| | #1 (mesaj-linki) |
RapidShare'den Download ve Upload Nasıl Yapılır? MerhabaLar... Rapidshare'yi iyi bilmiyorsanız doğru yere geldiniz. öncelikle yazıyı sonuna kadar okumanızı ve adım adım takip etmenizi öneririm sonra size çocuk oyuncağı gibi geleceğinden eminim. Şimdi ilk önce linke tıklıyoruz zaten link verilmiş olur size. sonra açılan sayfadan Free Ye Tıkladıktan Sonra karşımıza aşağıdaki resimdeki gibi yer gelecektir... ![]() Burda bir geri sayım mevcuttur Bitmesini sabırla beklemeliyiz.. ![]() Geri Sayım Tamamlandıktan Sonra Çıkan Resimdeki gördüğümüz harfleri kutucuğa yazıp" Download"'a tıklıyoruz.. ![]() Ne Kadar'da Basitmiş ? Öyle değilmi? | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Upload Yapma... Öncelikle RapidShare: 1-Click Webhosting ya Resimdeki gibi bir sayfa ile karşılaşacaksınız. Burdaki Sayfadan Gözat Butonuna basın.. ![]() Daha Sonra upload edeceğiniz dosyayı seçin.. ![]() Aç 'a basın vede bekleyin. Uploading sırasında resimdeki gibi birsayfa ile karşılaşıcaksınız.. Bekleyiniz.. ![]() Upload 'işlemi tamamlandıktan sonra alttaki gibi bir sayfa çıkacak burdan Download linki Aralak Forum'da veriniz.. ![]() ~ Geçmiş Olsun | |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
ALLAH RIZASI İÇİN YARDIM ya arkadaşlar Allah'ını seven yardım etsin. 2-3 haftadır şu rapid shareden hiç bi doya indiremiyorum linki tıkladığımda direk FİLE NOT FUNK uyarısı çıkyor. ne aykatır anlamadım önceleride bikaç dosya indirdikten sonrada tekrar bi dosya indirmek için girdiğimde up-load yazısı çıkıyodu ne iş arkadaşlar bilen varmı aranızda önceleri şakır şakır indiriyodu şimdi içerikmi değişti benmi indiremiyorum sorun bendemidir nedir hiçbişey indiremiyorum yaw tepem attı.... lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler... | |
|
| | #4 (mesaj-linki) |
Cvp: ALLAH RIZASI İÇİN YARDIM
arkadasım rapidde dosyalar bir müddet sonra siliniyor o yüzden indiremiyorsun bence
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) |
Cvp: ALLAH RIZASI İÇİN YARDIM saol arkadaşım bende benden kaynaklanan bi sorun var sanıyodum yıllardır kullanıyorum 2.3 haftadır hep aynı sorunla karşılaşınca tak dedi bende hep silinmiş dosyaları indirmeye çaılışıyrmuşum öyleyse 3 haftadır tesadüfe bakın neyse kardeş çok saol yardımların için
| |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| nasıl upload yapılır, rapid download, rapid upload, rapide upload, rapidshare den download, rapidshare download, rapidshare upload, rapidshareden download, rapidshareden nasıl download yapılır, upload nasıl yapılır, |
RapidShare'den Download ve Upload Nasıl Yapılır? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Cep Telefonunuz için Tema/Melodi/Video Klip/MP3/Wav | BlueNighT | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 20 | 2 Hafta Önce 12:40 |
| Internet Download Accelerator 5.0.5 | M.S.T | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 1 | 4 Hafta Önce 00:43 |
| Türkçe RAP MP3/Video Klip İndirebileceğiniz Adresler | Blue Blood | Türkçe RAP/Hip-Hop Underground | 27 | 05-09-2008 05:11 |
| Depositfiles.com'dan Upload - Download [Resimli Anlatım] | kompetankedi | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 2 | 06-03-2008 10:57 |
| Kısa Filmler | NoRanynn | Karışık Flash'lar/Video'lar | 70 | 03-11-2007 12:22 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||