Üye Ol
Ana SayfaForumlarGünlüklerToplulukVideolarSohbetBize Ulaşın
Forumda Ara
Cevap

Driver (Sürücü) İstekleri - Teknik Destek

Eski 14-06-2007 #11 (mesaj-linki)
I3uz_KaLpLi - avatarı
paprika adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
slm benim bilgisayarima virus girmis ve bilgisayarda bir dosya actigim zaman bir uyari isareti veriyor access violition at address 03CEDF5E.write of address 03CEDF5E diye bir uyari isareti veriyor :
1:acaba bu uyari ne anlama geliyor
2:bu uyari neden cikiyor

ve bu uyari cikmaya basladigindan bu yana google dan arama yaptigimda hemen hemen tum baslik linklerini tikladigimda surekli farkli basliklar cikiyor ve DRIVE CLENIER SITESI ACILIP KENDI KENDINE CALISIYOR

ben cok fazla bilgisayar sisteminden anlamiyorum ve bana bu konuda yardimci olursaniz cok sevinirim

http://dnl-us3.kaspersky-labs.com/tr....0.2.614en.exe

indirin, kurun, taratın. Virüs ve trojanları temizleyecektir.

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  Bu mesaja hızlı cevap gönder   
Eski 20-06-2007 #12 (mesaj-linki)
DERİN_DEVLET

Trident 4dwave-dx ACİL DRİVER

ARKADAŞLAR ÇOK ACİL BU SES KARTI DRİVERINA İHTİYACIM VAR SAYGILAR
TRİDENT 4DWAVE-DX SOUND CARD DRİVER

Eski 08-07-2007 #14 (mesaj-linki)
bulutbeyunus

RAM

slmun aleykum benım sorunun RAM hakkında benım RAM 512 lik ne işe yara bu ben RAM i buyutmelımıyım yardıma ıhtıyacım var

Eski 23-07-2007 #15 (mesaj-linki)
sahmelik - avatarı
Nvidia GeForce 6200 TurboCache güncel driver ini bulabilirmisin

Eski 24-07-2007 #16 (mesaj-linki)
I3uz_KaLpLi - avatarı
bulutbeyunus adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
slmun aleykum benım sorunun RAM hakkında benım RAM 512 lik ne işe yara bu ben RAM i buyutmelımıyım yardıma ıhtıyacım var
İşlemlerinizi daha hızlı yapmanız için diyebiliriz. Raminiz ne kadar yüksekse o kadar iyi randıman alımınız artar.

sahmelik adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Nvidia GeForce 6200 TurboCache güncel driver ini bulabilirmisin
WinXP/2k - (71.89)

alternatif

Nvidia Forceware Driver Download - Gezginler

Eski 12-09-2007 #17 (mesaj-linki)
boran27 - avatarı
EVEREST SG-1200 1 PORT ADSL MODEM CD LAZIM ACİL LÜTFEN.

Eski 23-09-2007 #18 (mesaj-linki)
ercie

Apache kamerası hakkında yardım lütfen

Arkadaşlar bende apache kamerası var fakat göstermiyor.Nedenini bilemiyorum sizce neden olabilir acaba?
yüklemede herhangibi bir problem çıkmadı kamerayı taktığımda gayet güzel algılıyor pc ama deneme için açtığımda sadece karanlık başka birşey yok.
yardımcı olursanız çok sevinirim saygılar...

Eski 30-09-2007 #19 (mesaj-linki)
kopilak - avatarı
Merhabalar toshiba Satellite L40 model bir dizüstü aldım işletim sistemi vistaydı ama visteyı kullanamadığım için xp yükledim ama ekran kartının driverını toshibanın sitresi de dahil hiçbiryerde bulamadım intel gma 900 256 mb eger yardım edebilirseniz çok mutlu olurum şimdiden herkese teşekkür ederim...

Eski 21-10-2007 #20 (mesaj-linki)
burakkcbyk

atı driver ubdate

arkadaşlar resimdeki ekran kartına sahibim fakat ekran kartını güncellemek istiyorum...atı den indiriyorum en güncel ubdateyi kuruyoruum fkt ubdate mevcut progamımın üstüne kurulmuyor...eskidenki herşey gidiyor(atı control center,atı ürünleri) yerine ufacık bir demosu geliyor yani eskisini(200 mb) siliyor ve 40 mblik yeni birdemo kuruyor ne yapmalıyım yardım please

Son Düzenleyen burakkcbyk; 21-10-2007 @ 12:07. Sebep: ynlış girdi

Cevap
Hızlı Cevap

Etiketler
destek, driver, sürücü, teknik, İstekleri | 4dwave dx driver, crd 8520b driver, driver tara, everest sg 1200 driver, pc drivebulma, quattro vc2p driver, trident 4dwave dx win xp, trident 4dwave dx xp driver,
Driver (Sürücü) İstekleri - Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
ADSL Teknik Destek karamgozlu PC/Internet Teknik Destek 91 03-11-2009 22:54
MSN İfadeleri Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 27 09-09-2008 21:15
Messenger Plus! - Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 495 09-09-2008 20:45
MessengerDiscovery - Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 2075 09-09-2008 20:45
Göz Kırpmaları - Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 41 09-09-2008 20:45