Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > PC/Internet Teknik Destek
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 17-04-2007   #51 (mesaj-linki)
Cvp: SWiSHmax dersleri

Banner için söyleyebileceğim, tamamen hayalgücüne dayalıdır. Site içeriği ve görsellik daha ötesi göze çarpması gibi ince detayları yakalamak gerek.

Örneğin mxlabsın en üsttünde bulunan elfleri ele alalım. Göze çarpıyor değilmi ? Aslında o elfler worldofwarcraft adlı bi oyunun index ve backgraund resimleri. Değiştirilmiş mavi tonlar atanmış ve siteye adapte edilmiş. Tıpkı msxlabsa ait gibi duruyor.

Sonuç olarak adapte edebilmek yakıştırabilmek kafidir. Gerisi hayal etmeye kalır. Örnek vermek yanlış olur sen ve ben çok farklı düşünüyor olabiliriz.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 17-04-2007   #52 (mesaj-linki)
vain

tabiki hayal etmek adına bişey demiyorum ama bu işin bir başlangıcı vardır o yüzden örnek istedim her sitede farklı bannerler var ama nasıl yapılır bunu öğrenmeden hayal kurmakta yanlış olur dimiherzman aynı düşüncez diye bir kaidede yok biliyorum,bu konuda başlangıç seviyesinde (kendimi nitelendirdiğimde)olan benim.ve bu konu benim için önemli...yardımcı olursanız teşekkür ederim .Ve
bir onceki sayfada yine sorum vardı bir insanı yürütmek veya başını kaldırıp ters ters bakan bir yüz nasıl yapılır .teşekkür ederim
Eski 20-04-2007   #53 (mesaj-linki)
vain

cevap bekliyorum lütfen bilenlerden yardım ...
Eski 21-04-2007   #54 (mesaj-linki)

arkadaşlar ben birde mouse ile flashın üstüne geldiğimiz de işaretcinin(okun) değişik şekiller almasını istiyorum bu konuda da yardımcı olursanız sevinirim
Eski 21-04-2007   #55 (mesaj-linki)
vain

malesef yardım eden yok...
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
internet sitesi nasıl yapılır en ince detayına kadar,
SWiSHmax Dersleri Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Swishmax Türkçe swisher PC/Internet Teknik Destek 4 27-03-2008 14:15
İmam Hatip Lisesi Meslek Dersleri Öğretmeni P.u.S.u Meslekler 0 09-06-2007 04:17
Osmanlı Devleti'nin Doğuşu, Yükselmesi ve Gerilemesinde Coğrafyanın Önemi ThinkerBeLL Türkiye Coğrafyası 2 11-03-2007 22:49
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 16:41Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.17894411 saniyede (30.75% PHP - 69.25% MySQL) 9 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR