PC'deki Sürücülerin Konumu Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > PC/Internet Teknik Destek
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 15-09-2008   #1 (mesaj-linki)
msercand
PC'deki Sürücülerin Konumu

PC ye format attım windows XP yi tekrardan kurdum.Pc açıldığında D sürücüm kaybolmuştu.Sadece C ye format attım..disk yöneticisinde görünüo ama bilgisayarımda görünmüoo..Lütfen yardım edin..
Şimdiden Teşekkürlerimi sunarım...
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 15-09-2008   #2 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
Cvp: D sürücüm kayboldu (MAHFOLDUM ben yardın lütfenn)

msercand adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
PC ye format attım windows XP yi tekrardan kurdum.Pc açıldığında D sürücüm kaybolmuştu.Sadece C ye format attım..disk yöneticisinde görünüo ama bilgisayarımda görünmüoo..Lütfen yardım edin..
Şimdiden Teşekkürlerimi sunarım...
Partition Magic programını kurup çalıştırdıktan sonra harddisk'inizi gözden geçirin. Sorunu otomatik çözmek için bir uyarı çıkabilir.
Eski 15-09-2008   #3 (mesaj-linki)
kompetankedi - avatarı
Cvp: PC'deki Sürücülerin Konumu

Yada

Fat32 dosya sıstemıyle c ye format attıysan D de daha once NTSC sıstemle formatlanmıssa doğaldır kı goremeyebılırsınız. Neutralızer ın dediği partition Magic Hardısklerın yapısını görmenıze yardımcı olabilir. Böylelikle Hangi dosya sistemiyle kurulum yaptıgınızı görebilirsiniz.

Fat32 C gözüyor D ise NTSC ise c yi NTSC yapmanızı oneririm.
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
konumu, pcdeki, sürücülerin
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
PC'deki Sürücülerin Konumu Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Arjantin'in konumu ve tarihi nedir? Ziyaretçi Soru-Cevap 27 20 Saat Önce 23:04
Kazakistanın komşuları ve konumu hakkında bilgi verir misiniz? Ziyaretçi Soru-Cevap 5 3 Hafta Önce 15:35
Türkiye Coğrafyası ve Türkiye'nin Coğrafi Konumu Blue Blood Türkiye Coğrafyası 2 15-03-2009 18:24
Türkmenistan'ın Coğrafi Konumu Gabriella Türkmenistan 0 22-05-2008 21:00
Gmail File Space - PC'deki bir dosyayı tek bir tıkla Gmail hesabımıza göndermek için Hi-LaL Ücretsiz-Beta Yazılımlar 4 03-01-2008 19:04