerden karşıya geçin ama burada bir Gorgon Eye var (sol tarafta oyuk duvarın içinde, zaten sola giderseniz çıkıntıyı fark edersiniz). Yola devam, merdivenleri izleyin. Dışarı çıktık, ara video girdi. Bu hatunu kurtarmanız gerek. Şimdi acele etmemize gerek yok. ilk önce sağınızda ve solunuzda bulunan heykellerden birini tutun, ekranın sağına doğru sürükleyin. Baykuş resmi olan bir asansör var onun üzerine koymanıza gerek yok. Sağa doğru sürükleyin ve boşluktan aşağı düşürün (zaten parlıyor). Diğerini de onun üzerine bırakın. İkisi üst üste gelince aşağı inin sağa doğru sürükleyin. İki meşale yanıyor, onların ortasına götürmeniz yeterli olacaktır. Şimdi sağda kırmızı bir orb sandığı var(kapının üst tarafı). O yolu kullanarak yukarı çıkın, bir video girecek. Gösterilen yolu takip edin, artık süre kısıtlaması var ecele edin ve kızı kurtarın. İzlenecek yol basit olduğu için yazmıyorum. Güzel bir video daha. Hanımefendi bize kapıyı açtı, hemen çıkmayın etrafı araştırın. ‘’Kırın beni diyen’’ duvarları kırın, birinde Gorgon Eye var, kırmız orb sandıklarını toplamak size kalmış. Kadının açtığı kapıyı takip edin.

Suıcıde Bluff
Kılıç şeklindeki yol oyunu ilerletir. Save yerinin hizasındaki yol Phoenıx F. Sandığına gider. Kılıç şeklindeki yoldan ilerleyin. Aşağı inin, suya ayak basınca devam etmeyin geriye gizlenmiş bir Phoenıx F. sandığı var.

Devam edin düşmanlar gelecek, ok atanlara dikkat edin. Yukarı çıkın, balyozlu yaratıklar ve ok atanlar gelecek öldürün. Aşağı inin arkanızda gizlenmiş orb sandığı var. Devam edin, yukarı çıkın. Azmanlar geldi halledin, sağlı sollu ok atanlar var. Yola devam edin, merdiveni kullanarak yukarı çıkın. Kolu çekin.
Tekrar Road To Athens deyiz. Düz devam edin, Ares’in olduğu yere geldik. Buradan sağa dönün, büyük kapıdan girin. Girdikten sonra sağdaki sandığa dikkat edin Gorgon Eye. Yola devam edin.

Desert Of Lost Souls
Güzel bir video daha. Video bitince heykelin hizasında düz devam edin. Ruhani bir ses geliyor ona kulağınızı alıştırın. Tapınak girişi gibi bir yere geldik. Önünde bir kadın var. O kadına yaklaşınca ruhani ses arttı fark ettiyseniz. Kadına tepesinde ‘’O’’ çıkana kadar vurun daha sonra ‘’O’’ ile yakalayın. Kadının içinden ruh gibi bir şey çıktı ve kapıya gitti. Geriye kalan üç kadını bu çölde arayıp bulmamız gerekiyor. Nasıl bulalım demeyin, o sesi arayın. Sıcak soğuk diye saçma bir oyun vardır. bir şeye yaklaşınca sıcak denir. Öyle düşünün, kadınlara yaklaşınca ses artacak, uzaklaşınca azalacak. Valla her oynadığımda bunları bulmakta zorlanıyorum. Tam çözümü yazarken oynadığımda biri tapınağa göre sağ arkalara doğru, diğeri de sol arkalara doğru çıktı harabe gibi bir yer vardı orada. Yerleri tarif etmek çok zor,sandık bulacağınıza emin olun. Ben bu oynadığımda aramadım ama olduğunu biliyorum (Gorgon ve Phoenıx birer tane olabilir). Tapınaktan içeri girin, şükür kavuşturana save yeri. Solda ki dar yoldan ilerleyin. Bir yere çıktık, altımızda kayan bir tahta yol var oraya atlayın. Şimdi burada yapmamız gereken biraz sabır istiyor. Bir kapı var onu açın, içinden kare bir platform çıktı. Onu en sola götürüp, yukarı çıkmanız gerek. Ama yaratıklar, şıp diye damlıyor. Kasmayın, sakin olun. Yaratıkları öldürüp biraz sürükleyin (X ile fırlatın tabi ki). Eğer bu platformu bırakırsanız ilerde ezilip parçalanıyor, tekrar baştan yapmanız lazım. Dediğim gibi yavaş yavaş gidin, düşmanlar gelmeye yakın duvardaki çıkıntılara yerleştirin ki, kayıp gitmesin. Yukarı çıktık, kapıyı açın devam edin. Sura üfleyin. Mükemmel bir an, abim bunu ilk gördüğünde vay be demişti. Devam edin, biraz zor olsa da ikinci sura üfleyin.

Pandora’s Temple
Devin sırtındayız. Köprüyü takip edin, ara videodaki yere giden sol taraftan. Kuşlar kapıyı açacak, aşağı zıplayın devleri öldürün merdivenlerden yukarı çıkın. Gorgon Eye ve Phoenıx F. var, büyük kapıyı açın. İçeriyi temizleyin. Ortadaki kitabı Kratos a okutun, karşı taraftaki parlayan yere gidip R2’ye basın. Açılan yerden devam edin.

The Rings Of Pandora
İleri yada geri gitmek size kalmış. Buradaki kapıyı bulun ve devam edin. Ortada havuz olan bir yere geldik. Buradaki kolu çekin, dışarıda bir kol aşağı indi ona gidin. Kolu çevirin, ilk yolu geçin ama unutmayın buraya geri geleceğiz. İkinci yoldan ilerleyin, yeni silahı alın ( Blade Of Artemıs). Açılan yerden devam edin.

Challenge Of Atlas
Salondaki kitleyi imha edin. Karşı tarafta sağda, kırık bir merdiven var oradan devam edin. Okçuların oraya geçin, burada Gorgon Eye var. Kolu çekip, inen ipten aşağı kayın. Bir tek yol var ilerleyin. SHIELD OF HADES’i alın, arada pestil olmadan önce bütün yaratıkları öldürün. Açılan kapıdan, indiğimiz ipin olduğu taraf atlayıp, ip ile yukarı çıkın. Buradaki diğer kapıdan girin, sandığı okçuların olduğu yere çekin. Burada sandığı tuşun üstüne koyup karşıya gitmemiz gerek. Şöyle oluyor sandık tuşun üstüne gittiği an, bizim oyuk yerde olmamız lazım. Sandığı merdivenlerin oraya gittiği kadar itin, oyuk yeri arkanıza alıp sandığı tutun. Daha sonra X ile sandığı fırlatıp aynı anda, sağ analog ile geri atlayın. Arkadayız, elemanları öldürün merdivenden yukarı çıkın. İnce tahta yoldan geçip diğer SHIELD OF HADES’i alın. Aşağı inin parlayan kapıya SHIELD OF HADES leri yerleştirin. Dar koridordan devam.

The Path To Atlas
Jiletlerin bulunduğu bir yere geldik, sağdaki kapıdan girin. Duvarı parçalayın, yola devam edin. Kuşların olduğu bir köprüye geldik, kırık yerden karşıya atlarsanız Gorgon Eye ve Phoenıx F. sandıkları bulursunuz.Devam edin geldiğiniz yerde sağ tarafta bir merdiven var oradan duvara tutunarak ilerleyin. Yolunuzu rahat bulursunuz. Balkon gibi bir yere geldik, kolu çekin ama aşağı inmeyin. Diğer yoldan devam edin. Geldiğimiz yerde zamana karşı yarışmak zorundayız, çok oyalanırsanız alttaki platform açılıyor ve ölüyoruz. L3-R3 büyüsünü kullanın ( Rage Of The Gods). Düşmanları öldürünce karşıdaki engel kalkacak hemen gidip Handle Of Atlas ı alın. Girdiğimiz kapı açılacak, iple aşağı kayın ve jiletlerin olduğu yere geri dönün. Jiletlerin olduğu yerdeki kapıyı açmak hız ve beceriye kalmış. İki kolu zaman kaybetmeden çekip kapıdan geçmeniz gerek. Geldiğimiz yerdeki heykelin arkasında heykelcik var alın lazım olacak. Heykelin önünde parlayan yere Handle Of Atlas’ı yerleştirip çevirin. Nasıl olduysa heykel kocaman kayayı sırtına aldı. Sağ taraftaki yolu takip edip bir üst kata çıkın. Burada bir Phoenıx F. sandığı var. Köprüdeki kolu çekin, ara video girecek. Mezarı açın, cesedin kafasını koparın. Açılan yerden girin, ilerleyin ve enfes bir video daha izleyin. Kapıyı açın ‘’ana nereye çıktık ?’’ diyin ve save yapın. Tuzakların olduğu, uzun dar koridordan devam edin zaten düşmanlar çıkacak. Hemen karşınızda bulunan kuru kafa heykeline, aldığımız kelleyi yerleştirin. İçeri girdiğinizde dev bir silindir üzerinize geliyor olacak tabana kuvvet kaçın. Büyük havuza çıkan bir merdiven var, burayı kullanarak silindirin üzerine atlayın (Burada oyun bir merdiven gösteriyor, oraya gitmemiz gerek). Silindirin üzerinde dengeli durarak ilerleyin, merdivene gelince atlayın ve silindir gitsin. Yukarı çıkın yolu takip edin.

