SWiSHmax Dersleri Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > PC/Internet Teknik Destek
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 17-09-2007   #121 (mesaj-linki)
holocoust
Cvp: SWiSHmax dersleri

die for you adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ßana da yardım edebilirmisiniz acaba...ßen swishmaxte yapıorum flashı kaydediorum sonradan swf formatından ama bunu yükleyip izledikten sonra resimler siyah beyaz cıkıor yazılar renk deiştirmiş tersine kaymıs cıkıor...neden Böle oluor yardım edebilirmisiniz? cunku swı de izlerken böle gözükmüyor
aynisi bende de oldu cvpta programdan demisiniz ama program sizin verdiginiz porgram
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 19-09-2007   #122 (mesaj-linki)
I3uz_KaLpLi - avatarı

Programı lisanlı hale getirmezseniz bu tür sorunalrla karşılaşmanız normal. Yada cracklerken düzgün kırmanız gerek.
Eski 24-09-2007   #123 (mesaj-linki)
[WoL]bL - avatarı

Resimi YÜklüyorum Ama Yarısı Gozukuyor Shape deki Resime Tıkladım Ve ayarlarıyla oynadım acaba ondan mı ve nasıl düzeltebilirim
Eski 25-09-2007   #124 (mesaj-linki)

I3uz_KaLpLi adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Aşağıda gösterdiklerimi yazı resim aklınıza ne geliyorsa onun üzerinde yapabilirsiniz. Ben masaüstü resmimdeki cici kızın kalbinin üzerine geldiğinde bir ses çıkmasını göstereceğim. Siz saçının elbisesinin dudaklarının yada koyacağınız bir yazının üzerinde gibi şekillerde yapabilirsiniz karar sizin.

peki ßunu nasıl kaydedip imzamıza koyabiliriz yani swf yapıyorum olmuyor html + swf yapıyom olmuyo nasıl kaydetmem lazım.

Son Düzenleyen NeutralizeR; 25-09-2007 @ 17:38.
Eski 25-09-2007   #125 (mesaj-linki)
[WoL]bL - avatarı

Sewiyorum adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
peki ßunu nasıl kaydedip imzamıza koyabiliriz yani swf yapıyorum olmuyor html + swf yapıyom olmuyo nasıl kaydetmem lazım.
Hazırladığımız imzayı foruma eklemek için öncelikle hazırlayıp kaydettiğimiz swf uzantılı flash dosyamızı imageshack.us sitesine upload ediyoruz.

Upload ettikten sonra bize, aşağıda gösterdiğim gibi dosyamızın yüklendiği linki vericektir.

Bu linki kopyalayıp tarayıcımızın üst kısmına yapıştırıyoruz ve imzamızın yüklenerek görünmesini bekliyoruz.

İmzamız yüklendikten sonra "Görünüm" menüsünden "Sayfa Kaynağını Göster" menüsüne tıklıyoruz.

Menüye tıkladıktan sonra aşağıdaki gibi kaynak kodların yer aldığı pencere açılacaktır.
Bu pencerede, "Düzenle" menüsüne, burdan da "Bul ve Değiştir" menüsüne tıklıyoruz ve alt kısma yani "Bul" kısmına bulmasnı istediğimiz sözcük olarak swf yazıyoruz.

"Bul" dediğimiz zaman bir kaç tane swf uzantısının yer aldığı satır çıkaracaktır ama bizim aradığımız " dosya ismimiz.swf " uzantısı şeklindeki linktir.
Aşağıdaki gibi o linki bulduktan sonra linki seçerek "Kopyala" diyoruz.

Kopyaladığımız linki aşağıda yer alan "kopyaladığımız linki buraya yapıştırıyoruz" yazdığım kısma yapıştırıyoruz : )

Yapıştırdıktan sonra da yukardaki satırın tümünü kopyalayıp Kullanıcı Kontrol Panelinde ki imza bölümüne yapıştırıyoruz.

ALıntı
Eski 26-09-2007   #126 (mesaj-linki)

[WoL]bL adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Hazırladığımız imzayı foruma eklemek için öncelikle hazırlayıp kaydettiğimiz swf uzantılı flash dosyamızı imageshack.us sitesine upload ediyoruz.

Upload ettikten sonra bize, aşağıda gösterdiğim gibi dosyamızın yüklendiği linki vericektir.

