Mozilla Firefox Javascript Sorunu Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > PC/Internet Teknik Destek
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 22-12-2008   #1 (mesaj-linki)
cal
Mozilla Firefox Javascript Sorunu

Merhabalar

2 haftadır mozillanın bir sorunuyla uğraşıyorum ama çözemedim, lütfen yardım

sorun şu: mozilla firefox 3.0.5 sürümünü kullanıyorum . www.kariyer.net sitesini hepiniz bilirsiniz; bu siteye girdiğimde kullanıcı adıma tıklayıp giriyorum, parolam aynı şekilde.. fakat "gir" tuşu tıklanmıyor, aynı site ana sayfada "ara" da aynı şekilde fakat geri kalan tüm yerler tıklanıyor. Tıkladığımı zannederken ise altta bilgi olarak ya "tamam" yada "javascript" li birşeyler (bunu çok nadir yapıyor) yazıyor.

sadece www.kariyer.net de karşılaşmıyorum bu sorunla, bilmumum epey bir sitede karşıma çıkıyor bu sorun (mesela hotmail adresimi açabiliyor fakat maillere teker teker giremiyorum)

bu sorunu ben kendi kendime javascript sorunu olarak tanımladım ama.. nedir ??

şunları yaptım;
1- mozillayı kaldırdım, tekrar 2'li ve 3'lü sürümlerini denedim.
2- araçlar / eklentiler / etkinleştir
3- araçlar / seçenekler / javascript ve java etkinleştir
4- javascript küçük programlar indirdim kafama göre ama pek anlamam bir ara işe yaradı düzeldi, sonra gene bozuldu

mozillayı da etkin bir biçimde kullanıyorum ondan vazgeçmek istemiyorum

şimdi ben ne yapmalıyım sevgili arkadaşlarım ??
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 22-12-2008   #2 (mesaj-linki)
_AKA_ - avatarı
Cvp: Mozilla Firefox Javascript Sorunu

cal adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Merhabalar

2 haftadır mozillanın bir sorunuyla uğraşıyorum ama çözemedim, lütfen yardım

sorun şu: mozilla firefox 3.0.5 sürümünü kullanıyorum . www.kariyer.net sitesini hepiniz bilirsiniz; bu siteye girdiğimde kullanıcı adıma tıklayıp giriyorum, parolam aynı şekilde.. fakat "gir" tuşu tıklanmıyor, aynı site ana sayfada "ara" da aynı şekilde fakat geri kalan tüm yerler tıklanıyor. Tıkladığımı zannederken ise altta bilgi olarak ya "tamam" yada "javascript" li birşeyler (bunu çok nadir yapıyor) yazıyor.

sadece www.kariyer.net de karşılaşmıyorum bu sorunla, bilmumum epey bir sitede karşıma çıkıyor bu sorun (mesela hotmail adresimi açabiliyor fakat maillere teker teker giremiyorum)

bu sorunu ben kendi kendime javascript sorunu olarak tanımladım ama.. nedir ??

şunları yaptım;
1- mozillayı kaldırdım, tekrar 2'li ve 3'lü sürümlerini denedim.
2- araçlar / eklentiler / etkinleştir
3- araçlar / seçenekler / javascript ve java etkinleştir
4- javascript küçük programlar indirdim kafama göre ama pek anlamam bir ara işe yaradı düzeldi, sonra gene bozuldu

mozillayı da etkin bir biçimde kullanıyorum ondan vazgeçmek istemiyorum

şimdi ben ne yapmalıyım sevgili arkadaşlarım ??
Valla bende firafox u tüm eklentileri ile bayağı faal olarak kullanıyorum.zorunlu olanlar dışında exploere kullanmıyorum bile.

ama üstadlar mutlaka açıklamasını yapacakdır deha detaylı..

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/722

Buradan No script eklentisini kurmanı tavsiye ederim..Sadece istediğin sitelerde izin verirsin.
Eski 22-12-2008   #3 (mesaj-linki)
_AKA_ - avatarı

Ayrıca bu eklenti zaten var diyorsan sağ alttaki S ikona sağ tıkla.orda çıkanadreslere izin ver seçeneğini işaretleyerek girebilirsin.
Tüm bunlar okey dedin değilmi?;Yinede olmuyor dersen?

Yukarıda araçlar seçenekler gizlilik tıkla.Ordaki ayrıcalıklar kısmına tıkla ve Kariyer.net adresini yaz ve izin ver seçeneğini yada sadece oturum boyunca izin ver seçeneğini tıkla.tamam de ve çık.
sonra firefoxu komple kapat yeniden aç..
Eski 22-12-2008   #4 (mesaj-linki)
cal

_AKA_ çok teşekkür ederim,

No script eklentisini kurdum. kariyer nete izin verdim.

"Yukarıda araçlar seçenekler gizlilik tıkla.Ordaki ayrıcalıklar kısmına tıkla ve Kariyer.net adresini yaz ve izin ver seçeneğini yada sadece oturum boyunca izin ver seçeneğini tıkla.tamam de ve çık.
sonra firefoxu komple kapat yeniden aç.."
demiştin

bunu da yaptım.

fakat bir değişiklik olmadı
Eski 28-02-2009   #5 (mesaj-linki)
Amras_Elanesse - avatarı

Arkadaşın anlattığı sorunun aynısı bendede var internet explolerde denedim ace explolerde denedim firefoxta denedim.sayfa siyah beyaz açılıyor ve hatalı tema oluşuyor giriş yaptıktanm sonra bende facebooka giremiyorum bu yüzden lütfen arkadaşlar yokmu yardım edecek kimse???
Eski 01-03-2009   #6 (mesaj-linki)
tHeBruTaLiTyOfHeLL

Amras_Elanesse adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Arkadaşın anlattığı sorunun aynısı bendede var internet explolerde denedim ace explolerde denedim firefoxta denedim.sayfa siyah beyaz açılıyor ve hatalı tema oluşuyor giriş yaptıktanm sonra bende facebooka giremiyorum bu yüzden lütfen arkadaşlar yokmu yardım edecek kimse???

Javayı İndirip Kurun
Sun Microsystems'dan Windows için Java yazılımını indirme
Aktif İnternet Tarayıcısı Kapatıp Açın.
Eski 18-09-2009   #7 (mesaj-linki)
Misafir

Alıntı:
mozilla javascript download
BEYANAME İÇİN BU PROĞRAM GEREKİYORMUŞ YARDIMCI OLURMUSUNUZ
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
firefox, javascript, mozilla, sorunu
firefox javascript, javascript sorunu, mozilla firefox javascript,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Mozilla Firefox Javascript Sorunu Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Mozilla Firefox ile internete nasıl bağlanırım? Ziyaretçi Soru-Cevap 4 29-09-2009 16:24
Mozilla FireFox ile İlgili Blue Blood Internet/Bilgisayar Dünyası 61 16-09-2009 09:43
JavaScript hakkındaki şu soruları yanıtlar mısınız? Nisyan-ı Bâtın Soru-Cevap 3 29-11-2008 17:12
Mozilla Firefox 2.0 Final (Türkçe) virtuecat Arşive Kaldırılan Konular 5 08-07-2008 07:26