| | #1 (mesaj-linki) | |
| PDF Dosyasını İnternette Bedava Yayınlayabilir miyim? Arkadaşlar benim pdf formatında bol resimli bir belgeyi internette direkt yayınlamam lazım.Yani başka bir siteden benim linkime biri tıkladığında hemen internet üzerinden bu pdf belgeme ulaşmasını istiyorum.Çok acil bunu yapmam gerekiyor.Yardımcı olursanız çok sevinirim.Bu işi anca buradakiler halleder Bu arada çok harika bir forum.Başarılarınızın devamını dilerim.çooooooook aciiiiiiiiiiiilllllllllllllllllll. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PDF Dosyasını İnternette Bedava Yayınlayabilirmiyim. evet yayınlayabilirsin önce RapidShare: 1-Click Webhosting linkine tıkla ve daha sonra gözata tıkla oradan pdf formatlı dosyanı seç ve upload de bi zaman bekle 2-3 dakika gibi sana bi link vericek bu linki yayınlamak istediğin siteye ekleyeceksin Yardımcı olabildiysem ne mutlu | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
PDF Dosyasını İnternette Bedava Yayınlayabilir miyim? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| İnternette Herşeyin Bedavası | CrasHofCinneT | Internet/Bilgisayar Dünyası | 16 | 2 Hafta Önce 15:54 |
| İnternette Radyo/Tv seyretmek | kompetankedi | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 9 | 17-09-2009 21:23 |
| Registry Defragmentation - Windows Kayıt Dosyasını Birleştirme | Aynacan | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 1 | 07-09-2009 02:47 |
| İnternette Tarayıcı Savaşı | Blue Blood | Internet/Bilgisayar Dünyası | 1 | 22-02-2008 17:16 |
| Dosyalarınızı İnternette Tutun | CrasHofCinneT | Internet/Bilgisayar Dünyası | 0 | 01-05-2006 23:25 |