Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > PC/Internet Teknik Destek
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 06-07-2006   #1 (mesaj-linki)
İzlediğiniz Flash Animasyonları Kaydetmek (Programsız-PC'de Bulma Metodu)

Arkadaşlar İnternet Explorerdan izlediğiniz bilgisayar aslında zaten bilgisayara kayıtediliyor ama size farkettirilmiyor. Kaydedilmiş animasyonu nasıl bulacağımızı göstericem size :
Öncelikle animasyonun seyredip tamamen bitmesini bekleyin :

Bilgisayarımdan C: sürücüsüne girin (Windows hangi sürücüdeyse o sürücüye girilecek :

"Documents and settings" klasörüne oradanda kullanıcı adınızın olduğu klasöre girilecek :

Adres çubuğundaki "C:\Documents and Settings\X" in sonuna (X sizin kullanıcı adınız olacaktır) "\local settings" ekleyip "enter"a basılacak (tırnaklar yazılmayacak) :

Açılan Local Settings klasöründen "Temporary Internet Files" klasörüne girilecek. Temporary Internet Files klasöründeyken F3 tuşuna yada CTRL+F tuşlarına basarak Arama yardımcısını aktif edin :

Soldaki arama yardımcısından "Tüm dosya ve klasörleri" seçeneğine tıklayın ve en üstteki kutuya " *.swf " (tırnaklar yazılmayacak) yazıp "ARA" tuşuna tıklayın :

Sağ tarafta bilgisayarda kayıtlı tüm Flash dosyaları görünecek. Onların içinden eğer seyrettiğiniz animasyonun adını bilmiyorsanız tek tek çift tıklayarak bulabilir istediğiniz bir klasöre alabilirsiniz. Benim seyrettiğim animasyon "Happy Tree Friends" sitesindeydi. Listedeki "htf_icy.swf" dosyasıda seyrettiğim animasyon olduğunu anladım çünkü Sitenin baş harflerini var dosya adında. Sizde bu şekilde animasyonunuzu bulabilirsiniz. Kolay gelsin..

alıntıdır.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 11-07-2006   #2 (mesaj-linki)
Cvp: İzlediğiniz Flash Animasyonları Kaydetmek (Programsız-PC' de Bulma Metodu:))

Bir dip not ekleyelim.
Neden local settingis yazıyoruz ? Çünkü bu klasör gizlenmiştir. Gizli olduğu için göremiyoruz.
Nasıl görebiliriz ? Herhangibir klasör içindeyken klasör menülerinden Araçlar+Klasör Seçeneklerini tıklıyoruz. Görünüm sekmesine gelip aşağıdaki resimdeki kırmızı çerçeveli yeri seçip tamam diyoruz.

Eski 24-09-2006   #3 (mesaj-linki)
nactumu
Cvp: İzlediğiniz Flash Animasyonları Kaydetmek (Programsız-PC' de Bulma Metodu:))

arkadaşlar baktımda orda temp klasörü bende 14 gb olmuş

onarı silsem bişi olurmu acaba
Eski 24-09-2006   #4 (mesaj-linki)
Cvp: İzlediğiniz Flash Animasyonları Kaydetmek (Programsız-PC' de Bulma Metodu)

Olmaz sil
Eski 22-10-2006   #5 (mesaj-linki)
Cvp: İzlediğiniz Flash Animasyonları Kaydetmek (Programsız-PC' de Bulma Metodu)

arkadaşlar denedim olmuyo ya ben yapamadım yada dediğin yöntemle olmuyo ::: Grafi2000.com :::.... sitesinden beyendiğim animasyonları indiremiyorum
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
animasyon kaydet, animasyon kaydetme, flash animasyon kaydetme, flash animasyonları kaydetme, flash dosyaları kaydetme, flash dosyalarını kaydetmek, flash dosyası kaydetme, flash dosyasını kaydetmek, flash kaydetmek, flashları kaydetme,
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 12:18Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.12600303 saniyede (50.95% PHP - 49.05% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR