Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > PC/Internet Teknik Destek
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 09-08-2007   #1 (mesaj-linki)
JackSparrow
Dosya Silme Hatası (Klasör) Dosya Silme Hatası (Klasör)

Merhaba arkadaşlar, bilgisayarıma olağan bir biçimde format attım fakat formattan sonra önceki kullanıcı duruyordu. Kullanıcı Hesaplarında görüntülenmediği için Yönetimsel Araçlar > Bilgisayar Yönetimi altında da görüntüleyip kaldıramadım. Bu durumda Documents and Settings içerisinden direkt silmeye kalkıştım fakat Start Menu > Programlar içerisinde bir klasöre takıldım kaldım MS-DOS ile bile silemedim. Tekrar format atmadan bu eski kullanıcıdan kurtulmamın bir yolu var mı? Çıkan hata mesajı kutusu aşağıda... Teşekkürler...

JackSparrow
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 09-08-2007   #2 (mesaj-linki)
JackSparrow
Cvp: Dosya Silme Hatası (Klasör) Cvp: Dosya Silme Hatası (Klasör)

Neyse arkadaşlar buldum cevabı size de öneririm silemediğiniz dosya ya da klasör kalması Unlocker isimli ücretsiz küçücük programla hepsi imha ediliyor. dowload linki aşağıda, programı kurduktan sonra çalıştırın ve silmek istediğiniz dosya veya klasörün üzerinde sağ tıklayıp Unlocker'a bastıktan sonra Eylem Yok yazan kutucuktan Sil seçip OK dediğinizde artık o dosya ya da klasör tarihe karışmış demektir

JackSparrow
Eski 13-11-2007   #3 (mesaj-linki)
Cvp: Dosya Silme Hatası (Klasör) Cvp: Dosya Silme Hatası (Klasör)

Teşekkür ederim
Eski 18-11-2007   #4 (mesaj-linki)
mavilimtvs
yanlışlılla ekle kaldırdan bi program sildim yanlışlılla ekle kaldırdan bi program sildim

başlat çubuğu dahil masaüstümde hiçbir dosta simge yok.sistemi ilk açtığımda 4 sn kadar herşey normal gözüküyor ama sonra herşey gizleniyor.msn otomatik açılmaya ayarlı olduğundan bu yolla nete bağlanabiliyorum.program ekle kaldırdan yanlışlıkla bi program silmiştim.sorunun bundan kaynaklanabileceğini düşünüyorum.acil olarak yardımcı olmanızı rica ediyorum.şimdiden teşekkürler..
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
artık dosya silme programı, dosya silme, dosya silme hatasi, dosya silme hatası, dosya silme programları, dosya silme programı, dosya simge silememe, hata silme programı, klasör silme hatası, klasör silme programı, kılasör silme, silme hatası, unlock dosya silme, unlocker hata, windows dosya silme hatası,
Konu Araçları

Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 12:28Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.10370588 saniyede (61.97% PHP - 38.03% MySQL) 7 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR