Diego Albüm Tanıtım Partisi (İnegöl Rap) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > Türkçe RAP/Hip-Hop Underground > Parti - Organizasyon
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 19-05-2009   #1 (mesaj-linki)
rocklobital - avatarı
Diego Albüm Tanıtım Partisi (İnegöl Rap)

Evet arkadaşlar İnegölün önde gelen isimlerinden Diego'nun partysi 23 Mayısta dilay cafe -saat . 14.oo başlayacak.Biletleri Dramic Cosmo'dan Temin edebilirsiniz.Saygılarımla....
Diego'nun partysinde sahneye çıkan isimler; T.O.G,Weto,Mualif Matem,Zelil Fantasma,Arslanturk,Gerilim&Dota,Sorun,Dramic Cosmo,Munfasıl,Agıt,İnflak&BedMahzen,Despablo,Showmaker,Berat Emre Salman
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
albüm, diego, partisi, rap, tanıtım, İnegöl
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Diego Albüm Tanıtım Partisi (İnegöl Rap) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Diego Benaglio (Diego Benaglio Kimdir? - Diego Benaglio Hakkında) Harry Kewell Spor ww 0 03-04-2009 13:09
Diego Placente (Diego Placente Kimdir? - Diego Placente Hakkında) TiglonBoYs Spor ww 1 13-01-2009 22:52
Diego Torres (Diego Torres Kimdir? - Diego Torres Hakkında) BrookLyn Müzik ww 0 04-12-2008 13:13
81 İlin Tanıtım Videoları / Türkiye İlleri Tanıtım Filmleri Blue Blood Resimlerle/Fotoğraflarla Türkiye 0 23-10-2008 14:56
Mozole Mirach - MozzArt Underground (Albüm Tanıtım) Blue Blood Haberler - Tanıtım 0 08-08-2008 22:58