The Challenge Of Poseidon
Yeni düşman ile tanışın, yavruları sevimli ama. Açılan yerden ilerleyin devler gelecek. Geldiğiniz kapı açılmaz ise bekleyin birkaç köpek çıkmadığı için oluyor. Ortasında kol olan yuvarlak bir yere geldik. Kolu çekin, platform dönmeye başlayacak. Her durduğu yerde kapı açılıyor içeride orb sandıkları var, almak yada almamak size kalmış. En son durduğu yer ilerleyeceğimiz yol. Tekrar dışarı çıktık, en dipten çıkıntıya tutunarak yukarı çıkın (sağda ikinci heykelcik var, almayı unutmayın). Üç baltazar gelecek öldürün.

Poseidon’s Sacrifice
İlerleyin kafes içinde elemanlar var, parlayan yerin kolu kırılmış. Devam edin karşı taraftan kolu alın, buraya takın ve çevirin. Kurbanlık koyun aşağı indi. Bu kafesi karşı tarafa götürmemiz gerek ama düşmanlar geliyor ve yol rampa olduğu için kafes kayıyor. Taktik gibi bir şey yok. Yapmanız gereken sürükleyip çıkıntıya koymak ve çıkan düşmanları öldürmek, tekrar sürükleyip çıkıntıya koyun böyle devam edin işte. Kafesi girdiğiniz yerde ortada bir tuş var onun üzerine koyun. Daha sonra kolu çekin ve çığlığı dinleyin. Ölmek var dönmek yok, açılan yerden yola devam.

Poseidon’s Chamber
Sağı solu su, ortada heykelin olduğu bir yere geldik. Karşıdaki heykelin önünde R2 ile gerekeni yapın. Suya atlayın ve yüzmeyi öğrenin. Sol taraftan merdiven ile çıkarsanız bir adet Phoenix F. alırsınız. Sağ taraftaki suda koca bir delik var, peki içinde ne var ? diye sormayın çünkü yol var. Suya dalın ve gerekenleri yapın. İt sürüsünün içine düştük, karşı tarafta kapımız var açın ve kolu çekin. Yapmanız gereken açık ve net gösteriliyor. Yukarı çıktığınızı varsayıp devam ediyorum.

Flooded Passage
Suya girin düz yüzün. Parlak ışığın altında bir ruh var, alt tarafından yolu takip edin. Burada sağ tarafta bir koridor var oradan gidin. Sağ tarafı takip edin. Tuzak var dikkat edin, R1’e basılı tutup bırakınca hızlı yüzüyor bildiğiniz gibi, onu mutlaka kullanın. Çıktığınız yerdeki düşmanları öldürün, ortadaki kolun koruması kalkacak. Kolu çekin gösterdiği yere gidin. Save yapın, eğer save yerinin sol tarafındaki duvarı R1 yardımı ile kırarsanız orb sandıklarına gidersiniz. Yola devam. Heykelin altındaki yolu takip edin, yine bir tuzak var. Bu tuzak bir zorlayabilir sizi, yapmanız gerekenleri yazayım. Mutlaka R1 ile hızlı yüzün ve yolu bir kerede bitirmeye çalışmayın. Aşağıdaki girintilere girip tuzağın üzerinizden geçmesine izin verin. Bunları uygun zamanlamalar ile yaparsanız geçersiniz.

Amphitrite’s Temple
Geniş bir havuza geldik, kapı üzerimize kapandı. Yukarı çıkın save yapın. Ortadaki kolu çekin, hızlı olmak şartıyla yukarı çıkan platformları kullanarak karşıya geçin desem yala olur hiç gerek yok . Yapmanız gereken kolu çekince yükselen platformlardan, en uzaktakinin sol tarafındaki odaya girmek. Höynkk nereye çıktık böyle.

