Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > PC/Internet Teknik Destek
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 29-10-2006   #1 (mesaj-linki)
Firefox'unuz Hızdan Coşsun Firefox'unuz Hızdan Coşsun
Firefox tarayıcınızı açın...

1-Adres satırına "about:config" yazın ve enter deyin..
[Resim]
2-Listeden aşağıdaki iki girişi bulun ve girişlerin üzerine sağ tıklayarak değeri değiştir diyerek true yapın...(her ikisin de de yapın)
"network.http.pipelining"
"network.http.proxy.pipelining"

[Resim]
[Resim]

3-Şimdi "network.http.pipelining.maxrequests" girişini bulun ve yine değeri değiştir diyerek 30 yazın...(yani sayfa açılırken daha çok istek yapacak sayfaya

[Resim]

4-Son olarak sayfada sağ tıklayın ve yeni>integer diyerek "nglayout.initialpaint.delay" adında bir giriş oluşturun...Dğerini de 0 olarak ayarlayın...

[Resim]
İşte Budur..Firefox'snuz daha hızlı bizzat denedim oldu..

*
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 05-02-2007   #2 (mesaj-linki)
theend
Cvp: Firefox'sunuz hızdan çoşsun Cvp: Firefox'sunuz hızdan çoşsun
kardeş bu kadar emek vermişsin ama ben denedim yavaşladı neden olabilir acaba
Eski 11-02-2007   #3 (mesaj-linki)
Cvp: Firefox'sunuz hızdan çoşsun Cvp: Firefox'sunuz hızdan çoşsun
Alıntı:
theend adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
kardeş bu kadar emek vermişsin ama ben denedim yavaşladı neden olabilir acaba
bir yerlerde hata yapmış olmalısın tekrar ayarları sıfırla ve yolları baştan izleyı yazılar biraz aynı bır bırıne benzıyor gercekten cok hızlı ve ğratık bır sekılde oldu saygılarımla
Eski 17-03-2007   #4 (mesaj-linki)
AyLina
Cvp: Firefox'unuz hızdan çoşsun Cvp: Firefox'unuz hızdan çoşsun
Firefox Pc me aldım fakat actıgım zaman pc yazıları 20 kat dah büyor ve 3 kez pc den sildim tekrar aldım mlasef olmuyor bu konu konu hakındayardımcı olursanız çok Sevinirim
Eski 12-05-2007   #5 (mesaj-linki)
Cvp: Firefox'unuz hızdan çoşsun Cvp: Firefox'unuz hızdan çoşsun
Alıntı:
AyLina adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Firefox Pc me aldım fakat actıgım zaman pc yazıları 20 kat dah büyor ve 3 kez pc den sildim tekrar aldım mlasef olmuyor bu konu konu hakındayardımcı olursanız çok Sevinirim
firefox kullanırken kalvyede Ctrl tuşuna basılı tut ve mausun orta tuşunu(tekerlek/scroll) yukarı ya da aşağı hareket ettir yazılar büyüyecek ya da küçülecektir.ctrl tuşundan parmağını bu işlem boyu çekmemen gerek.

[Resim]
HodobaX
Cevap Yeni Konu Aç
En fazla yapılan 15 arama
Bu Sayfa İçin Yapılan Aramalar
daha hızlı firefox en hızlı firefox firefox firefox 3 ayarları firefox 3 hız ayarları firefox 3 hızlandırma firefox 3 hızlandırma ayarları firefox daha hizli firefox daha hızlı firefox hız firefox hız ayarları firefox hızlı firefox yavaşladı hızlı firefox mozilla firefox 3 hızlandırma
Konu Araçları

Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 09:53
Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.10446811 saniyede (56.90% PHP - 43.10% MySQL) 7 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR