Uzak Masaüstü Bağlantısı Nasıl Yapılır (Resimli Anlatım) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > PC/Internet Teknik Destek
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 06-03-2009   #1 (mesaj-linki)
unknownxboy - avatarı
Uzak Masaüstü Bağlantısı Nasıl Yapılır (Resimli Anlatım)

Arkadaşlar çoğu kişinin sıkıntı yaşadığı uzak masaüstü için bütün cevapları vereceğim.

ÖNEMLİ: Windows XP’ nin uzak masaüstü programını kullanmak istiyorsak mutlaka bilgisayar
ımızdaki kullanıcıda şifre olmak zorundadır. Bunun için Başlat>Ayarlar>Denetim Masası>Kullanıcı hesapları yolunu izleyerek kullanmış olduğunuz user’ a parola verebilirsiniz. Bilgisayarımızı yeniden başlattıktan sonra aşağıdaki işlemleri yapmaya başlayabiliriz. Bu işlemleri bağlanmak istediğiniz bilgisayar üzerinde yapacaksınız.

1. Resimde de gördüğünüz gibi Bilgisayarım>sağ tuş>özellikler’ e tıklayıp “Kullanıcıların bu bilgisayara bağlanmasına izin ver” seçeneği işaretleyip tamam
’ a tıklayarak çıkın.

2. Bundan sonraki en karışık durum ise ADSL modemden port yönlendirmesi yapmak. Bunu ADSL modeminizin IP’ si aracılığı ile
web arayüzüne girip genelde NAT’ ın altındadır. Resimdeki gördüğünüz ayarları yapın ve modemin hafızasına almasını sağlayın.

3. Modem ayarlarımızı da bitirdikten sonra bağlanmak istediğimizin bilgisayarın İP sini öğreniyoruz.
www.ipadresimne.com’ dan öğrenebilirsiniz. Daha sonra Başlat>programlar>donatılar>iletişim>uzak masaüstü bağlantısına tıklıyoruz.

Son Düzenleyen ahmed; 06-03-2009 @ 11:01.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 06-04-2009   #2 (mesaj-linki)
scorpio-016
Cvp: Uzak Masaüstü Bağlantısı Nasıl Yapılır (Resimli Anlatım)

Benim modem asus 59bm003313 ayarları cok karmasık yapamadım
Eski 27-09-2009   #3 (mesaj-linki)
Misafir
Cvp: Uzak Masaüstü Bağlantısı Nasıl Yapılır (Resimli Anlatım)

benim modem airTies tükçe, her şey açık ve net ama yinede tereddüt ettiğim yerler var bende bi türlü cesaret edemedim.
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
anlatım, bağlantısı, masaüstü, resimli, uzak, yapılır
uzak masaustu nasil yapilir,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Uzak Masaüstü Bağlantısı Nasıl Yapılır (Resimli Anlatım) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Messenger'la Uzak Masaüstü Bağlantısı Kurma (Uzaktan Yardım) hduman41 MSN Teknik Destek/Bilgiler 36 18-10-2009 16:52
Alcohol %120 (Resimli Anlatım) ozti Ücretsiz-Beta Yazılımlar 14 01-10-2009 14:59
Sony Map (Resimli Anlatım) ozti Ücretsiz-Beta Yazılımlar 5 19-09-2009 11:02
PC Nasıl Toplanır? (Resimli Anlatım) Gabriella PC/Internet Teknik Destek 11 14-08-2009 02:41
AutorunPro (Resimli Anlatım) CrasHofCinneT Internet/Bilgisayar Dünyası 2 27-02-2007 12:24