The Rings Of Pandora
Save yapın. Tuzakların olduğu yola yönelin. Silindirin üzerine atladığımız yere gidin, suya dalın delikten ilerleyin.

The Challenge Of Hades
Dar koridoru takip edin, gösterilen şeylerle uğraşmayın. Girdiğimiz kapının karşısında bir kapı daha var parçalayın girin. İhtişamlı bir yere geldik. Sol taraftan tırmanın, kapıya yapılması gerekeni yapın. Çirkin düşmanlar çıktı. Aşağı indiğinizde mavi daireler göreceksiniz, yapmanız gereken bu dairelerin içinde dört adet bu canavarlardan öldürmek. Açılan kapıdan devam edin. Geldiğimiz yerde yukarı çıkmak için sol taraftaki çıkıntıyı kullanın Phoenix F. alın. İlerleyin zamanlama isteyen bir yere geldik. Zamanı iyi ayarlayın, yolun açılmasını beklemeyin, zamanı ayarlayıp yol açılmadan atlayıp zaman kazanın. Açılıp kapanma şekillerini iyi analiz edin. Geldiğiniz yerde kapı üzerinize kapanacak. Sağdan ilerleyin, asansörle yukarı çıkın. Çıktığınızda karşınızda motif işli yeri R2 ile itin ama karşıya geçmeyin. Diğerini de bulun itin içeriyi temizleyin. İleri geri hareket eden kayanın üzerine çıkın. Sağ tarafta bir kapı göreceksiniz, kaya en sona geldiğinde oraya girin. Kapı açıldı, devam edin. Tuşa basın heykel yukarı çıksın. Heykelin dibinden suya dalın, kolu çekin. Ağzından ışık çıkacak, kafasına çıkın tam tersine çevirin. Karşı taraf aydınlandı, oraya gidin ama cehennem gibi bir yer. Alevli kayalardan kurtularak en dibe gidin. Phoenix F. var ve kitabı okuyun. Dışarı çıktığınızda bir çok kapı olduğu için, hangisinden gitmem gerek diye düşünmeyin biz neden varız ki. Açmanız gereken kapı sol taraftan üçüncü kapı. Girdiğiniz yerde düşmanları öldürünce açılan yerden gidin, okçuları temizleyin geri gelip sol taraftaki yolu takip edin.

Blades Of Hades
Tuzakları iyi zamanlama ve hız yardımıyla rahat geçersiniz. Şunu söylesem iyi olur, bazen bıçaklar sizi biçmesin diye olduğunuz yerde zıplamanız gerekiyor, bu durumlarda yön tuşlarına basmayın derim. Başlarda Phoenix F. sandığı var. Tuzakları geçtiniz. İlerleyin gemi dümeni gibi anahtarı çevirin ve aşağı inin. Save yapın ve kapıdan çıkın (kapı üzerinize kapandı). Zorlanan büyük kapıya gidin, canavar çıkacak. Bu canavarı geçmek için yapmanız gerekenler. Sersemleyene kadar vurmak ve uygun tuş kombinasyonlarını yapmak, daha sonra yukarı çıkıp kolu çekip kazık fırlatmak. Kapıya sapladık yaratığı, açtığı yerden içeri girin ve yukarıdan diğer kelleyi alın. Tekrar geri dönünü, dördüncü ve son büyümüzü alın (Army Of Hades). En başa dönün, silindirin geldiği büyük havuzun oraya. Su içindeki büyük kuru kafa heykeline aldığımız kelleyi takın, zaten delikten çıkıca hemen yanınızda. Şimdi burada yapmanız gerekeni yazayım. Üç tane yuvarlak koridor var bildiğiniz gibi en dıştakine gidin, hani ilk çevirmiştik ya oraya. Burayı çevirin ilk gelen yeri atlayın, ikinci yerde durun oyunun ilerlemesi için böyle kalması lazım ama aldığımız küçük heykelcikleri takmak için çevirmeye devam edin. Unutmayın buraya tekrar getirmek zorundayız. Bir sonraki yere girin ve heykelcikleri takın, girdiğiniz yerde yeşil gözlü, mavi gözlü ve kırmızı gözlü yerlerde R2’ye basın keyfini sürün. Şimdi dışarı çıkın kolu çevirmeye devam edin, demin söylediğim yere kadar (yani çevirmeye başladıktan sonra üçüncü yer). Daha sonra çemberin içindeki diğer kolu bulun ve çevirin taki biraz önceki tuzaklı yolla aynı hizaya gelene kadar. Daha sonra dev heykelin içindeki kolu çevirin, bunu da aynı hizaya getirin. Hizaya getirdiğiniz yolun en sonuna gidin ve kollardan birini itin. Gösterilen kola gidin çekin ve yukarı çıkın. Heykelin eli sayesinde karşıya geçin. Yeni düşman hadi hayırlısı. Öldürdükten sonra ilerleyin ve harika bir ara video daha izleyip gözünüze bayram ettirin.

