Limewire'de Yaşanan Sorunlar Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > PC/Internet Teknik Destek
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 15-10-2008   #1 (mesaj-linki)
Limewire'de Yaşanan Sorunlar

arkadaslar limewire programını bilgisayarıma kurdum ama arama yaparken hiç bir şarkıcınn şarkısı indirilmiyo..kaç kere silip tekrar yükledimmm ama gene olmuyo.arkadasın bilgisayarına aynısını yükledim onunkinde çalışıyo..bu konuda bana yardımcı olursanız sevininrimm....
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 15-10-2008   #2 (mesaj-linki)
MeLL - avatarı
Cvp: limewire de sorunum var yardımcı olurmusunuz?

Arkadaşınızın bilgisayarında çalıştırdığınıza göre muhtemelen LimeWire kullanımı ile ilgili bir probleminiz yok!
Kendi bilgisayarınız için; belki farkında olmadan LimeWire programını,bilgisayarın engellenen programlar listesine almışsınızdır.Yada kendiliğinden olmuş olabilir...

Başlat-Ayarlar-Denetim masası-Güvenlik merkezi penceresini açın ve orada "windows güvenlik duvarı" (en altta) yazan yere tıklayın ve özel durumlar'a girin ve oradaki listeden LimeWire'ın işaretli olup olmadığını kontrol edin.İşaretli değilse güvenlik duvarınız o programı engelliyordur.İşaretleyin.

Olmazsa tekrar yazın yardımcı olmaya çalışırım
Eski 15-10-2008   #3 (mesaj-linki)
Cvp: limewire de sorunum var yardımcı olurmusunuz?

arkadasım çok teşekkür ederimm....süpersinn...benden sana bir teşekkür......inşalah gene karşılaşırız ama sorunsuz bir karşılaşma dileğiyle
Eski 27-10-2008   #4 (mesaj-linki)
limewire programında bir problemim var?

arkadaslar bilgisayarımda limewire programı vardı..2 hafta önce bilgisayarıma müzik indirmek istiyordum ama indiremiyorum...

örneğin: arama yerine tarkan yazıyorum,normalde şarkıları inmesi gerekiyor ama sayfada hiç bir şey yok....windows güvenlik duvarında özel durumlardaki limewire de işaretledim fakat gene olmadı...anlamadım problemin ne olduğunu...bu konuda yardımcı olursanız sevinirim...şimdiden teşekkürler...

espanyoool
Eski 29-10-2008   #5 (mesaj-linki)
velbet - avatarı
Cvp: Limewire'de Yaşanan Sorunlar

Antivirüs program ya da ek bir güvenlik duvarı varsa o engelliyor olabilir.
Eski 30-10-2008   #6 (mesaj-linki)
tHeBruTaLiTyOfHeLL

Limewire Sürümü Nedir ?_?
Eski 06-11-2008   #7 (mesaj-linki)
DrEaMy - avatarı

Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Eski versiyonu çalışıyordu. Güncellemeyle 4.18.8'e yükseltince arama dahi yapmaz hale geldi. Güvenlik Duvarı/Özel Durumlar da seçili...
Çözümlenebilirse çok mutlu olacağım.
Eski 06-11-2008   #8 (mesaj-linki)
DrEaMy - avatarı

Tesadüf sonucu sorunu çözdüm ve paylaşmak istedim ...

LimeWire ana sayfasından Filtreler/İçerik Filtrelerini Ayarla/+Arama/Temel seçeneğinden "Lisans Uyarısını Göster" seçeneğini işaretledim, sorun çözüldü.

Umarım yardımcı olur.
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
Yok
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Limewire'de Yaşanan Sorunlar Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN Oyunları ile ilgili Sorunlar recruit MSN Teknik Destek/Bilgiler 7 27-09-2009 19:25
MessengerDiscovery Live'de Dosya Aktarımı Sırasında Yaşanan Yavaşlama Soickan MessengerDiscovery 9 21-02-2009 16:30
Göç Üzerine Psikolojik Sorunlar Gabriella Psikoloji ve Psikiyatri 0 12-11-2008 19:23
Okuldaki sorunlarla nasıl başedebilirim? Ziyaretçi Soru-Cevap 2 08-11-2008 23:45