PDF Dosyasını İnternette Bedava Yayınlayabilir miyim? Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > PC/Internet Teknik Destek
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 17-11-2006   #1 (mesaj-linki)
makboyun
PDF Dosyasını İnternette Bedava Yayınlayabilir miyim?

Arkadaşlar benim pdf formatında bol resimli bir belgeyi internette direkt yayınlamam lazım.Yani başka bir siteden benim linkime biri tıkladığında hemen internet üzerinden bu pdf belgeme ulaşmasını istiyorum.Çok acil bunu yapmam gerekiyor.Yardımcı olursanız çok sevinirim.Bu işi anca buradakiler halleder Bu arada çok harika bir forum.Başarılarınızın devamını dilerim.

çooooooook aciiiiiiiiiiiilllllllllllllllllll.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 19-11-2006   #2 (mesaj-linki)
ugurgul6
Cvp: PDF Dosyasını İnternette Bedava Yayınlayabilirmiyim.

evet yayınlayabilirsin önce RapidShare: 1-Click Webhosting linkine tıkla ve daha sonra gözata tıkla oradan pdf formatlı dosyanı seç ve upload de bi zaman bekle 2-3 dakika gibi sana bi link vericek bu linki yayınlamak istediğin siteye ekleyeceksin

Yardımcı olabildiysem ne mutlu
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
Yok
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
PDF Dosyasını İnternette Bedava Yayınlayabilir miyim? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
İnternette Herşeyin Bedavası CrasHofCinneT Internet/Bilgisayar Dünyası 16 2 Hafta Önce 15:54
İnternette Radyo/Tv seyretmek kompetankedi Ücretsiz-Beta Yazılımlar 9 17-09-2009 21:23
Registry Defragmentation - Windows Kayıt Dosyasını Birleştirme Aynacan Ücretsiz-Beta Yazılımlar 1 07-09-2009 02:47
İnternette Tarayıcı Savaşı Blue Blood Internet/Bilgisayar Dünyası 1 22-02-2008 17:16
Dosyalarınızı İnternette Tutun CrasHofCinneT Internet/Bilgisayar Dünyası 0 01-05-2006 23:25