Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > PC/Internet Teknik Destek
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 29-03-2007   #1 (mesaj-linki)
Windows'u Lisanslı Hale Getirmek Windows'u Lisanslı Hale Getirmek
Not: Konuda kesinlikle serial verilmemiştir. Önceden illegal olan lisansı, satın aldığınız lisans paketi ile değiştirmek için anlatılmıştır.

1) Net ile bağınız kalmasın. Bağlantıyı kesin.

2) Başlat--> Çalıştır--> regedit komutunu girelim.

3) HKEY_LOCAL_MACHINE--> SOFTWARE--> Microsoft--> Windows NT--> CurrentVersion--> WPAEvents anahtarını acın sağ taraftan OOBEtimer cift tiklayın. FF değerini verip çıkın.

4) Başlat--> Çalıştır--> regedit ( %systemroot%/system32/oobe/msoobe.exe /a )komutunu verin.

5) Karşınıza gelecek pencerede seçeneklerden müsteri hizmetlerine telefon etmek istiyorum'a tıklayın ve ''ileri''ye basın.Anahtarini Değiştire basın ve Satın Aldığınız Lisans Peketindeki Ürün Anahtarini giriniz. Artık burdan çıkın.

6) HKEY_LOCAL_MACHINE--> SOFTWARE--> Microsoft--> Windows NT--> CurrentVersion--> WPAEvents'a tekrar gidin ve OOBE timer a tekrar tıklayın, önceden girmiş olduğumuz FF değerini silin.

7) Baslat--> Çalıstır--> regedit ( %systemroot%/system32/oobe/msoobe.exe /a) tekrar girin ve ürünün aktif olduğuna dair yazıyı göreceksiniz...
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 05-07-2007   #2 (mesaj-linki)
Cvp: Windows'u Lisanslı Hale Getirmek Cvp: Windows'u Lisanslı Hale Getirmek
SATİ ÜRÜN ANAHTRI OLAN SEY ORJİ OLMUYOMU????
Eski 10-07-2007   #3 (mesaj-linki)
sölediğin yolların hepsini uyguladım daha sonra etkinleşritildi diye uyarıda geliyor ama medeia player 11 kurmak istediğimde bu windows kopyası orjinal değildir uyarısını alıyorum yardımcı olursan sevinirim...
Eski 10-07-2007   #4 (mesaj-linki)
Alıntı:
faruk84 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
sölediğin yolların hepsini uyguladım daha sonra etkinleşritildi diye uyarıda geliyor ama medeia player 11 kurmak istediğimde bu windows kopyası orjinal değildir uyarısını alıyorum yardımcı olursan sevinirim...

Demek oluyor ki korsan lisans kullanıyorsunuz. Google'dan bulunan adı geçen orjinal windows serialleri bir müddet sonra kara listeye giriyor ve dolayısıyla etkisiz hale geliyor. Yapmanız gereken ya orjinal bi yazılım almalısınız, ya da yine google'dan geçerli bir xp seriali bulmalısınız.

NOT: Sitemizde crack, serial vb. şeylerin yayınlanması yasaktır.
Eski 14-07-2007   #5 (mesaj-linki)
bütün yolu takip ediyorum windows zaten etkinleştirildi diyor ama wmp 11 i yüklemeye çalıştığımda orjinalkopyası değildir diyor (bide bu çıkın dediğiniz yerleri alta iptal bide tamam seçeneklerini görebiliyorum hangisiyle çıkacağım hakkında bilgiyide verirseniz memnun olurum ...
Slim Cream
Cevap Yeni Konu Aç
En fazla yapılan 15 arama
Bu Sayfa İçin Yapılan Aramalar
lisanslı hale getirme lisanssız xp yi lisanslı hale getirme windows kopyası windows lisanslı hale getirme windows lisanslı hale getirmek windows orjinal windows orjinal hale getirme windows u orjinal hale getirmek windowsu lisanslı hale getirme windowsu orjinal hale getirme xp lisanslı hale getirme xp lisanslı hale getirmek xp orjinal hale getirme xp yi lisanslı hale getirme xp yİ lİsansli hale getİrme
Konu Araçları

Windows'u Lisanslı Hale Getirmek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Virüsler ve Trojanlar Nedir? Nasıl Bulaşır? Korunma Yolları ve Temizlik ThinkerBeLL PC/Internet Teknik Destek 23 31-05-2008 00:06
Hale Soygazi (Hale Soygazi Kimdir? - Hale Soygazi Hakkında) Mystic@L Sinema tr 1 28-01-2008 10:12
Bilgisayarla ilgili 180 soru ve cevapları ilkay86 PC/Internet Teknik Destek 5 14-07-2007 14:17
Hale Asaf (Hale Asaf Kimdir? - Hale Asaf Hakkında) Mystic@L Sanat tr 0 25-11-2006 11:28
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 06:10
Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.12336612 saniyede (67.70% PHP - 32.30% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR