| | #101 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: SWiSHmax dersleri
swish 2.0 alpha 6 diye bir prog. buldum indirdim. calıştı çok teşekkür ederim size. Yanlız bazı şeyler sormam lazım size. 1- müzik eklemek için INSERT 'te SOUDTRACK bölümü yok. başka yerlerde baktım ama bulamadım. 2- TOOlS münüsü aktif değil hiç bir şey yazmıyor orda boş kutu çıkıyor. yardımcı olursanız sevinirim. | |||||
|
| | #102 (mesaj-linki) | |
| Cvp: SWiSHmax dersleriSwf ler üzerinde Swishmax sürümleriyle değişiklik yapabiliyosunuz fakat kısıtlı bi şekilde.[/quote] nasıl yani? | |
|
| | #103 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: SWiSHmax dersleriSes konusuna gelince ses eklemek istediğiniz yere sağ click yapıp Sound sekmesinden desteklenen sesleri ekleyebilirsiniz. Uzun zamandır Swish 2.0 kullanmadığım için tam yardımcı olamadım. Kusura bakmayın.
[/quote] Gayet basit. İstediğinzi her ayrıntıyı editleyemiyosunuz. Bazı noktalarda sıkıntı yaşamanız normal. | |||||
|
| | #104 (mesaj-linki) | |
| Cvp: SWiSHmax dersleri arkadaşlar bana bide script kodu lazım istediğimiz herhangi bi nesneyi yada yazıyı kilitleyip mouse nin gittiği yere götüren Mouse Dragging sicriptini nasıl uyguluyoruz acaba yardımcı olursanız sevinirim | |
|
| | #105 (mesaj-linki) | |
| GoldWave ile mp3 Küçültme Resimli Anlatım GoldWave ile mp3 Küçültme Resimli Anlatım. ProgramıBURADAN İndirebilirsiniz. Önce Programı Açalım. ![]() Open'e tıklayalım (1) ![]() MP3'ümüzü Seçelim(2)ve aç Butonuna Tıklayalım(3)mp3 Açıldıktan Sonra Hiçbir İşlem Yapmadan ![]() Üstte Gösterdiğim Gibi File(4) Sonra Save as(5) Tıklayalım ![]() Açılan Pencerede(Üstte6) Gösterdiğim Gibi Ayarlayalım Ben Genelde 64Kbps mono Kullanıyorum en İdeali Sesi Bozmuyor Ama İsterseniz 32Kbpsmono da kullanabilirsiniz Size Kalmış. ![]() Şimdi MP3 'ü Kaydedecek mp3 ün İsminin Sonuna Yazı Yada Herhangi 1 Rakkam Eklerseniz Orjinal mp3'ünüzü de Kaybetmemiş Olursunuz(7) ve En Son Kaydet'e Tıklıyoruz ve mp3'ümüz Küçülmeye Başlıyor İşte Hepsi Bu Kadar.Hepinize Kolay Gelsin.. | |
|
| | #106 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #107 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #108 (mesaj-linki) | |
Ben böyle yarayışlı bir paylaşım görmedim... Hay Allah razı olsun kardeş be... Bunu bende başka yerde yayınlayabilirim değil mi iznin varsa... | |
|
| | #109 (mesaj-linki) | |
| Cvp: SWiSHmax dersleri | |
|
| | #110 (mesaj-linki) | |
ben o mesaji yazdigimda calismiyordu.... | |
|
![]() |
SWiSHmax Dersleri Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Swishmax Türkçe | swisher | PC/Internet Teknik Destek | 11 | 4 Hafta Önce 23:12 |
| SWiSHmax için .swi Dosyalar | virtuecat | PC/Internet Teknik Destek | 11 | 06-05-2009 19:10 |
| Reason 3.0 Dersleri | Blue Blood | Internet/Bilgisayar Dünyası | 18 | 02-04-2009 23:26 |
| Swishmax Ses Eklemek (Object Oriented) | vedattaylan | PC/Internet Teknik Destek | 3 | 08-09-2008 22:14 |
| AutoCad Dersleri | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 9 | 03-12-2006 18:39 |