| | #1 (mesaj-linki) | |
| Windows Vista'ya Format Atmak (Resimli Anlatım)Windows Vista Forma Atma ; 1. Windows Vista CD yada DVD 2. Windows Vista uyumlu bilgisayar 3. Bios un CD/DVD-ROM sürücüden boot etmesini sağlamak • Windows Vista kurulumuna başlamadan önce CD/DVD mizi sürücüye yerleştirelim ve bilgisayarı yeniden başlatalım. • Windows otomatik olarak, sabit diskin boş olduğunu görür ve dosyaları yüklemeye başlar. (Yüklemesi zaman alabilir bekleyiniz.) • Şimdi dil seçimi, zaman ve para birimi seçimi yapmalıyız.Sonra ; • İnstall now düğmesine basarak yüklemeyi başlatın. • Microsoft Vista seri numarasını girelim. • Lisans sözleşmesini kabul edip Next le devam edelim. • Vista'yı upgrade etmediğimiz için bu seçenek kapalı kuruluma alltaki Custom ile devam ediyoruz. • Hangi diske kurulum yapacağımızı seçip devam ediyoruz. • Bu adım, biraz uzun zaman alacak ve herhangi bir girişi gerektirmiyor.Bilgisayarınız bir kaç kez kapanıp açılabilir. Disket sürücünüzde disket varsa çıkarmayı unutmayın. • Yine kapanacak ve açılacak. • Bu siyah ekranda biraz beklemek gerekiyor. • Kurulum tamamlandı.. • Kullanıcı adı, şifre girelim ve kendimize bir resim seçelim. • Bilgisayar ismi girelim ve devam edelim. Windows koruma modunu seçeceğimiz ekrandayız tavsiye edilen şeklini seçip devam edelim. • Saat dilimi, saat ve tarih ayarlarınıda yapalım. • Start düğmesine basalım ve devam edelim. • Windows Vista performans analizi yapıyor, biraz uzun sürebilir. • Nick yazın. • Windos Vista masaüstünü ayarlıyor. • Ve bitti... ![]() | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Vista'ya Format Atmak (Resimli Anlatım)
Paylaşım için teşekkürler...
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
sağolasın..
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
yha kardes ben boyle attım pc yı acarken 3 tane vista yazısı gelıyor ney onlar ?
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
bu bilgisayar ile birlikte verilen format cdsi oluyo sanrım.peki format atınca bütün programlar silniyo peki bu cd nin içinde sildiğim programlar varmıdır
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
bu aslında tamalamıyla format değil elindeki sistemiyeniden yükleme ben bunyapınca eski sistem dosyaları kalıyo ** formatlaıp yeniden kurmak istiyorum
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
cd rom bozuk flas bellek kullanarak format atabılırmıyı ne yapmam lazım
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| anlatım, atmak, format, resimli, vistaya, windows |
| vista format, vista format atma, vista format atma resimli anlatim, vista format atmak, vistaya format atmak, |
Windows Vista'ya Format Atmak (Resimli Anlatım) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Format Atma - Nasıl Format Atılır? (Resimli) | Blue Blood | PC/Internet Teknik Destek | 161 | 1 Gün Önce 21:39 |
| Vista'ya Windows 7 Makyajı | secondert | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 0 | 18-01-2009 03:13 |
| Windows Live Mesh (Resimli Anlatım) | AngelFRANTIX | Diğer MSN Messenger Programları | 5 | 16-01-2009 09:42 |
| Windows 98 Kurulumu (Resimli Anlatım) | Blue Blood | PC/Internet Teknik Destek | 9 | 23-12-2008 13:16 |
| Windows XP Kurulumu (Resimli Anlatım) | DrAm3vLH | PC/Internet Teknik Destek | 13 | 12-11-2008 18:41 |