| | #1 (mesaj-linki) | |
| Yazılım ve Program Güncelleme (Update) Teknik Destek
Bu günkü diğer süper koumda XP SP3 Betanın kötülükleri. Windowsun sitesinden indiriliyo 3GB civarında fazla diil. Türkçe dil desteği daha Beta olduğundan yok.Yüklemeden önce onu silin bunu silin diyodu bende windiowsu sifirdan yükledim SP vardı bende... Bir sürü uptade uyarısı aldım ama aldırmadan Sp3'ü yükledim sitem özelliklerinde felan heryerde Service Pack 3 v.3180 yazıyodu işte. Ondan sonra bir tek Ağustos ayının güncelleştirmeleri kalmış yaf... ARAYÜZ: DEĞİŞMEMİŞ! İ. EXPLORER 7: MAALESEF ÇOK BEKLEDİM AMA YOK GELMEDİ!! W. MEDİA PLAYER: ODA YOK ALLAH ALLAH!!! Galiba Windiows SP3'ü sırf bugüne kadar olan güncelleştirmelerden oluşmuş... BillGATE'siz ne Vista oldu ne de XP SP3 eĞER SİZDE SİNİRLİYSENİZ TEŞEKKÜR EDİN Son Düzenleyen ahmed; 19-05-2009 @ 13:49. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Yazılım ve Program Güncelleme (Update) Teknik Destek
Microsoft Office 2007 yi kaldırmama rağmen vistayı güncelleme yapmak istedigimde Microsoft tun update sayfasında Office 2007 güncellemeleri görünüyor bunu nasıl düzelte bilirim.
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Yazılım ve Program Güncelleme (Update) Teknik Destek
Arkadaşım Microsoft Office 2007 yi kaldırırsan zaten vistanın update sitesinde kaldırdığın için vista uyumlu office yazılımını sana yüklemek isteyecektir..Kaldırmadan update ediniz.
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
ACELE YARDIM LÜTFEN: slm arkadaslar ben yenıyim forumda.bir sorunum var lütfen yardımcı olun.şimdi benim internet cafem var. bu ghost programını kurucam cafeme (işaallah) formatı atıom oyunlar vs herseyı kuruyorum butun makınaları aynı sekilde yapıyorum ama iş deepfreeze kurmaya gelince makinalar sapıtıyor.oyunları gormuyor restart atıo acılıp kapanıo yada acılmıo.lütfen yardım edın.danısmadıgım kımse kalmadı.herkes cafede vırus vardır dedı butun makınaları da formatladım yaptım gene aynı 2 haftadır anamdan emdıgım sut burnum dan geldi.litfen bilen birisi bana yardım etsin.neden olabılır.sorun deepfreezdemi yada ghost tamı yada başka bıseydemı.yardımmmmmmm plllllllllssssssssss | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Yazılım ve Program Güncelleme (Update) Teknik DestekNorton 360 Kapsamlı güvenlik ve yedekleme için burayı tıklayabilirsin Norton Ghost Sadce Yedekleme İki proğramdan birini yükleyebilirsin ayrıntılı olarak sitede yayınlanmıştır... Crack Warez Vs...Yasaktır...Taleb Etmeyiniz!... | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| webcam yardım
Arkadaşlar rexpo hpc003 webcam aldım kutudan çıkan cd'yi yükledin ancak webcamı taktığımda tanımadı sürücüsü yüklenmemiş diyor cd'de tek setup vardı onuda yükledim webcam pc'ye uyumlu acil yardım beklyorum
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: webcam yardım | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| hata 1058 yardım
OTOMATİK UPDATE KOMUTUM KAPALI GÖRÜNÜYOR. > services.msc İLE İŞLEM YAPTIM ANCAK ORADA DA "local computer üzerindeli > otomatik güncelleştirmeler hizmeti başlatılamadı. > Hata 1058: Devre dışı olduğundan veya ilişkili etkin aygıt olmadığından > hizmet başlatılamadı." ŞEKLİNDE UYARI ÇIKIYOR. > SİSTEMİMDE YAVAŞLAMA SÖZKONUSU VE HİÇBİR UPDATE İŞLEMİNİ YAPAMIYORUM. > ACİL ÇÖZÜM ÖNERİSİ RİCA EDİYORUM | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
Yedeklerini al format at...Mümkünse manuel olarak güncelleme yapma.
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Yazılım ve Program Güncelleme (Update) Teknik Destek Merhaba, Bilgisayarım Winampta şu şekil hata veriyor... ![]() Ses Aygıtı Cd si elimde olmadığından Size başvuruyorum. PHP Kodu: Kurtarma Panelinden 1.2.3. hataları Hizmeti yeniden başlata getir/Tamam de Ve hizmeti yeniden başlat. Bu tarz kısımları geçtim.Bunlarla baştan başlamak istemiyorum Yardımcı olursanız Sevinirim. | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
| pc guncelleme, program guncelleme, |
Yazılım ve Program Güncelleme (Update) Teknik Destek Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| ADSL Teknik Destek | karamgozlu | PC/Internet Teknik Destek | 91 | 2 Hafta Önce 23:54 |
| MSN İfadeleri Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 27 | 09-09-2008 22:15 |
| Göz Kırpmaları - Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 41 | 09-09-2008 21:45 |
| İnternet ve Yazılım Teknik Terimleri Sözlüğü | Asi-BeL | Internet/Bilgisayar Dünyası | 3 | 29-05-2008 19:25 |
| Msn Teknik Destek İstiyorum | yquai | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 11-04-2008 09:53 |