| | #21 (mesaj-linki) | |
| Cvp: En İyi Antivirüs Programı Hangisi? (2008 Araştırma)
herkes kullandığı anti-virüs programini yazıyor. kullanmadiği program hakkında iyi bile olsa kendi programini iyi gösteriyor. ilk kullandığım avas ..çok kötü değil . yani kkullanılacak bir bir anti-vüris. sonra nod32 kullanmadim.nod32 iyi bir antivirüs.sistemi kasmadiği söyleniyor. ama arka plan da olan çalışan bir uygulamasi.adını şimdi hatırlamıyorum ama sistemi manyak kasıyor bazen. kaspersky kullanmak son derece keyif verici. tabi yukarıda arkadaşımız anlatmiş ve onun ile aynı görüşteyim. ama kullanmaya değer bir antivirüs programidir kaspersky... key serial ile uğraşacaksiniz ama sisteminiz süper derecede korunur. araştırmalar her zaman genel olarak yapılır arkadaşlar. önemli olan istikrardır | |
|
| | #22 (mesaj-linki) | |
kullandığınız antivirüs ne olursa olsun antispyware de kullanın yanında avira ile tarama yaptırmdım hic bi zararlı dosya klasör çıkmadı antispyware ile tarattım 11 tane trojan vb. buldu anti spyware kullanın yanında
| |
|
| | #23 (mesaj-linki) | |
| Cvp: En İyi Antivirüs Programı Hangisi? (2008 Araştırma) Bir kac gün önce Kaspersky Kullaniyordum ama bir hata sonucu kayb etdim.... ![]() Yok oldu sonunda Anti virus'suz kalmayim diye şimdi NOD 32 kullaniyorum...Memnun oldugumu soyleyemem...!!! | |
|
| | #24 (mesaj-linki) | |
1-avast 2- Antivir 3- Nod32 4- Kaspersky benim sıralamam | |
|
| | #25 (mesaj-linki) | |
kaspersky diyorum başka bişi demiyorum | |
|
| | #26 (mesaj-linki) | |
| Cvp: En İyi Antivirüs Programı Hangisi? (2008 Araştırma) Kaspersky Internet Security.... | |
|
![]() |
| Etiketler |
| 2008, antivirüs, araştırma, programı, İyi |
En İyi Antivirüs Programı Hangisi? (2008 Araştırma) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Dünyanın En Çok Kullanılan Antivirüs Programları | gkhanfb | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 5 | 2 Hafta Önce 15:26 |
| 2006 AntiVirüs/Firewall/Spywarm Programları.. | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 16 | 12-09-2009 23:58 |
| Kaspersky Antivirüs Arka Plan Skinleri ve Türkçe Yaması | mavi_ay | PC/Internet Teknik Destek | 14 | 16-07-2009 23:04 |
| Bedava Antivirüs Yazılımı (Kampanya) | kompetankedi | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 1 | 28-03-2008 17:21 |