The Cliffs Of Madness
Kitabın sağındaki duvarı kırarsanız, rezervi yüksek orb sandıkları bulursunuz. Save yapın ve yola devam edin.

The Bluffs Of Madness
Geldiğiniz yerde solu takip edin, okçulara dikkat. İple karşıya geçin aman aşağıya bakmayın mideniz bulanır. Asansör ile yukarı çıkın. Save yapın en tepeye çıkın. Buralar karışık buralardaki kapıları ''mavi gözlü, kırmızı gözlü’’ diye adlandıralım. Kırmızı gözlü kapıdan girin, İki yuvarlak platformdan karşıya geçin. Siyah gözlü bir kapıya geldik, sağ tarafından yukarı çıkıp ilerleyin. Buradaki merdivenden inin, ipten aşağı kayın. Geldiğimiz yerde kolyeyi almak için ufak bir bulmaca çözmemiz gerek. İlk önce saldan yukarı çıkın Phoenix F. alın. Bulmacaya geri dönersek. Küçük olanı kenara çekin, kafa karıştırmasın. Düz sütunu sağ en dibe yerleştirin, soru işareti gibi olanı onun yanına (çevirin ve tıpkı soru işareti gibi olsun), onun yanına ‘’T’’ yi, ‘’T’’ nin sol kanadının altına uygun olan taşı, ters ‘’L’’ gibi olanı çevirip uygun yere yerleştirin. Kolyeyi alın (Necklace of Hera’s). Merdiven indi oraya gidin yukarı çıkın.

The Cave Of Madness
Duvara tutunup yukarı çıkın, solu izleyerek yol bitene kadar tırmanın, sağa atlayın, tekrar sağa atlayın, tekrar solu takip ederek yukarı tırmanın, orb sandıklarını olduğu bir yere geldiniz, en sağ taraftan aşağı inin, sağı takip edin, kolu çekin. Kayanın bağlı olduğu bir ip aşağı indi. Oraya gitmemiz gerek, tekrar duvara tutunun, yukarıda orb sandıklarının olduğu yere tekrar çıkın, en sola gidin, aşağı inin, yol ayrımından sağa yönelin, karşıya atlayın, sağ taraftan aşağı inmeye devam edin duvar bitecek yere düşeceksiniz…
İple kaydığımız yere geldik, ipten kaymayın. Geri gelin, merdivenden yukarı çıkın. Sol tarafta ki siyah gözlü kapıdan girin. Kırmızı gözlü kapıya gidin. Sol tarafta, inen ip ile yukarı çıkın.
Save yapın, kapıdan girin. Burada biraz hızlı olmanız gerekiyor. Kolu çekince kafes açılıyor ve kayayı alabiliyoruz. Ama bunun bir bedeli var, oda belirli bir zamandan sonra yerden mızrakların çıkması. Hızlı olup, kayayı mekanın arka tarafındaki duvara dayayıp, kayanın üzerinden yukarı çıkmanız gerek. Kolay gelsin…
Karşıdan kolyeyi alın (Necklace of Aphrodite’s) ve mekanı geldiğiniz yerden terk edin. Asansör ile aşağı inin.
Yolu takip edin, geniş bir alana geldiniz düşmanları haklayın, yolu takip edin.
Çıktığınız yerden solu takip edin, save yerine geldiniz. Merdivenden yukarı çıkın, kırmız gözlü kapıdan girin, siyah gözlü kapıya gidin. Sağ taraftan yukarı çıkıp kolyeleri yerlerine takın. Sağ taraftaki kolyeyi takınca orb sandığı görüyorsunuz, oraya geçe bilirsiniz ayrıca oradaki gizli yoldan karşıdaki şelaleye geçip orb sandıklarını toplayabilirsiniz.
İleri geri hareket eden platformlardan yukarı çıkın. Harika bir ara video daha….
Video dan sonra düz devam edin. İpler sayesiyle karşı tarafa geçin. Yukarı çıkın.