Bu linki kopyalayıp tarayıcımızın üst kısmına yapıştırıyoruz ve imzamızın yüklenerek görünmesini bekliyoruz.

İmzamız yüklendikten sonra "Görünüm" menüsünden "Sayfa Kaynağını Göster" menüsüne tıklıyoruz.

Menüye tıkladıktan sonra aşağıdaki gibi kaynak kodların yer aldığı pencere açılacaktır.
Bu pencerede, "Düzenle" menüsüne, burdan da "Bul ve Değiştir" menüsüne tıklıyoruz ve alt kısma yani "Bul" kısmına bulmasnı istediğimiz sözcük olarak swf yazıyoruz.

"Bul" dediğimiz zaman bir kaç tane swf uzantısının yer aldığı satır çıkaracaktır ama bizim aradığımız " dosya ismimiz.swf " uzantısı şeklindeki linktir.
Aşağıdaki gibi o linki bulduktan sonra linki seçerek "Kopyala" diyoruz.

Kopyaladığımız linki aşağıda yer alan "kopyaladığımız linki buraya yapıştırıyoruz" yazdığım kısma yapıştırıyoruz : )

Yapıştırdıktan sonra da yukardaki satırın tümünü kopyalayıp Kullanıcı Kontrol Panelinde ki imza bölümüne yapıştırıyoruz.

ALıntı
Tek kelime Harikasın Saolasın yüreğine saglık teşekkür ederim eline sağlık Allaha emanet.
Eski 06-10-2007   #127 (mesaj-linki)
[WoL]bL - avatarı

Ayarları Yaptım Su an 575x150 Wiew %75 Insert Image den Resimi de Ekledim Yukarda Görüldügü Gibi Fakat Herhangi Ön Izleme Yok

Image Properties yazan yerde orjinal boyut vardı.Sanırsam orayla oynadım o yüzden oldugunu düsünüyorum.Veya tekrar anlatılırsa sevinirim wiew degilde scene den resim ayarları varmıs.Simdiden Tesekkürler
Eski 06-10-2007   #128 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

Eğer yanlış anlamadıysam Scane boyunu ayarlaman gerek

Eski 27-10-2007   #129 (mesaj-linki)

öncelkle bu yazılı ve resimli anlatımda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim günlerdir goolde kayboldum bu programı arayıp kulanımnı bulucam diye.şimdi burayı takiip ederek flsah gösterisini yapıyorum fakat ben tek resim üzerinde yapabi,ldim.birkaç resim akmasını istiyorum ama onları her koyduğum resimde üst üste geldi. birde şarkı sözlerini dörtlük olarak nasıl yazabilirim sözleri ayrı ayrı gelmesini istiyorum tek resimde olsa dörtlük halinde gelmesini yani..şarkının gidişatına göre akmasını.bu konuları çok araştırdım bulamadım burada yardımcı olursanıuz çok sevinirim..şimdiden tşklr...
Eski 30-10-2007   #130 (mesaj-linki)
I3uz_KaLpLi - avatarı

Burda 3 resim var atl alta solda 1.jpg 2.jpg ve 3.jpg olarak görüyoruz. Bu resimlere effect verdiğimiz zaman. Sırayla akmasını sağlıyoruz. Ben basit bir örnek verdim siz istediğiniz yere göre effect zamanalrını ve tipini ayarlayın.

Bu swfye çevrilmiş hali ; ImageShack - Hosting :: movie1ii8.swf

4 lük yazı içinde aynı işlemi yapman mümkün eğer takılırsan yaz bikaç örnekle gösteririm.

Müzik için ise söyleyebileceğim; insan sesine ayarlamak açıkçası biraz zor bunun için sıkça yazıların effct ve giriş ayarlarını değişmen gerek. Biraz özveri istiyor.
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
Yok
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
SWiSHmax Dersleri Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Swishmax Türkçe swisher PC/Internet Teknik Destek 11 06-10-2009 23:12
SWiSHmax için .swi Dosyalar virtuecat PC/Internet Teknik Destek 11 06-05-2009 19:10
Reason 3.0 Dersleri Blue Blood Internet/Bilgisayar Dünyası 18 02-04-2009 23:26
Swishmax Ses Eklemek (Object Oriented) vedattaylan PC/Internet Teknik Destek 3 08-09-2008 22:14
AutoCad Dersleri Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 9 03-12-2006 18:39