| | #11 (mesaj-linki) | |
| Cvp: En İyi Antivirüs Programı Hangisi? (2008 Araştırma)
arkadaşlar avk 2009 şifresini bulamadım yaaa
| |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
Sitemizde Crack ve Serial paylaşımı yapılmamaktadır, Yasaktır!...
| |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
bnce avast daha iyi ama daha iyide olabilir | |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
avast pro 1 numara ben hepsini kullandim tekrar avasta döndüm...
| |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
| Cvp: En İyi Antivirüs Programı Hangisi? (2008 Araştırma)Bilmeyen arkadaşlarım okusalar iyi olur. Benim doğrularım herkezin doğrusu olmaya bilir. BENİM GÖRÜŞÜM şunlardan İBARETTİR; En İyi Antivirüs Programı Hangisi? KONUSU ALTINDAKİ BAŞLIKLARA BAKTIM Arkadaşlar o iyi bu iyi şu iyi demişler. Hepsini okumasamda kulaktan dolma bilgilerle gidiliyor. Ben Nod 32, Avast, Norton vb... bir coğunu kullandım. Kaspersky ile tanışmam 4-5 yıl önceyi kapsar. Kaspersky ile tanışmamla birlikte o günden bu yana hala vaz gecemedim ve halende kullanmaktayım ama şuanda LİSANSLARI kara listede... bunu böyle olunca vaz gecmişmiyim hayır hala vazgecmem. örnek vericegim kaspersky haricndeki diğer programlar crack dosyalarınıda virüs olarak görüyor hatta nod 32 görmeden siliyor . Gelelim nortona Norton kendi halinde calışır kurması ve pc yi kasar . virüs programlarında deteya girmek uzun olacak bundan dolayı ben kaspersky öneririm. kaspersky sorunları neDİR DERSEK? TAMAMEN KULLANAMAMAK VE LİSANSIIZ YOKSA İNTERNET ARACILIĞIYLA KEYLERİ BULMUŞSANIZ KARA LİSTEYE ALINIYOR AMA BELİRLİ ZAMAN ARALIĞINDA TEKRAR BULUNUYOR AMA TEKRAR KARA LİSTEYE ALINIYOR. KASPERSKY KULLANMAK İSTEYENLER BUNLARA KATLANMAK VEYA GİDİP LİSASLI ALMAK DURUMUNDA MÜKEMMEL KORUMA SAĞLAYABİLİR. VÜRİS TROJEN VB.. UZAKLAŞMANIN TEK YOLU KASPERSKY OKUDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKÜR EDERİM HOŞCAKALIN ![]() | |
|
| | #16 (mesaj-linki) | |
| Cvp: En İyi Antivirüs Programı Hangisi? (2008 Araştırma) Avira Antivir Personal bence en iyisi...Onun üstüne tanimam..Ayarlari dogru yaptiginiz sürece hic sorun olmuyor | |
|
| | #17 (mesaj-linki) | |
| Cvp: En İyi Antivirüs Programı Hangisi? (2008 Araştırma) | |
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
2009 araştırmaları avira internet premium security2009 ve norton internet premium security2009 diyor bende buna katılıyorum bi evveldeki postta arkadaş nortona çok kasıyor demiş heralde yeni nortonu görmemiş en az işlemci harcayanda 1. sıraya yükseldi benden duyurması :]
| |
|
| | #19 (mesaj-linki) | |
| Cvp: En İyi Antivirüs Programı Hangisi? (2008 Araştırma) pc yi en az kasan nod32 den başka bi virüs programı yok herhalde
| |
|
| | #20 (mesaj-linki) | |
Ben Nod32 kullanıyorum Memnunum da . Ama 2. pc de dakı AntiV. vade si Doldu Lisans'ınızı yeıleyın dıo kaspersky Lisans ücretleri Nasıl ?
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| 2008, antivirüs, araştırma, programı, İyi |
En İyi Antivirüs Programı Hangisi? (2008 Araştırma) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Dünyanın En Çok Kullanılan Antivirüs Programları | gkhanfb | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 5 | 2 Hafta Önce 15:26 |
| 2006 AntiVirüs/Firewall/Spywarm Programları.. | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 16 | 12-09-2009 23:58 |
| Kaspersky Antivirüs Arka Plan Skinleri ve Türkçe Yaması | mavi_ay | PC/Internet Teknik Destek | 14 | 16-07-2009 23:04 |
| Bedava Antivirüs Yazılımı (Kampanya) | kompetankedi | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 1 | 28-03-2008 17:21 |