| | #1 (mesaj-linki) | |
| Windows'u Lisanslı Hale Getirmek Not: Konuda kesinlikle serial verilmemiştir. Önceden illegal olan lisansı, satın aldığınız lisans paketi ile değiştirmek için anlatılmıştır. 1) Net ile bağınız kalmasın. Bağlantıyı kesin. 2) Başlat--> Çalıştır--> regedit komutunu girelim. 3) HKEY_LOCAL_MACHINE--> SOFTWARE--> Microsoft--> Windows NT--> CurrentVersion--> WPAEvents anahtarını acın sağ taraftan OOBEtimer cift tiklayın. FF değerini verip çıkın. 4) Başlat--> Çalıştır--> regedit ( %systemroot%/system32/oobe/msoobe.exe /a )komutunu verin. 5) Karşınıza gelecek pencerede seçeneklerden müsteri hizmetlerine telefon etmek istiyorum'a tıklayın ve ''ileri''ye basın.Anahtarini Değiştire basın ve Satın Aldığınız Lisans Peketindeki Ürün Anahtarini giriniz. Artık burdan çıkın. 6) HKEY_LOCAL_MACHINE--> SOFTWARE--> Microsoft--> Windows NT--> CurrentVersion--> WPAEvents'a tekrar gidin ve OOBE timer a tekrar tıklayın, önceden girmiş olduğumuz FF değerini silin. 7) Baslat--> Çalıstır--> regedit ( %systemroot%/system32/oobe/msoobe.exe /a) tekrar girin ve ürünün aktif olduğuna dair yazıyı göreceksiniz... | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows'u Lisanslı Hale Getirmek
SATİ ÜRÜN ANAHTRI OLAN SEY ORJİ OLMUYOMU????
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
sölediğin yolların hepsini uyguladım daha sonra etkinleşritildi diye uyarıda geliyor ama medeia player 11 kurmak istediğimde bu windows kopyası orjinal değildir uyarısını alıyorum yardımcı olursan sevinirim...
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows'u Lisanslı Hale GetirmekDemek oluyor ki korsan lisans kullanıyorsunuz. Google'dan bulunan adı geçen orjinal windows serialleri bir müddet sonra kara listeye giriyor ve dolayısıyla etkisiz hale geliyor. Yapmanız gereken ya orjinal bi yazılım almalısınız, ya da yine google'dan geçerli bir xp seriali bulmalısınız. NOT: Sitemizde crack, serial vb. şeylerin yayınlanması yasaktır. | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
bütün yolu takip ediyorum windows zaten etkinleştirildi diyor ama wmp 11 i yüklemeye çalıştığımda orjinalkopyası değildir diyor (bide bu çıkın dediğiniz yerleri alta iptal bide tamam seçeneklerini görebiliyorum hangisiyle çıkacağım hakkında bilgiyide verirseniz memnun olurum ...
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar xp yi lisanslı yapabilirsiniz ancak microsoft.com u kandıramazsınız
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
eğer bilgisayarında lisans etiketi varsa yeniden kurup telefonla etkinleştirmelisin büyük ihtimalle tanıdığın akıllı biri kendi bilgisayarında kullanmıştır yeniden kurup telefonla etkinleştirirken zaten görüştüğün kişi sana başka bi bilgisayarda kullanıp kullanmadığını sorar "hayır sadece bu bilgisayarda kullanıyorum donanım değişikliği yapılmadı" dersin | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
bende denedim ama bendede zaten etkinleştirldi diye bilgilendirdi
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar merhaba .. benim sorunum key lock...pc ye format atıcam ama keylock unuttum nerde cd üzerindede yazmıyor pc nin içinden bulabilirmiyim acilllllll teşekkürler
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
nasıl etkinleştirebilirim
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| getirmek, hale, lisanslı, windowsu |
| windows u orjinal hale getirme, windows xp orjinal hale getirme, windowsu orjinal hale getirme, xp lisansli hale getirme, |
Windows'u Lisanslı Hale Getirmek Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Ozan Arif - Bu Hale Geldik | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 27-02-2008 15:11 |
| Okan - Ellerimde Ellerin Yok (Şu Düştüğüm Hale Bir Bak) | Blue Blood | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 25-02-2008 13:08 |
| Hale Soygazi (Hale Soygazi Kimdir? - Hale Soygazi Hakkında) | Mystic@L | Sinema tr | 1 | 28-01-2008 11:12 |
| Hale Asaf (Hale Asaf Kimdir? - Hale Asaf Hakkında) | Mystic@L | Sanat tr | 0 | 25-11-2006 12:28 |
| FunPhotor v4.0 /Fotoğraflarınızı Eğlenceli Bir Hale Getirin... | ozti | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 0 | 11-03-2006 03:15 |