| | #1 (mesaj-linki) | |
| Masaüstü Kısayolları Üzerindeki Oku KaldırınMasaüstü ikonlarından Oku Kaldırmak Takıntısı olan bazı arkadaşlar bunu görünce sevinecekler. yapmanız gereken şey aslında çok basit. ________________________________________________________ Şimdi Başlat-->çalıştır-->regedit yazın HKEY_CLASSES_ROOT---> lnkfile değerine ilerliyoruz. IsShortcut değerinin üstüne gelip sağ tuşu tıklayıp siliyoruz. bunu yapınca restart gerekebilir. Artık ok kalkmıştır. ![]() Çok Dikkat Edin !!! Ben Yanlıslıkla Baska Bir Dosyayı Sildim Emin Oldugunuzda Ancak Bunu Yapın ! Yanlıs Dosyayı Silerseniz Bütün Simgeleriniz yok oluyor Ona Göre... Çözümü xp cdsi ve onarmak.. Son Düzenleyen euphrates; 22-04-2009 @ 16:57. Sebep: uyarı | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Masaüstü Kısayolları Üzerindeki Oku Kaldırın dostum teşekkurler yüreğin dert görmesin...emeğine ellerine sağlık saygılar.... | |
|
![]() |
| Etiketler |
| kaldırın, kısayolları, masaüstü, oku, üzerindeki |
Masaüstü Kısayolları Üzerindeki Oku Kaldırın Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Hareketli Masaüstü Resimleri | kompetankedi | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 10 | 08-05-2009 00:38 |
| Clean Messenger (Messenger'da İstediginiz Bölümü Kaldırın) | virtuecat | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 5 | 01-02-2009 14:53 |
| Windows Live Messenger İçin Klavye Kısayolları | ahmed | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 1 | 14-01-2009 23:40 |
| Sipru - Masaüstü Televizyon | we come one | Internet/Bilgisayar Dünyası | 0 | 25-12-2007 09:12 |
| Masaüstü Derinliği (SphereXP) | virtuecat | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 0 | 01-05-2006 23:33 |