| | #1 (mesaj-linki) | |
| RapidShare'den Download ve Upload Nasıl Yapılır?MerhabaLar... Rapidshare'yi iyi bilmiyorsanız doğru yere geldiniz. öncelikle yazıyı sonuna kadar okumanızı ve adım adım takip etmenizi öneririm sonra size çocuk oyuncağı gibi geleceğinden eminim. Şimdi ilk önce linke tıklıyoruz zaten link verilmiş olur size. sonra açılan sayfadan Free Ye Tıkladıktan Sonra karşımıza aşağıdaki resimdeki gibi yer gelecektir... ![]() Burda bir geri sayım mevcuttur Bitmesini sabırla beklemeliyiz.. ![]() Geri Sayım Tamamlandıktan Sonra Çıkan Resimdeki gördüğümüz harfleri kutucuğa yazıp" Download"'a tıklıyoruz.. ![]() Ne Kadar'da Basitmiş ? Öyle değilmi? | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Upload Yapma...Öncelikle RapidShare: 1-Click Webhosting ya Resimdeki gibi bir sayfa ile karşılaşacaksınız. Burdaki Sayfadan Gözat Butonuna basın.. ![]() Daha Sonra upload edeceğiniz dosyayı seçin.. ![]() Aç 'a basın vede bekleyin. Uploading sırasında resimdeki gibi birsayfa ile karşılaşıcaksınız.. Bekleyiniz.. ![]() Upload 'işlemi tamamlandıktan sonra alttaki gibi bir sayfa çıkacak burdan Download linki Aralak Forum'da veriniz.. ![]() ~ Geçmiş Olsun | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| ALLAH RIZASI İÇİN YARDIM ya arkadaşlar Allah'ını seven yardım etsin. 2-3 haftadır şu rapid shareden hiç bi doya indiremiyorum linki tıkladığımda direk FİLE NOT FUNK uyarısı çıkyor. ne aykatır anlamadım önceleride bikaç dosya indirdikten sonrada tekrar bi dosya indirmek için girdiğimde up-load yazısı çıkıyodu ne iş arkadaşlar bilen varmı aranızda önceleri şakır şakır indiriyodu şimdi içerikmi değişti benmi indiremiyorum sorun bendemidir nedir hiçbişey indiremiyorum yaw tepem attı.... lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler... | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: ALLAH RIZASI İÇİN YARDIM
arkadasım rapidde dosyalar bir müddet sonra siliniyor o yüzden indiremiyorsun bence
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: ALLAH RIZASI İÇİN YARDIM
| |||||
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: RapidShare'den Download ve Upload Nasıl Yapılır? saol arkadaşim ellerine sağlık buda benden flaşlı anlatım ![]() Rapidshare,megaupload,Filefont Shared download nasıl yapılır..(Flash Anlatımlı.) 1-rapidshare.de nasil dosya indirilir burda ImageShack - Hosting :: rapid9ty.swf 2-megaupload dan nasil dosya indirilir burda ImageShack - Hosting :: mega9ph.swf 3-Filefont dan nasil dosya indirilir burda ImageShack - Hosting :: filefont9cg.swf 4-Shared dan nasil dosya indirilir burda ImageShack - Hosting :: shared8xc.swf Son Düzenleyen Blue Blood; 04-02-2007 @ 01:07. | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: RapidShare'den Download ve Upload Nasıl Yapılır?
Teş.edr.Çok işime yaradı.Emeğine sağlık | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: RapidShare'den Download ve Upload Nasıl Yapılır?
09,05.2007 tarihi itibari ile sorun yaşanan resim linkleri güncellenmiştir. | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Rapid'in yeni kampanyasi ( ücretsiz Preminium )
Rapid yeni kampanya cikarmis. Üyeliginizi yapiyorsunuz. Size verilen linkle 4 kisiyide üye yapiyorsunuz ve artik 1 aylik rapid sizin eger 3 aylik istiyorsaniz 11 kisi gerekiyor.Ayrica megaupload ve deposit üyeligide var sadece 4 kisi!!! Bu link benim raferatim burdan üyelik yaparsaniz banada yarariniz olur ![]() Free Rapidshare Premium Account - 2.0 Son Düzenleyen hellboy726; 08-03-2008 @ 19:34. | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: RapidShare'den Download ve Upload Nasıl Yapılır? RapidShare Webhosting + Webspace Ye Gir Ordan Şansını Dene Bide Not Found Diyorsa O Link ÖlüDür.
| |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| rapid download, rapide upload, rapidshare upload, rapidshare upload nasıl yapılır, upload nasıl yapılır, |
RapidShare'den Download ve Upload Nasıl Yapılır? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Bir Web Sitesi Nasıl Yapılır? | virtuecat | Internet/Bilgisayar Dünyası | 27 | 2 Hafta Önce 22:34 |
| Web sitesi nasıl yapılır? | gizli kahraman | Soru-Cevap | 20 | 2 Hafta Önce 16:51 |
| Flüt nasıl yapılır? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 1 | 12-11-2008 20:47 |
| Depositfiles.com'dan Upload - Download [Resimli Anlatım] | kompetankedi | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 2 | 06-03-2008 11:57 |