| | #1 (mesaj-linki) | |
| Bilgisayarınızı Bir Tuşla Kapatın Bilgisayarı Kapat Tuşunu Masaüstüne Taşıyın Öncelikle masaüstüne sağ tıklayıp Yeni/Kısayol diyoruz. Artık Bilgisayarımızı masaüstündeki kısayolumuza tıklayarak kapatabiliriz. Yanlız bir uyarı kapayımmı diye sormadan direkt kapatıyor bilginize... ALINTIDIR. ![]() Sonra Gelen ekrana “Shutdown -s -t 00″ Yazıyoruz. ![]() Sonra kısayolumuza isim veriyoruz ben “KAPAT” dedim.İstediğiniz başka birşey de yazabilirsiniz. ![]() Oluşturduğumuz Kısayola sağ tıklayıp özellikler diyoruz. ![]() Gelen ekranda kısayol sekmesinde “Simge Değiştir” seçeneğinden kısayolumuza bir ikon seçiyoruz. ![]() hepsi bu kadar.. ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bilgisayarınızı Bir Tuşla Kapatın
benim için kolaylık oldu.eline sağlık.
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
vayyy cok guzelmiss tskler....
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
dosya bulunamadı diyor ne yapmalıyım teşekkürler yazıyı kopyaladım oldu eline sağlık Son Düzenleyen motorcu79; 04-05-2008 @ 09:48. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
kısayol ekleme tuşu yokmu diyeceksiniz buldunda bulanma merak işte bilgide sınır yoktur emeğine saygılar
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
kısa yol tuşu da ekleyebiliyoruz kısa yola mausla sağ tıklayıp özellikler kıssayoltuş ekleme seçeneğine f1 -f12 tuşlarıarasından birini seçip basılı tutup uygula dedikmi işlem tamamdır
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bilgisayarınızı Bir Tuşla Kapatın bilgisayar hiçbir uyarı göstermeden açıkta kalan programlarla birlikte otomatik kapansın istiyorsanız %windir%\System32\shutdownexe -s -f -t 00 yazın ve "İleri" butonunu tıklayın Gelen ekranda kısayolunuza bir isim verin ve "Son" butonunu tıklayın Kısayolunuz masaüstünde hazır Şimdi bir de bu kısayola bir tuş atayalım Kısayolun üzerinde farenin yine sağ tuşuna basıyoruz ve "Özellikler"i seçiyoruz Gelen ekranda kısayol tuşu yazan kısmı tıklıyoruz ve hangi tuşa kısayol atamak istiyorsak (örneğin F11) o tuşa basıyoruz Artık bilgisayarımızı tek tıklamayla ya da tek tuşa basarak kapatabileceğiz Son Düzenleyen AngelFRANTIX; 20-07-2008 @ 09:37. | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bilgisayarınızı Bir Tuşla Kapatın bilgisayar hiçbir uyarı göstermeden açıkta kalan programlarla birlikte otomatik kapansın istiyorsanız %windir%\System32\shutdownexe -s -f -t 00 yazın ve "İleri" butonunu tıklayın Gelen ekranda kısayolunuza bir isim verin ve "Son" butonunu tıklayın Kısayolunuz masaüstünde hazır Şimdi bir de bu kısayola bir tuş atayalım Kısayolun üzerinde farenin yine sağ tuşuna basıyoruz ve "Özellikler"i seçiyoruz Gelen ekranda kısayol tuşu yazan kısmı tıklıyoruz ve hangi tuşa kısayol atamak istiyorsak (örneğin F11) o tuşa basıyoruz Artık bilgisayarımızı tek tıklamayla ya da tek tuşa basarak kapatabileceğiz | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
güzel bişi tabikide tsk ederiz..pc kullanmaya yeni baslayanlar için pratik bir çözüm yolu..
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
teşekkürler dostum
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| bilgisayarınızı, kapatın, tuşla |
Bilgisayarınızı Bir Tuşla Kapatın Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Oto Kapan - Bilgisayarınızı Otomatik Kapatın | Aynacan | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 0 | 06-07-2008 12:19 |
| Uzaktaki Bilgisayarınızı Yönetin - Logmein | hellboy726 | Internet/Bilgisayar Dünyası | 5 | 22-02-2008 17:05 |
| Kürk İçin Katliam! (18+ dayanamadığınız noktadan itibaren kapatın) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 49 | 13-12-2007 01:15 |