Ses Kartı Problemleri Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > PC/Internet Teknik Destek
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 31-01-2009   #1 (mesaj-linki)
karagoz4343
Ses Kartı Problemleri

Slm arkadaslar Ben de Anakart Adı Gigabyte GA-M61SME-S2L anakart var bilgisayara format attım ve ses kartını kurdum fakat yuklenmedi orjinal cdden Normalde realtek ses kartı bulunmasına ragmen ati function driver die bişi yuklendi fakat winampta muzik calıor ses cıkmıor lutfen yarımcı olursanız sevinirim
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 02-02-2009   #2 (mesaj-linki)
AngelFRANTIX - avatarı
Cvp: Ses Kartı Problemi

Buradan anakart driverlara (Sürücü) ulaşabilirsiniz.

Tıklayınız.
Eski 06-06-2009   #3 (mesaj-linki)
Tınmaz Melaike - avatarı
Cvp: Ses Kartı Problemleri

Realtek High Definition Audio Driver R1.81 windows 7 uyumlu arıyorum
Eski 4 Hafta Önce   #4 (mesaj-linki)

merhaba benımde ses kartımda problem var orjınal xp yukledım ama formattan sonra ses gelmemeye basladı... pak1 yuklenmıstı bende onu pak3 e yükselttim acaba bu sorun bundanmı kaynaklanıyor ses ayarlarına hıc ulasamıyorum şimdiden teşekürler...
Eski 4 Hafta Önce   #5 (mesaj-linki)
ozti - avatarı

naile adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
merhaba benımde ses kartımda problem var orjınal xp yukledım ama formattan sonra ses gelmemeye basladı... pak1 yuklenmıstı bende onu pak3 e yükselttim acaba bu sorun bundanmı kaynaklanıyor ses ayarlarına hıc ulasamıyorum şimdiden teşekürler...

Muhtemelem format'tan sonra ses kartınızın driver'ini kurmadınız , ses kartınızın marka ve modelini öğrenip eğer driver cd'niz yoksa internet'ten download edip kurmayı deneyiniz..
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
Yok
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Ses Kartı Problemleri Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Ekran Kartı Driver - Ekran Kartı Sürücüleri - Ekran Kartı Destek AngelFRANTIX Ekran Kartları 16 5 Gün Önce 17:11
Kredi Kartı - Kredi Kartı Nedir - Kredi Kartı Hakkında asla_asla_deme X-Sözlük 3 28-04-2009 14:40
Ekran kartı ses problemleri neden olabilir? mirza84 Soru-Cevap 2 25-01-2009 03:05
Ekran Kartı Teknolojisi (Grafik Kartı Teknolojisi) AngelFRANTIX Bilgisayar Bileşenleri (Hardware) 0 04-11-2008 02:45
Kimlik Problemleri Bia Sosyoloji 0 22-05-2008 10:25