| | #1 (mesaj-linki) |
Windows Açılışta Kendi Selamınızı Verin Windows XP i başlattığınızda oturum açılma ekranı gelmeden önce bir selam ya da uyarı penceresinin görüntülenmesi sağlanabiliyor arkadaşlar...aynı cep telefonlarındaki gibi yani ![]() şöyle ki; Çalıştır > regedit > HKEY_LOCAL_MACHİNE > Software > Microsoft > WindowsNT > CurrentVersion > Winlogon. (buraya kadar olan bölümlerin hepsi sol tarafta açılan küçük sayfada.) daha sonra sağ tarafta açılan normal pencerede bulunan (Winlogon u tıkladıktan sonra açılıyor.) "LegalNoticeCaption" kısmına yazacağınız değer metni menü çubuğunda başlık olarak görüntülenecektir. "LegalNoticeText" olan bölüme de ekrandaki mesaj kutusunda ne görünmesini istiyorsanız;bilgi,selam,uyarı onu yazıyorsunuz. (arkadaşlar ben vista kullandığım için deneme fırsatı bulamadım,bilginize.) saygılar... | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: Windows Açılışta Kendi Selamınızı Verin Böyle uyarıları hiç sewmwm:d Direk açılsın... Her şey orijinaliyle güzeldir... | |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
Cvp: Windows Açılışta Kendi Selamınızı Verin
hoş bir özellik ben yaptım. bilgisayara açıldığında yiğenlerimin izmini yazarak ................... bilgisayarına hosgeldiniz diye mesaz geliyor tamamı tıkladıgınızda normal windows açılıyor | |
|
| | #4 (mesaj-linki) |
Cvp: Windows Açılışta Kendi Selamınızı Verin
arkadasım ben bunu wıstada denedım oldu benım kendı pcım xp ama laptopta vısta kuruluydu denedım oldu bılgıne sende yapabılırsın hıc korkma bısey olmuyor | |
|
| | #5 (mesaj-linki) |
Cvp: Windows Açılışta Kendi Selamınızı Verin | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| açılış ekranı gelmeden pc açılsın, pc direk açılsın, windovs açılışı selamlama, windows açılışta, windows direk acilsin regedit, windows direk açılsın, windows xp açılışta direk açılma, windowsta oturum direk açılsın, xp direk açılsın, xp direkt açılsın, |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||