The Architect’s Tomb
Save yeri. Buradaki tuşun üzerine şimdilik çıkmanıza gerek yok. Karşıya geçin.
Sağ taraftaki kapıyı açıp yukarı çıkın. Vinç e benzer yapıya geldiniz. Yapıyı sağa çevirin, zeminin çatlak olduğu bir yer var parlıyor oraya indirin (vinç’in ucunda kol var).
Zemin parçalandı, tekrar kayayı kolu çekerek yukarı kaldırın. Vinç i sağa çevirmeye devam edin, tuşun üzerine kayayı bırakın. Aşağı ini düşmanları haklayın, sol taraftaki heykeli zemini kırdığınız yerde bir tuş var onun üzerine koyun. Şimdi jiletlerin ve hareketli platformların olduğu yerden geri gelin tuşun üzerine çıkın. Tuşun üzerine çıkınca kapı açılıyor ama belirli bir zaman sonra kapanıyor. Kısmen hızlı olmanız gerek. Odaya girdiniz, video da ilk gösterilen cesedin kafasını koparın. Açılan kapıdan düz devam edin. Save yapın, merdivenle yukarı çıkın ve diğer merdivenle aşağı inin.
Geldiğiniz yerde çıkış kapıları kapanıyor, zor sayıla bilecek bir yer. Zor değil aslında uğraştırıyor. Bütün düşmanları öldürün, açınla yolu takip edin ve kaşınızda Pandora’nın kutusu bunca uğraşma bu kutu içindi.
Aşağı indik, kutuyu yolu takip ederek dışarı çıkarın. Ve oyunun en şok edici videosunu seyre dalın, Kratos’un gözündeki çaresizliği okuyun…
Tanıdık bir sima, ölsün artık değil mi .

The Path Of Hades
Kısaca cehennemdeyiz ve çıkmamız gerek. Buranın anlatılacak pek bir şeyi yok ama anlatalım. Platformlarda atlayarak düz devam edin, yukarı çıktınız, düz devam. Dönen sütunlardan ilerleyin, yol ayrımı var sağ taraftan ileriye doğru devam edin. İkinci okçunu olduğu yere geçin. Tek bir yol var oda sola, ilerleyin ilk yerden sağa atlayın. Sağ taraftan aşağıya (ekranın al kısmına) doğru ilerleyin. Kuşlar gelecek, öldürün düz devam edin. Save yeri var ve karşı tarafta okçular var. Karşıya geçin. Sağ yukarda buluna düşmanları öldürüp, soldan devam edin. Aha buradan yukarı çıkın
Yukarı çıktınız, sağdan ilerleyin. Birde buradan yukarı çıkın. Tek önere bileceğim, acele etmeyin ve sakin olun. Yukarı çıktınız, platformlardan zıplayarak tekrar yukarı çıkın. Düşmanları öldürdükçe gitmeniz gerek yol çıkacak. Save yapıp ilerleyelim. Ara video girecek, tanıdık bir sima daha, vay ******* dedirtmiyor mu?

Temple Of The Oracle (Destroyed)
Binaya girin, düz devam edin. Düşmanları öldürüp, sol taraftaki açık yolu takip edin. Köprüden karşıya geçin, okçuları öldürüp yola devam. Hatunu kurtardığımız yere geldik, save yapıp devam edin. Hatun sonunda kendini öldürmeyi başarmış. Son kez sandıkları açın ve büyük düelloya kendinizi hazırlayın. Kratos Vs Ares…
Ares i yenmek sizin becerinize kalmış (hareketli olun). Burada şunu söylesem iyi olur, oda bir sürü Kratos geldiğinde yapmanız gereken karınızı ve kızınızı korumak (burada Poseidon’s Rage büyüsünü öneririm).

