| | #1 (mesaj-linki) | |
| PC'deki Sürücülerin Konumu PC ye format attım windows XP yi tekrardan kurdum.Pc açıldığında D sürücüm kaybolmuştu.Sadece C ye format attım..disk yöneticisinde görünüo ama bilgisayarımda görünmüoo..Lütfen yardım edin.. Şimdiden Teşekkürlerimi sunarım... | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: D sürücüm kayboldu (MAHFOLDUM ben yardın lütfenn) | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC'deki Sürücülerin Konumu
Yada Fat32 dosya sıstemıyle c ye format attıysan D de daha once NTSC sıstemle formatlanmıssa doğaldır kı goremeyebılırsınız. Neutralızer ın dediği partition Magic Hardısklerın yapısını görmenıze yardımcı olabilir. Böylelikle Hangi dosya sistemiyle kurulum yaptıgınızı görebilirsiniz. Fat32 C gözüyor D ise NTSC ise c yi NTSC yapmanızı oneririm. | |
|
![]() |
| Etiketler |
| konumu, pcdeki, sürücülerin |
PC'deki Sürücülerin Konumu Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Arjantin'in konumu ve tarihi nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 27 | 20 Saat Önce 23:04 |
| Kazakistanın komşuları ve konumu hakkında bilgi verir misiniz? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 5 | 3 Hafta Önce 15:35 |
| Türkiye Coğrafyası ve Türkiye'nin Coğrafi Konumu | Blue Blood | Türkiye Coğrafyası | 2 | 15-03-2009 18:24 |
| Türkmenistan'ın Coğrafi Konumu | Gabriella | Türkmenistan | 0 | 22-05-2008 21:00 |
| Gmail File Space - PC'deki bir dosyayı tek bir tıkla Gmail hesabımıza göndermek için | Hi-LaL | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 4 | 03-01-2008 19:04 |