Dosya Silme Hatası (Klasör) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > PC/Internet Teknik Destek
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 09-08-2007   #1 (mesaj-linki)
JackSparrow
Dosya Silme Hatası (Klasör)

Merhaba arkadaşlar, bilgisayarıma olağan bir biçimde format attım fakat formattan sonra önceki kullanıcı duruyordu. Kullanıcı Hesaplarında görüntülenmediği için Yönetimsel Araçlar > Bilgisayar Yönetimi altında da görüntüleyip kaldıramadım. Bu durumda Documents and Settings içerisinden direkt silmeye kalkıştım fakat Start Menu > Programlar içerisinde bir klasöre takıldım kaldım MS-DOS ile bile silemedim. Tekrar format atmadan bu eski kullanıcıdan kurtulmamın bir yolu var mı? Çıkan hata mesajı kutusu aşağıda... Teşekkürler...

JackSparrow
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 09-08-2007   #2 (mesaj-linki)
JackSparrow
Cvp: Dosya Silme Hatası (Klasör)

Neyse arkadaşlar buldum cevabı size de öneririm silemediğiniz dosya ya da klasör kalması Unlocker isimli ücretsiz küçücük programla hepsi imha ediliyor. dowload linki aşağıda, programı kurduktan sonra çalıştırın ve silmek istediğiniz dosya veya klasörün üzerinde sağ tıklayıp Unlocker'a bastıktan sonra Eylem Yok yazan kutucuktan Sil seçip OK dediğinizde artık o dosya ya da klasör tarihe karışmış demektir

JackSparrow
Eski 13-11-2007   #3 (mesaj-linki)

Teşekkür ederim
Eski 18-11-2007   #4 (mesaj-linki)
mavilimtvs
yanlışlılla ekle kaldırdan bi program sildim

başlat çubuğu dahil masaüstümde hiçbir dosta simge yok.sistemi ilk açtığımda 4 sn kadar herşey normal gözüküyor ama sonra herşey gizleniyor.msn otomatik açılmaya ayarlı olduğundan bu yolla nete bağlanabiliyorum.program ekle kaldırdan yanlışlıkla bi program silmiştim.sorunun bundan kaynaklanabileceğini düşünüyorum.acil olarak yardımcı olmanızı rica ediyorum.şimdiden teşekkürler..
Eski 24-04-2009   #5 (mesaj-linki)
blademaster - avatarı

Bende aynı hatayı alıyordum çok güzel paylaşım olmuş eline sağlık...
Eski 22-06-2009   #6 (mesaj-linki)
-AVALANCHE- - avatarı

JackSparrow adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Neyse arkadaşlar buldum cevabı size de öneririm silemediğiniz dosya ya da klasör kalması Unlocker isimli ücretsiz küçücük programla hepsi imha ediliyor. dowload linki aşağıda, programı kurduktan sonra çalıştırın ve silmek istediğiniz dosya veya klasörün üzerinde sağ tıklayıp Unlocker'a bastıktan sonra Eylem Yok yazan kutucuktan Sil seçip OK dediğinizde artık o dosya ya da klasör tarihe karışmış demektir

JackSparrow
Kullanıcıya özel bir klasörü silemediğim için bu programı indirip kurdum. Sil seçip OK'ledim.
Yalnız işlem şuan itibariyle 15dk.yı geçti. İşlemin devam ettiğinden de emin değilim. Programın çalıştığını görev yöneticisinden görebiliyorum ama başka belirti yok Klasörün boyutuna bağlı olarak silme işleminin bu kadar uzun sürmesi normal mi?
Eski 23-09-2009   #7 (mesaj-linki)
Misafir

Unlocker bir işe yaramaz hepsini silmio saçma sapan hata verio silemio.
Cevap Yeni Konu Aç
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
dosya kaldırma programı, dosya silme, dosya silme hatası, klasör silme hatası, klasör silme programı,
Dosya Silme Hatası (Klasör) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Cam Silme Sanatı (Video) YuliaBaby Komik Flash'lar/Video'lar 12 03-02-2009 13:37
MSN Dosya Bulanamadı Hatası Ghost_Hackerr MSN Teknik Destek/Bilgiler 5 27-10-2008 19:50
Windows Live Hotmail'de Klasör Boşaltma Sorunu ahmetgns Arşive Kaldırılan Konular 0 02-10-2008 14:57
Folder Lock-Klasör Şifreleme (Resimli Anlatım) crazy_gokhan Ücretsiz-Beta Yazılımlar 0 29-12-2007 13:51
BCArchive Basit ve Hızlı bir Dosya/Klasör Şifreleme Aaracı ahmetc55 Ücretsiz-Beta Yazılımlar 0 24-10-2006 21:59