| | #1 (mesaj-linki) | |
| Mozilla Firefox Javascript Sorunu
Merhabalar 2 haftadır mozillanın bir sorunuyla uğraşıyorum ama çözemedim, lütfen yardım sorun şu: mozilla firefox 3.0.5 sürümünü kullanıyorum . www.kariyer.net sitesini hepiniz bilirsiniz; bu siteye girdiğimde kullanıcı adıma tıklayıp giriyorum, parolam aynı şekilde.. fakat "gir" tuşu tıklanmıyor, aynı site ana sayfada "ara" da aynı şekilde fakat geri kalan tüm yerler tıklanıyor. Tıkladığımı zannederken ise altta bilgi olarak ya "tamam" yada "javascript" li birşeyler (bunu çok nadir yapıyor) yazıyor. sadece www.kariyer.net de karşılaşmıyorum bu sorunla, bilmumum epey bir sitede karşıma çıkıyor bu sorun (mesela hotmail adresimi açabiliyor fakat maillere teker teker giremiyorum) bu sorunu ben kendi kendime javascript sorunu olarak tanımladım ama.. nedir ?? şunları yaptım; 1- mozillayı kaldırdım, tekrar 2'li ve 3'lü sürümlerini denedim. 2- araçlar / eklentiler / etkinleştir 3- araçlar / seçenekler / javascript ve java etkinleştir 4- javascript küçük programlar indirdim kafama göre ama pek anlamam bir ara işe yaradı düzeldi, sonra gene bozuldu mozillayı da etkin bir biçimde kullanıyorum ondan vazgeçmek istemiyorum şimdi ben ne yapmalıyım sevgili arkadaşlarım ?? | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Mozilla Firefox Javascript Sorunu
ama üstadlar mutlaka açıklamasını yapacakdır deha detaylı.. https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/722 Buradan No script eklentisini kurmanı tavsiye ederim..Sadece istediğin sitelerde izin verirsin. | |||||
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
Ayrıca bu eklenti zaten var diyorsan sağ alttaki S ikona sağ tıkla.orda çıkanadreslere izin ver seçeneğini işaretleyerek girebilirsin. Tüm bunlar okey dedin değilmi?;Yinede olmuyor dersen? Yukarıda araçlar seçenekler gizlilik tıkla.Ordaki ayrıcalıklar kısmına tıkla ve Kariyer.net adresini yaz ve izin ver seçeneğini yada sadece oturum boyunca izin ver seçeneğini tıkla.tamam de ve çık. sonra firefoxu komple kapat yeniden aç.. | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
_AKA_ çok teşekkür ederim, No script eklentisini kurdum. kariyer nete izin verdim. "Yukarıda araçlar seçenekler gizlilik tıkla.Ordaki ayrıcalıklar kısmına tıkla ve Kariyer.net adresini yaz ve izin ver seçeneğini yada sadece oturum boyunca izin ver seçeneğini tıkla.tamam de ve çık. sonra firefoxu komple kapat yeniden aç.." demiştin bunu da yaptım. fakat bir değişiklik olmadı | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Mozilla Firefox Javascript SorunuArkadaşın anlattığı sorunun aynısı bendede var internet explolerde denedim ace explolerde denedim firefoxta denedim.sayfa siyah beyaz açılıyor ve hatalı tema oluşuyor giriş yaptıktanm sonra bende facebooka giremiyorum bu yüzden lütfen arkadaşlar yokmu yardım edecek kimse??? | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Mozilla Firefox Javascript SorunuJavayı İndirip Kurun Sun Microsystems'dan Windows için Java yazılımını indirme Aktif İnternet Tarayıcısı Kapatıp Açın. | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
![]() |
| Etiketler |
| firefox, javascript, mozilla, sorunu |
| firefox javascript, javascript sorunu, mozilla firefox javascript, |
Mozilla Firefox Javascript Sorunu Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Mozilla Firefox ile internete nasıl bağlanırım? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 4 | 29-09-2009 16:24 |
| Mozilla FireFox ile İlgili | Blue Blood | Internet/Bilgisayar Dünyası | 61 | 16-09-2009 09:43 |
| JavaScript hakkındaki şu soruları yanıtlar mısınız? | Nisyan-ı Bâtın | Soru-Cevap | 3 | 29-11-2008 17:12 |
| Mozilla Firefox 2.0 Final (Türkçe) | virtuecat | Arşive Kaldırılan Konular | 5 | 08-07-2008 07:26 |