| | #11 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Rapid'in yeni kampanyasi ( ücretsiz Preminium )
Bu tür sitelere inanmayın ben denedim uzun iş oldu ama hiçbir faydası olmadı, size tavsiyem Telekomdan İP adresinizi Dinamik İP yaptırın her modem i kapatıp açtığınızda direkmen bir account doğar... | |||||
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
| Cvp: RapidShare'den Download ve Upload Nasıl Yapılır?
arkadaşlar rapidshare ye premium upload nasıl yapacağımı bilmiyorum. yardımcı olurmsunuz. şimdiden tşk...
| |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
| Cvp: ALLAH RIZASI İÇİN YARDIMdiğer arkadasın dediği gibi dosyalar siliniyor.. bide birden fazla dosya indireceğin zman sana belirli bi vakit verir o vakit dolduktan sonra indirebilrisn.o zamanı beqlemeq istemiyorsan modeme bi res(aç-kapa) sonra 2 .yi direk indirebilrsin | |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
| Cvp: RapidShare'den Download ve Upload Nasıl Yapılır? Merhaba, rapidden dosya indirmek isteyenler bu aralar problem yasıyorlar. Messengerdan birçok işi ben inndiremiyorum acaba sorunmu var? diyor. Hayır sorun yok arkadaslar. Rapidi biliyorsunuz ücretli üyelik tarifesi var. Ancak bazı zeki arkadaşlar bunu satın almak yerine kod doğrulamasındaki resmi kırarak inndirmeye calısıyorlar. Rapidde bunu fark etmis olacakki birçok farklı şekilde kodlamayı bize sunuyordu. Şimdi ise ap ayrı birşey yapmış. Doğrulama yapacağınız kodda Mesela kedi resmi veriyor. ve altta harfler. Harflerde değişik hayvan resimleri var.Bu resimler arasından kediyi buluyor ve alttaki kutuya yazıyorsunuz. Keyifli Downloadlar dilerim | |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
| Rapıdshare'Den Yeni Dosya İndirme Şekli RAPIDSHARE 'DEN YENİ DOSYA İNDİRME ŞEKLİ Dosyanın linkine tıklayıp aşağıdakinleri uygulayıp; dosyayı indirin. RESİMLİ ANLATIM : SANER ![]() ![]() ![]() ![]() ANLATIM BANA AİTTİR.KESİNLİKLE ALINTI DEĞİLDİR. TAKILDIĞINIZ YER OLURSA CEVAP OLARAK SORABİLİRSİNİZ. Son Düzenleyen Saner; 03-05-2008 @ 18:33. Sebep: başlığı yanlış yapmışım | |
|
| | #16 (mesaj-linki) | |
COK SAGOL PAYLAŞIMIN İÇİN KARDEŞİM | |
|
| | #17 (mesaj-linki) | |
YHA BEN DOWLOAND DA TARİF ETTİĞİ YERE KADAR GELİYORUM AMA O KUTUCUKTAKİ YERE YASI SIĞMIOR NAPİİM BİLEN BİRİSİ YARDIM ETSİNN
| |
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
| Cvp: RapidShare'den Download ve Upload Nasıl Yapılır? | |
|
| | #19 (mesaj-linki) | |
| Cvp: RapidShare'den Download ve Upload Nasıl Yapılır? Açıklama için çok teşekkürler hellboy726 ..sayende başarabildim ![]() yanlız bu link i slayt olaraka nasıl hazırlarım? bununla ilgili bir açıklama var mı forumda?herşey için teşekkürler | |
|
| | #20 (mesaj-linki) | |
| Cvp: RapidShare'den Download ve Upload Nasıl Yapılır? RAPİD YİNE DEGİŞMİŞ EN SON HALİ İLE İNDİRMEK MÜMKÜN OLMADI BEN YAPAMADIM YİNE DEGİŞMİŞ PARALIMI OLMUŞ NE | |
|
![]() |
| Etiketler |
| download, rapidshareden, upload, yapılır |
RapidShare'den Download ve Upload Nasıl Yapılır? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Bir Web Sitesi Nasıl Yapılır? | virtuecat | Internet/Bilgisayar Dünyası | 27 | 4 Hafta Önce 22:34 |
| Web sitesi nasıl yapılır? | gizli kahraman | Soru-Cevap | 20 | 4 Hafta Önce 16:51 |
| Flüt nasıl yapılır? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 1 | 12-11-2008 20:47 |
| Depositfiles.com'dan Upload - Download [Resimli Anlatım] | kompetankedi | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 2 | 06-03-2008 11:57 |