| | #1 (mesaj-linki) | |
| Diego Albüm Tanıtım Partisi (İnegöl Rap) Evet arkadaşlar İnegölün önde gelen isimlerinden Diego'nun partysi 23 Mayısta dilay cafe -saat . 14.oo başlayacak.Biletleri Dramic Cosmo'dan Temin edebilirsiniz.Saygılarımla.... Diego'nun partysinde sahneye çıkan isimler; T.O.G,Weto,Mualif Matem,Zelil Fantasma,Arslanturk,Gerilim&Dota,Sorun,Dramic Cosmo,Munfasıl,Agıt,İnflak&BedMahzen,Despablo,Showmaker,Berat Emre Salman | |
|
![]() |
| Etiketler |
| albüm, diego, partisi, rap, tanıtım, İnegöl |
Diego Albüm Tanıtım Partisi (İnegöl Rap) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Diego Benaglio (Diego Benaglio Kimdir? - Diego Benaglio Hakkında) | Harry Kewell | Spor ww | 0 | 03-04-2009 13:09 |
| Diego Placente (Diego Placente Kimdir? - Diego Placente Hakkında) | TiglonBoYs | Spor ww | 1 | 13-01-2009 22:52 |
| Diego Torres (Diego Torres Kimdir? - Diego Torres Hakkında) | BrookLyn | Müzik ww | 0 | 04-12-2008 13:13 |
| 81 İlin Tanıtım Videoları / Türkiye İlleri Tanıtım Filmleri | Blue Blood | Resimlerle/Fotoğraflarla Türkiye | 0 | 23-10-2008 14:56 |
| Mozole Mirach - MozzArt Underground (Albüm Tanıtım) | Blue Blood | Haberler - Tanıtım | 0 | 08-08-2008 22:58 |