Windows Açılışta Kendi Selamınızı Verin Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > PC/Internet Teknik Destek
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 26-06-2008   #1 (mesaj-linki)
volture - avatarı
Windows Açılışta Kendi Selamınızı Verin

Windows XP i başlattığınızda oturum açılma ekranı gelmeden önce bir selam ya da uyarı penceresinin görüntülenmesi sağlanabiliyor arkadaşlar...aynı cep telefonlarındaki gibi yani

şöyle ki;

Çalıştır > regedit > HKEY_LOCAL_MACHİNE > Software > Microsoft > WindowsNT > CurrentVersion > Winlogon. (buraya kadar olan bölümlerin hepsi sol tarafta açılan küçük sayfada.)
daha sonra sağ tarafta açılan normal pencerede bulunan (Winlogon u tıkladıktan sonra açılıyor.) "LegalNoticeCaption" kısmına yazacağınız değer metni menü çubuğunda başlık olarak görüntülenecektir. "LegalNoticeText" olan bölüme de ekrandaki mesaj kutusunda ne görünmesini istiyorsanız;bilgi,selam,uyarı onu yazıyorsunuz.
(arkadaşlar ben vista kullandığım için deneme fırsatı bulamadım,bilginize.)

saygılar...
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 27-07-2008   #2 (mesaj-linki)
-SweetyboY-
Cvp: Windows Açılışta Kendi Selamınızı Verin

Böyle uyarıları hiç sewmwm:d
Direk açılsın...
Her şey orijinaliyle güzeldir...
Eski 07-08-2008   #3 (mesaj-linki)
turkish_man

hoş bir özellik

ben yaptım. bilgisayara açıldığında yiğenlerimin izmini yazarak ................... bilgisayarına hosgeldiniz diye mesaz geliyor tamamı tıkladıgınızda normal windows açılıyor
Eski 16-09-2008   #4 (mesaj-linki)

arkadasım ben bunu wıstada denedım oldu benım kendı pcım xp ama laptopta vısta kuruluydu denedım oldu bılgıne sende yapabılırsın hıc korkma bısey olmuyor
Eski 21-09-2008   #5 (mesaj-linki)
volture - avatarı

yasin001 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadasım ben bunu wıstada denedım oldu benım kendı pcım xp ama laptopta vısta kuruluydu denedım oldu bılgıne sende yapabılırsın hıc korkma bısey olmuyor
tşk.ler bilgin için.
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
açılışta, selamınızı, verin, windows
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Windows Açılışta Kendi Selamınızı Verin Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Açılışta Masaüstü Boş Görünüyor Sorunu gokmeen PC/Internet Teknik Destek 4 4 Hafta Önce 00:18
Kendi Sesimden, Kendi Kalemimden alperesins Sizin Video'larınız 10 30-09-2009 13:03
Teröre Hayır! Bir tepki de Siz verin Hurin Thalion Anketler 74 14-03-2009 12:57
Sancak - Geri Verin Demir YumruK Türkçe Şarkı Sözleri 0 09-04-2008 14:24
Gizli Şifrelere Son Verin! (SnadBoy's Revelation) Blue Blood Ücretsiz-Beta Yazılımlar 0 21-04-2006 17:12