| | #1 (mesaj-linki) |
HT (Honestech) Video Editor Herkese seLam.. Ben 3.5 yıLdır Knight OnLine adLı oyunu oynuyorum.. Xigenon Server'indayım 4MinorKinq nickim.. her neyse konuya daLayım ben direq =) Bu zamana kadar bir çok video düzenLedim.. artık daha pro. oLarak çaLışmaLar yapmak istiyorum.. yani anLayacağınız WMM artık fazLa sarmıyor.. sizden program öneriLeri bekLiyorum.. aradağım oLay şu.. Effect seçeneği oLacak.. yani WMM den farkLı oLarak yazı ekLemek tarzı şeyLer deiL.. Onun dışında video üzerinde daha detayLı değişikLikLer yapabiLeceğim.. Ve bunLarı yaparken Videonun görüntü kaLitesi minimum oLarak kötüLeşecek.. öneriLerinizi sabırsızLıkLa bekLiyorum.. -- 4MinorKinq.. aka freddy | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: Video Editor Lazım Girin Bi Bakın =) HT Video Editor HT (Honestech) Video Editor oldukça gelişmiş ve bir o kadar da basit kullanıcı arabirimli bir video düzenleme programıdır. Dahili sıkıştırma motoru sayesinde bu program MPEG-1, MPEG-2, AVI, DV-AVI ve WMV dosyalarını kalite kaybı olmadan sıkıştırabilir, boyutlarını oldukça azaltabilir. Çoklu video düzenlemesini de destekleyen progHT Video Editor HT (Honestech) Video Editor oldukça gelişmiş ve bir o kadar da basit kullanıcı arabirimli bir video düzenleme programıdır. Dahili sıkıştırma motoru sayesinde bu program MPEG-1, MPEG-2, AVI, DV-AVI ve WMV dosyalarını kalite kaybı olmadan sıkıştırabilir, boyutlarını oldukça azaltabilir. Çoklu video düzenlemesini de destekleyen program, Full Rendering, Smart Rendering, veya Fast GOP kipleri ile de düzenleme için oldukça farklı sayıda seçenekler sunuyor. HT Video Editor programı ile video dosyaları içine metin dosyaları koyabilir, ses biçimleri ekleyebilirsiniz. Birçok filtre desteğine de sahip olan bu program, sürükle bırak desteği ile de oldukça kolay bir kullanıma sahip. Programın ayrıntılı özellikleri ise: * DV-AVI dosyalarını dijital kamera üzerine kaydedebilme * MPEG-1(VCD), MPEG-2(SVCD, DVD), AVI(DV-AVI), Windows Medya (WMV, ASF) dosya biçimleri desteği * Videoları kesme, birleştirme ve düzenleme desteği * Videolara başlık ve animasyon ekleyebilme * Videolara özel sesler ekleyebilme * Özel Efekt filtreleri ile profesyonel videolar oluşturabilme * Televizyonlarda olduğu gibi resim içinde resim özelliği * Overlay Desteği * Proje Desteği * NTSC ve PAL desteği * PC kamera ve TV Kartından da görüntü alabilme * Otomatik Kaydetme seçeneği * Değiştirilebilir video/ses hızı ayarı * Dahili CD/DVD Yazma Motoru Desteklenen Biçimler: . Video Girişi: AVI, DV-AVI, MPEG-1, MPEG-2, WMV . Imaj Girişi: JPEG, BMP,PNG . Ses Girişi: MP3, WAV . Video Çıkışı: AVI, DV-AVI, MPEG-1, MPEG-2, WMV, VCD, SVCD, DVD, mini-DVD http://www.honestech-us.com/products...hareeng.exeram, Full Rendering, Smart Rendering, veya Fast GOP kipleri ile de düzenleme için oldukça farklı sayıda seçenekler sunuyor. HT Video Editor programı ile video dosyaları içine metin dosyaları koyabilir, ses biçimleri ekleyebilirsiniz. Birçok filtre desteğine de sahip olan bu program, sürükle bırak desteği ile de oldukça kolay bir kullanıma sahip. Programın ayrıntılı özellikleri ise: * DV-AVI dosyalarını dijital kamera üzerine kaydedebilme * MPEG-1(VCD), MPEG-2(SVCD, DVD), AVI(DV-AVI), Windows Medya (WMV, ASF) dosya biçimleri desteği * Videoları kesme, birleştirme ve düzenleme desteği * Videolara başlık ve animasyon ekleyebilme * Videolara özel sesler ekleyebilme * Özel Efekt filtreleri ile profesyonel videolar oluşturabilme * Televizyonlarda olduğu gibi resim içinde resim özelliği * Overlay Desteği * Proje Desteği * NTSC ve PAL desteği * PC kamera ve TV Kartından da görüntü alabilme * Otomatik Kaydetme seçeneği * Değiştirilebilir video/ses hızı ayarı * Dahili CD/DVD Yazma Motoru Desteklenen Biçimler: . Video Girişi: AVI, DV-AVI, MPEG-1, MPEG-2, WMV . Imaj Girişi: JPEG, BMP,PNG . Ses Girişi: MP3, WAV . Video Çıkışı: AVI, DV-AVI, MPEG-1, MPEG-2, WMV, VCD, SVCD, DVD, mini-DVD İndir http://www.honestech-us.com/products...61shareeng.exe Bunun Dışında Alternatif olarak >>> Advanced Video Editor 2.0.0.0 http://softwaredepo.com/download/sdve.exe | |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
Cvp: HT (Honestech) Video Editor
eywallah aradıım tarzda bi program
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) |
Cvp: HT (Honestech) Video Editor Advanced Video Editor 2.0.0.0 Üreticinin açıklaması: Advanced Video Editor, Video dosyalari üzerinde kes-kopyala-yapistir islemlerinden efekt eklemeye kadar bir sürü islemi gerçeklestirmek için kullanabileceginiz amatör bir video düzenleme yazilimi. Advanced Video Editor kullanarak video dosyalarinin ses ve görüntü parçalarinin üzerinde ayri ayri çalisabilir, bu iki parçayi birbirinden bagimsiz olarak düzenleyebilir; bir parçayi baska bir parçayla degistirebilirsiniz. Bunun yaninda dosyalari istediginiz gibi kirpabilir, baska video dosyalariyla birlestirebilir ve üstelik bu islemleri gerçeklestirirken bir dolu görüntü ve ses efektinden faydalanabilirsiniz. http://softwaredepo.com/download/sdve.exe | |
|
| | #5 (mesaj-linki) |
Cvp: HT (Honestech) Video Editor HT Video Editor iyi gibi görünüyor. Teşekkürler. Fakat indirdim kurdum ve ses kartı sürücüm (driver) dağıldı. Belki benim sistemden kaynaklanan bir hatadır sadece bilgi olsun amacıyla belirttim. JackSparrow | |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
HT (Honestech) Video Editor Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| VideoCharge - Video birleştirme, kesme, format değiştirme yazılımı | Tigin | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 28 | 3 Hafta Önce 11:08 |
| Total Video Converter | Tigin | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 11 | 16-07-2008 20:26 |
| Xilisoft 3GP Video Converter | NoRanynn | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 8 | 10-07-2008 22:53 |
| Codec Paketleri - Son Sürümler | Tigin | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 5 | 04-03-2006 12:36 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||