| | #56 (mesaj-linki) |
| | Cvp: SWiSHmax dersleri |
|
| | #57 (mesaj-linki) | ||
Cvp: SWiSHmax dersleri Alıntı:
Laptop yada bir bilgisayar parçası satıcaksınız bunu internet üzerinde bir kaç siteye reklam verip pazarlamayı düşünüyorsunuz. Bir Movie oluşturdunuz 200x50 ebatlarında, bunun içine aynı ebatlarda bir resim yerleştirdiniz (seçim size kalmış) üzerine Text Effectlerini kullanarak Şok Kampanya yazdınız. Ekrana geldi büyüdü ve yok oldu. Ardından ikinci bir resim attınız (pazarlamak istediğiniz Laptop resmi ve v.s) 1099$ + Kvd ye X bilgisayar şirketinde yine text effectleri kullanarak ekrana geldi yokoldu gitti v.s. Bu size kalmış ben en basitinden bir örnek verdim. Ne yapmak istediğiniz ve nasıl olması falan sizin seçiminiz... Tabi programa hakim olup istediğiniz effecti verebilme ve yapmak istediğinizi programda uygulamada önemli. Bir insan yada bir nesneye hareket vermekte (inanın bilmiyorum çok profesyonellik ister ) kolay bir olay değil. Flash için konuşmak gerekirse hareket vermek istediğiniz nesne yada objenin kolunun yada saçının aşağıdan yukarıya kadadar kalkışını kare kare bir sonraki frame aralığına tek tek resimini atarak yapabilirsiniz ama gerçekten zor ve herkezin yapabileceği bişey değil...Alıntı: Birde kaç tane Scene'den oluşuyor yaptığınız animasyon. Bir önceki geçiş Scene'ninde (loading yapmışsanız mesela, başıma gelmişti) eklenen kodlardan kaynaklı olabilir. Kodlarla ilgili bir problem olduğu kesin kontrol edin ve adım adım ekliyerek deneyin... Mouse ile bir Flash butonun yada belirlediğiniz bir alanın üzerine geldiğinde o butonun yada alanın yanıp sönmesini yada sekil değiştirmesini v.s ayarlıyabilirsiniz. Fakat sadece Banner tarzı yada ufak animasyon içerikli dosyalarda bunun mümkün olduğunu sanmıyorum. Bir tek Htm sayfası içerisinde yapabilmek mümkün gibi geldi. Siteniz içerisinde fare işaretçilerinin şeklini değiştirebilmek mümkün olduğun için söylüyorum bunuda fakat yapılabileceğide mechul... Son Düzenleyen Teknixs; 25-04-2007 @ 02:22. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |||
|
| | #58 (mesaj-linki) |
Cvp: SWiSHmax dersleri
swishte yapılıyor nede nyapılmasın arkadaşım
| |
|
| | #59 (mesaj-linki) |
Cvp: SWiSHmax dersleri ßana da yardım edebilirmisiniz acaba...ßen swishmaxte yapıorum flashı kaydediorum sonradan swf formatından ama bunu yükleyip izledikten sonra resimler siyah beyaz cıkıor yazılar renk deiştirmiş tersine kaymıs cıkıor...neden Böle oluor yardım edebilirmisiniz? cunku swı de izlerken böle gözükmüyor | |
|
| | #60 (mesaj-linki) | |
Cvp: SWiSHmax dersleri Alıntı:
| ||
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| flashta banner nasıl yapılır, flashta loading nasıl yapılır, swish banner, swish banner nasıl yapılır, swish max siyah beyaz, swish siyahbeyaz swf, swishmax banner yapmak, swishmax ilk resim gözükmüyor, swishmax siyah beyaz, swishmax yardım, |
SWiSHmax Dersleri Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Swishmax Türkçe | swisher | PC/Internet Teknik Destek | 6 | 6 Gün Önce 15:27 |
| Swishmax Ses Eklemek (Object Oriented) | vedattaylan | PC/Internet Teknik Destek | 3 | 08-09-2008 22:14 |
| SWiSHmax için .swi Dosyalar | virtuecat | PC/Internet Teknik Destek | 10 | 08-09-2008 02:14 |
| Reason 3.0 Dersleri | NoRanynn | Internet/Bilgisayar Dünyası | 17 | 25-01-2008 18:45 |
| AutoCad Dersleri | Misafir | Arşive Kaldırılan Konular | 9 | 03-12-2006 18:39 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||