Mounth Olympus
Ares i yendik, güzel videoları izledik. Ayna gibi yerden girin ve tahta oturun…
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
ölümçül savaşçı - avatarı
ölümçül savaşçı
Ziyaretçi
3 Temmuz 2012       Mesaj #4
ölümçül savaşçı - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar God of war 2'yi Titan mod'da bitiremiyorum saha gibi bir yer var köpekler ağızlerıdan yavru atıyorlor sonra onlar bir süre sonra öldürmessen evrimleşiyor o bölümde kaldım yardım ederseniz sevinirim.Msn Grin

Arkadaşlar size urnların nerede olduğunu gösteren bir şey vereceğim çok işinize yarar benim çok işime yaradı oyunu bitirdiğinizde on yapın çok güzel.Urn Nedir?
Vazo benzeri bir itemdir. Oyunda toplam 6 tane vardır. 4 tanesi oyun içindeki bazı gizli sandıklardan çıkmaktadır, kalan 2 tanesi Challenge of the Titans modunda açılır. Her birinin sağladığı farklı bonus güçler vardır. Bu güçleri kullanabilmemiz için oyunu bir kez bitirmemiz gereklidir. Bitirdiğimiz zorluk seviyesinde yeni bir oyuna başlarsak bu güçleri kullanabiliriz. Güçleri kullanmak için, yeni oyuna başladığımızda Status menüsünden aktif hale getirmeliyiz...

1- Urn of Gaia

a-
Nerdedir, Nasıl Alınır?
Oyunun ilk bölümünde, Rodos Heykeli ile savaşırken, ikinci kez üzerinden fırlayıp bir odaya düştüğümüzde, biraz ilerledikten sonra karşımıza butona basarak açtığımız bir kapı çıkıyor. O bölgede, üzerinde kuş heykeli bulunan küp şeklinde bir taş var. Kuş heykelini kırıyoruz. Taşı birinci butona taşıyoruz. Sonra ayağımızla iterek ikinci butona gönderiyoruz. Normalde taşla burda işimiz bitiyor ve açılan kapıdan oyuna devam ediyoruz. Ancak amacımız Urn of Gaia... Taşı sağa doğru taşıyor, sonra tam karşıdaki duvara kadar itiyoruz. Basamak olarak kullanıp duvarın üstüne çıkıyoruz ve ortadaki sandıkta Urn of Gaia bizi bekliyor. Tabi oyunda ilerleyebilmemiz için taşı tekrar butona taşımamız gerekiyor..
b- Ne İşe Yarar?
Kazandığımız her bir kırmızı orbu 10 ile çarpar...

2- Urn of Gorgons

a-
Nerdedir, Nasıl Alınır?
Eurayles Temple bölümünde, düşman saldırısını geri püskürtmemize yarayan ‘Golden Fleece’ adlı itemi aldıktan sonra, o bölgeye gelmek için izlediğimiz yolu adım adım baştan tekrarlıyoruz. Zamanı yavaşlatarak üzerinden geçtiğimiz değirmen benzeri mekanizmadan sonra, karşımıza hareketli zemin ve duvarlardan taşa çeviren ışınların çıktığı bölüm geliyor. Golden Fleece’i kullanarak (L1) ışınları geri yansıtıyoruz ve duvarları kırıyoruz. Urn of Gorgons duvarlardan birinin arkasında.
b- Ne İşe Yarar?
Silahlarla yaptığımız saldırılarda düşmanlar taşa dönüşür...

3- Urn of Olympus

a-
Nerdedir, Nasıl Alınır?
‘Spear of Destiny’ adlı silahı aldıktan sonra burda bulunan, zamanı yavaşlatmamıza yarayan heykeli geldiğimiz yöne, suyun başına kadar taşıyoruz. Suda yüzüp karşıya geçtikten sonra zamanı yavaşlatarak hemen seri bir şekilde geriye doğru devam ediyoruz ve R1 ile sallanıp karşıya geçiyoruz. Sola doğru devam ediyoruz. Zaman yavaşladığı için burdaki zemine bastığımızda kapı kapanmıyor ve içeri giriyoruz ve Urn of Olympus da koleksiyonumuza katılıyor... Oyunda ilerleyebilmemiz için heykeli yine yerine taşıyoruz.
b-
Ne İşe Yarar?
Sınırsız büyü gücü verir...

4- Urn of Prometheus
a-
Nerdedir, Nasıl Alınır?
Atlas bölümünde, lavlı mekandaki minotaurdan sonraki odada, duvarlardan çıkan uçan yaratıkları ve çıktıkları delikleri yok ediyoruz. Bu odada işimiz bitiyor. İlerleyip Atlas’ı gördüğümüz ve tavana tutunarak ilerlediğimiz bir bölüme geliyoruz. Tavanda ilerlerken karşımıza -aslında yolumuzu kapatmayan- bir kaya çıkıyor. Kayayı kırıyoruz. Ortaya çıkan delikten yukarı çıkıyoruz ve oyun içindeki son urn olan Urn of Prometheus’un sahibi oluyoruz.
b-
Ne İşe Yarar?
Rage of Titans özelliğini sınırsız olarak kullanmamızı sağlar...

