| | #121 (mesaj-linki) | |
| Cvp: SWiSHmax dersleri | |
|
| | #122 (mesaj-linki) | |
| Cvp: SWiSHmax dersleri
Programı lisanlı hale getirmezseniz bu tür sorunalrla karşılaşmanız normal. Yada cracklerken düzgün kırmanız gerek.
| |
|
| | #123 (mesaj-linki) | |
| Cvp: SWiSHmax dersleri Resimi YÜklüyorum Ama Yarısı Gozukuyor Shape deki Resime Tıkladım Ve ayarlarıyla oynadım acaba ondan mı ve nasıl düzeltebilirim | |
|
| | #124 (mesaj-linki) | |
| Cvp: SWiSHmax dersleripeki ßunu nasıl kaydedip imzamıza koyabiliriz yani swf yapıyorum olmuyor html + swf yapıyom olmuyo nasıl kaydetmem lazım. Son Düzenleyen NeutralizeR; 25-09-2007 @ 17:38. | |
|
| | #125 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: SWiSHmax dersleri
![]() Upload ettikten sonra bize, aşağıda gösterdiğim gibi dosyamızın yüklendiği linki vericektir. ![]() Bu linki kopyalayıp tarayıcımızın üst kısmına yapıştırıyoruz ve imzamızın yüklenerek görünmesini bekliyoruz. ![]() İmzamız yüklendikten sonra "Görünüm" menüsünden "Sayfa Kaynağını Göster" menüsüne tıklıyoruz. ![]() Menüye tıkladıktan sonra aşağıdaki gibi kaynak kodların yer aldığı pencere açılacaktır. Bu pencerede, "Düzenle" menüsüne, burdan da "Bul ve Değiştir" menüsüne tıklıyoruz ve alt kısma yani "Bul" kısmına bulmasnı istediğimiz sözcük olarak swf yazıyoruz. ![]() "Bul" dediğimiz zaman bir kaç tane swf uzantısının yer aldığı satır çıkaracaktır ama bizim aradığımız " dosya ismimiz.swf " uzantısı şeklindeki linktir. Aşağıdaki gibi o linki bulduktan sonra linki seçerek "Kopyala" diyoruz. ![]() Kopyaladığımız linki aşağıda yer alan "kopyaladığımız linki buraya yapıştırıyoruz" yazdığım kısma yapıştırıyoruz : ) ![]() Yapıştırdıktan sonra da yukardaki satırın tümünü kopyalayıp Kullanıcı Kontrol Panelinde ki imza bölümüne yapıştırıyoruz. ALıntı | |||||
|
| | #126 (mesaj-linki) | |
| Cvp: SWiSHmax dersleri | |
|
| | #127 (mesaj-linki) | |
| Cvp: SWiSHmax dersleri![]() Ayarları Yaptım Su an 575x150 Wiew %75 Insert Image den Resimi de Ekledim Yukarda Görüldügü Gibi Fakat Herhangi Ön Izleme Yok ![]() Image Properties yazan yerde orjinal boyut vardı.Sanırsam orayla oynadım o yüzden oldugunu düsünüyorum.Veya tekrar anlatılırsa sevinirim wiew degilde scene den resim ayarları varmıs.Simdiden Tesekkürler | |
|
| | #128 (mesaj-linki) | |
| Cvp: SWiSHmax dersleriEğer yanlış anlamadıysam Scane boyunu ayarlaman gerek ![]() ![]() | |
|
| | #129 (mesaj-linki) | |
| Cvp: SWiSHmax dersleri öncelkle bu yazılı ve resimli anlatımda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim günlerdir goolde kayboldum bu programı arayıp kulanımnı bulucam diye.şimdi burayı takiip ederek flsah gösterisini yapıyorum fakat ben tek resim üzerinde yapabi,ldim.birkaç resim akmasını istiyorum ama onları her koyduğum resimde üst üste geldi. birde şarkı sözlerini dörtlük olarak nasıl yazabilirim sözleri ayrı ayrı gelmesini istiyorum tek resimde olsa dörtlük halinde gelmesini yani..şarkının gidişatına göre akmasını.bu konuları çok araştırdım bulamadım burada yardımcı olursanıuz çok sevinirim..şimdiden tşklr... | |
|
| | #130 (mesaj-linki) | |
| Cvp: SWiSHmax dersleri![]() Burda 3 resim var atl alta solda 1.jpg 2.jpg ve 3.jpg olarak görüyoruz. Bu resimlere effect verdiğimiz zaman. Sırayla akmasını sağlıyoruz. Ben basit bir örnek verdim siz istediğiniz yere göre effect zamanalrını ve tipini ayarlayın. Bu swfye çevrilmiş hali ; ImageShack - Hosting :: movie1ii8.swf 4 lük yazı içinde aynı işlemi yapman mümkün eğer takılırsan yaz bikaç örnekle gösteririm. Müzik için ise söyleyebileceğim; insan sesine ayarlamak açıkçası biraz zor bunun için sıkça yazıların effct ve giriş ayarlarını değişmen gerek. Biraz özveri istiyor. | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
SWiSHmax Dersleri Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Swishmax Türkçe | swisher | PC/Internet Teknik Destek | 11 | 06-10-2009 23:12 |
| SWiSHmax için .swi Dosyalar | virtuecat | PC/Internet Teknik Destek | 11 | 06-05-2009 19:10 |
| Reason 3.0 Dersleri | Blue Blood | Internet/Bilgisayar Dünyası | 18 | 02-04-2009 23:26 |
| Swishmax Ses Eklemek (Object Oriented) | vedattaylan | PC/Internet Teknik Destek | 3 | 08-09-2008 22:14 |
| AutoCad Dersleri | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 9 | 03-12-2006 18:39 |