| | #1 (mesaj-linki) | |
| Windows Açılışta Kendi Selamınızı Verin Windows XP i başlattığınızda oturum açılma ekranı gelmeden önce bir selam ya da uyarı penceresinin görüntülenmesi sağlanabiliyor arkadaşlar...aynı cep telefonlarındaki gibi yani ![]() şöyle ki; Çalıştır > regedit > HKEY_LOCAL_MACHİNE > Software > Microsoft > WindowsNT > CurrentVersion > Winlogon. (buraya kadar olan bölümlerin hepsi sol tarafta açılan küçük sayfada.) daha sonra sağ tarafta açılan normal pencerede bulunan (Winlogon u tıkladıktan sonra açılıyor.) "LegalNoticeCaption" kısmına yazacağınız değer metni menü çubuğunda başlık olarak görüntülenecektir. "LegalNoticeText" olan bölüme de ekrandaki mesaj kutusunda ne görünmesini istiyorsanız;bilgi,selam,uyarı onu yazıyorsunuz. (arkadaşlar ben vista kullandığım için deneme fırsatı bulamadım,bilginize.) saygılar... | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Açılışta Kendi Selamınızı Verin Böyle uyarıları hiç sewmwm:d Direk açılsın... Her şey orijinaliyle güzeldir... | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Açılışta Kendi Selamınızı Verin
hoş bir özellik ben yaptım. bilgisayara açıldığında yiğenlerimin izmini yazarak ................... bilgisayarına hosgeldiniz diye mesaz geliyor tamamı tıkladıgınızda normal windows açılıyor | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Açılışta Kendi Selamınızı Verin
arkadasım ben bunu wıstada denedım oldu benım kendı pcım xp ama laptopta vısta kuruluydu denedım oldu bılgıne sende yapabılırsın hıc korkma bısey olmuyor | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Açılışta Kendi Selamınızı Verin | |
|
![]() |
| Etiketler |
| açılışta, selamınızı, verin, windows |
Windows Açılışta Kendi Selamınızı Verin Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Açılışta Masaüstü Boş Görünüyor Sorunu | gokmeen | PC/Internet Teknik Destek | 4 | 4 Hafta Önce 00:18 |
| Kendi Sesimden, Kendi Kalemimden | alperesins | Sizin Video'larınız | 10 | 30-09-2009 13:03 |
| Teröre Hayır! Bir tepki de Siz verin | Hurin Thalion | Anketler | 74 | 14-03-2009 12:57 |
| Sancak - Geri Verin | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 09-04-2008 14:24 |
| Gizli Şifrelere Son Verin! (SnadBoy's Revelation) | Blue Blood | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 0 | 21-04-2006 17:12 |