| | #1 (mesaj-linki) | |
| İzlediğiniz Flash Animasyonları Kaydetmek (Programsız-PC'de Bulma Metodu)
Arkadaşlar İnternet Explorerdan izlediğiniz bilgisayar aslında zaten bilgisayara kayıtediliyor ama size farkettirilmiyor. Kaydedilmiş animasyonu nasıl bulacağımızı göstericem size : Öncelikle animasyonun seyredip tamamen bitmesini bekleyin : ![]() Bilgisayarımdan C: sürücüsüne girin (Windows hangi sürücüdeyse o sürücüye girilecek : ![]() "Documents and settings" klasörüne oradanda kullanıcı adınızın olduğu klasöre girilecek : ![]() Adres çubuğundaki "C:\Documents and Settings\X" in sonuna (X sizin kullanıcı adınız olacaktır) "\local settings" ekleyip "enter"a basılacak (tırnaklar yazılmayacak) : ![]() Açılan Local Settings klasöründen "Temporary Internet Files" klasörüne girilecek. Temporary Internet Files klasöründeyken F3 tuşuna yada CTRL+F tuşlarına basarak Arama yardımcısını aktif edin : ![]() Soldaki arama yardımcısından "Tüm dosya ve klasörleri" seçeneğine tıklayın ve en üstteki kutuya " *.swf " (tırnaklar yazılmayacak) yazıp "ARA" tuşuna tıklayın : ![]() Sağ tarafta bilgisayarda kayıtlı tüm Flash dosyaları görünecek. Onların içinden eğer seyrettiğiniz animasyonun adını bilmiyorsanız tek tek çift tıklayarak bulabilir istediğiniz bir klasöre alabilirsiniz. Benim seyrettiğim animasyon "Happy Tree Friends" sitesindeydi. Listedeki "htf_icy.swf" dosyasıda seyrettiğim animasyon olduğunu anladım çünkü Sitenin baş harflerini var dosya adında. Sizde bu şekilde animasyonunuzu bulabilirsiniz. Kolay gelsin.. ![]() alıntıdır. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: İzlediğiniz Flash Animasyonları Kaydetmek (Programsız-PC' de Bulma Metodu:))
Bir dip not ekleyelim. Neden local settingis yazıyoruz ? Çünkü bu klasör gizlenmiştir. Gizli olduğu için göremiyoruz. Nasıl görebiliriz ? Herhangibir klasör içindeyken klasör menülerinden Araçlar+Klasör Seçeneklerini tıklıyoruz. Görünüm sekmesine gelip aşağıdaki resimdeki kırmızı çerçeveli yeri seçip tamam diyoruz. ![]() | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: İzlediğiniz Flash Animasyonları Kaydetmek (Programsız-PC' de Bulma Metodu:))
arkadaşlar baktımda orda temp klasörü bende 14 gb olmuş ![]() ![]() onarı silsem bişi olurmu acaba | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: İzlediğiniz Flash Animasyonları Kaydetmek (Programsız-PC' de Bulma Metodu)
Olmaz sil
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: İzlediğiniz Flash Animasyonları Kaydetmek (Programsız-PC' de Bulma Metodu)
arkadaşlar denedim olmuyo ya ben yapamadım yada dediğin yöntemle olmuyo ::: Grafi2000.com :::.... sitesinden beyendiğim animasyonları indiremiyorum
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: İzlediğiniz Flash Animasyonları Kaydetmek (Programsız-PC' de Bulma Metodu) ghost1555 gizli dosyaların gözüksün aratmaktan ziyade temp klasöründe simgeleri türe göre yerleştirip bakarsan bulabilirsin bence ayrıca animasyonu sonuna kadar izlemenize gerek yok karşıdan yüklenmesi yeterli | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
Animasyonun adını bilmediğiniz için onlarca belki yüzlerce swf içersinde bulamamanız normal. Bunun yerine ben size benimde kullandığım Sothink SWF Decompileri tavsiye ediyorum memnun kalacaksınız. Free Download Sothink SWF to FLA Converter to extract FLA | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Re: İzlediğiniz Flash Animasyonları Kaydetmek (Programsız-PC' de Bulma Metodu)
bunu daha kısa da yaparsın explorer yan tıkla özellikler- ayarlar- dosya görüntüle ve ve gene aynı yerdesin
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
ya ben herseyı buldum yaptım ama dosyalar sadece ınternet uzernden mı ızlenıo ya onu bı dosyaya kaydedp ınternetsz ızleyemezmym????
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
| flash dosyalarini kaydetme, flash kaydet, internetteki flashlari kaydetme, |
İzlediğiniz Flash Animasyonları Kaydetmek (Programsız-PC'de Bulma Metodu) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Flash Dosyalarını Yükleyebileceğiniz Upload Siteleri | asla_asla_deme | Flash/Video Dünyası | 9 | 14 Saat Önce 22:48 |
| Save Flash - Flash Saver - Flash Kaydedici | virtuecat | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 8 | 21-02-2009 23:48 |
| Flash (Flash Kimdir? - Flash Hakkında) | KisukE UraharA | Süper Kahramanlar | 6 | 18-01-2009 23:44 |
| SWF9 Patch - Flash Player 9'da yüklenmeyen flash animasyonları için | NeutralizeR | Flash/Video Dünyası | 13 | 12-12-2008 20:04 |
| Flickr Fotoğraflarını Kaydetmek | kompetankedi | Internet/Bilgisayar Dünyası | 2 | 09-01-2007 09:06 |