5- Urn of Fates
a-
Nerdedir, Nasıl Alınır?
Oyunu bir kez bitirdiğimizde açılan Treasures bölümündeki Challange of the Titans modunu Mortal veya daha üstü bir seviyede bitirmemiz gerekiyor.
b-
Ne İşe Yarar?
Dövüşler sırasındaki vuruş aralıklarındaki zamanı arttırarak daha uzun süreli kombolar yapmamızı sağlar...

6- Urn of Poseidon
a-
Nerdedir, Nasıl Alınır?
Oyunu bir kez bitirdiğimizde açılan Treasures bölümündeki Challange of the Titans modunu Spartan veya daha üstü bir seviyede bitirmemiz gerekiyor.
b-
Ne İşe Yarar?
Cronos Rage büyüsünü ilk oyundaki ve bu oyunun başında da sahip olduğumuz Poseidon’s Rage büyüsü ile değiştirmemize yarar...
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
ölümçül savaşçı - avatarı
ölümçül savaşçı
Ziyaretçi
3 Temmuz 2012       Mesaj #5
ölümçül savaşçı - avatarı
Ziyaretçi
god of war 2 9

Bir de resim koyalım ama arkadaşlar devamını getirin lütfen.

images?qtbnANd9GcRxkjBqy89Mk sMD8p3rFECPjgdJFpYGalkYzZIosPawoMC AcXkg images?qtbnANd9GcSB2wUTgLEOhrVzxPEEc rYrWc9ztZ2Zjxer5Bk9r26WDyD3A3E


images?qtbnANd9GcTqcOEIblbMIXjlsJ1bpXsCksDwaCzjWUIOUsC7CX4nC7kYNteo

Arkadaşlar sorularınızı burada sorabilirsiniz herkese açığız Msn Grin
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
ölümçül savaşçı - avatarı
ölümçül savaşçı
Ziyaretçi
4 Temmuz 2012       Mesaj #6
ölümçül savaşçı - avatarı
Ziyaretçi
---------- Mesaj tarihi 13:06 ---------- Önceki mesaj tarihi 12:54 ----------

[/COLOR]Arkadaşlar bence god of war 1 çok basit bütün özelliklerimizi tanrılardan alıyoruz. Bir düşünün şimşek zeus pseydon's rage poseydon taşa çevirme afrodit artemis silahı artemis tarafından veriliyor. Bence en güzelleri God of war 2 ve 3. Ama gow 2'nin görüntü kalitesi yani çok kötü olmasa bile gow 3'ten daha kötü bir bakın:

god of war 2: images?qtbnANd9GcS 3dWxe7Vdd1etCNEx7Pky5QtagzeLdPa36y0jH7I2Q75bejD




god of war 3 images?qtbnANd9GcTm9kPzoeiM4QctN 8zHDHxskcRUAaS5ngNsJIeZ0wlQ9eZzVFz
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Eylül 2012       Mesaj #7
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ölümçül savaşçı adlı kullanıcıdan alıntı

god of war 2 9

Bir de resim koyalım ama arkadaşlar devamını getirin lütfen.

images?qtbnANd9GcRxkjBqy89Mk sMD8p3rFECPjgdJFpYGalkYzZIosPawoMC AcXkg images?qtbnANd9GcSB2wUTgLEOhrVzxPEEc rYrWc9ztZ2Zjxer5Bk9r26WDyD3A3E


images?qtbnANd9GcTqcOEIblbMIXjlsJ1bpXsCksDwaCzjWUIOUsC7CX4nC7kYNteo

Arkadaşlar sorularınızı burada sorabilirsiniz herkese açığız Msn Grin

Kardesim ben oyunu oynarken konusma sahneLerinde feLan yani kontrol benden ciktiqinda hep donuyor bunun nedeni nedir

Benzer Konular

15 Mayıs 2012 / Misafir Oyunlar
10 Nisan 2012 / Misafir Soru-Cevap
25 Haziran 2012 / salak50 Soru-Cevap
21 Şubat 2007 / MaKaLeLe Oyunlar