| | #1 (mesaj-linki) | |
| Ses Kartı Problemleri
Slm arkadaslar Ben de Anakart Adı Gigabyte GA-M61SME-S2L anakart var bilgisayara format attım ve ses kartını kurdum fakat yuklenmedi orjinal cdden Normalde realtek ses kartı bulunmasına ragmen ati function driver die bişi yuklendi fakat winampta muzik calıor ses cıkmıor lutfen yarımcı olursanız sevinirim | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Ses Kartı Problemi | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Ses Kartı Problemleri Realtek High Definition Audio Driver R1.81 windows 7 uyumlu arıyorum | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Ses Kartı Problemleri
merhaba benımde ses kartımda problem var orjınal xp yukledım ama formattan sonra ses gelmemeye basladı... pak1 yuklenmıstı bende onu pak3 e yükselttim acaba bu sorun bundanmı kaynaklanıyor ses ayarlarına hıc ulasamıyorum şimdiden teşekürler...
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Ses Kartı ProblemleriMuhtemelem format'tan sonra ses kartınızın driver'ini kurmadınız , ses kartınızın marka ve modelini öğrenip eğer driver cd'niz yoksa internet'ten download edip kurmayı deneyiniz.. | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Ses Kartı Problemleri Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Ekran Kartı Driver - Ekran Kartı Sürücüleri - Ekran Kartı Destek | AngelFRANTIX | Ekran Kartları | 16 | 5 Gün Önce 17:11 |
| Kredi Kartı - Kredi Kartı Nedir - Kredi Kartı Hakkında | asla_asla_deme | X-Sözlük | 3 | 28-04-2009 14:40 |
| Ekran kartı ses problemleri neden olabilir? | mirza84 | Soru-Cevap | 2 | 25-01-2009 03:05 |
| Ekran Kartı Teknolojisi (Grafik Kartı Teknolojisi) | AngelFRANTIX | Bilgisayar Bileşenleri (Hardware) | 0 | 04-11-2008 02:45 |
| Kimlik Problemleri | Bia | Sosyoloji | 0 | 22-05-2008 10:25 |