| | #131 (mesaj-linki) | |
| Cvp: SWiSHmax dersleri çok teşekkür ederim verdiğiniz cvp için akışı ve yazıları yaptım müziğide ayarladım fakat bu gece çok uğraş tam bitirdim ve kaydet değimde sadece çalışma sayfası olarak kaydetti ((( yani flash video olarak değil onunla uğraşyorum acaba biryerlerde ayarlarlamı uğraştımki bilmiyorumda çok üzüldüm video olarak neden kaydetmedi ( | |
|
| | #132 (mesaj-linki) | |
| Cvp: SWiSHmax dersleri
2 şekilde kaydolur flashlar swf ve swi. swf ye tıkaldığınızda videoyu izleyebildiğiniz içerik, swi de çalşma dosyası açılır swf izleyebilmeniziçin flash player gerekli burdan temin edebilirsiniz >> Download | |
|
| | #133 (mesaj-linki) | |
| Cvp: SWiSHmax dersleriçok tşkl birde ben crack aradım ama bulduklarım hep virüslü çıkıyor kaspersky izin verimiyor inirmeme buraya eklemeniz mümkünm acaba?? | |
|
| | #134 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #135 (mesaj-linki) | |
| Cvp: SWiSHmax dersleri | |
|
| | #136 (mesaj-linki) | |
| Cvp: SWiSHmax dersleri | |
|
| | #137 (mesaj-linki) | |
| Cvp: SWiSHmax dersleri Ben flash yapmayı burda öğrendim bir çok ta flash yaptım geçen başkasının yaptığı bi flashı çok beğenip incelemek için açtığımda farkettim ki resimlerdede yazı efektlerini kullanıyorum sizler ise resimlerde sprite içinde efektler veriosunuz onunda anlatımını bir zahmet koysanız birde parlaklık nasıl veriliyor?bende yanıp sönen ışık parlaklık yapabilmek istiyorum teşekkürler | |
|
| | #138 (mesaj-linki) | |
ben imza yapmak istiyorum.mause uzerine geldiginde ses cikarsin, siteden bakip denedim ama olmadi.ses ekleyemdim birturlu, resimli anlatim yapabilirmisiniz rica etsem
| |
|
| | #139 (mesaj-linki) | |
bende flash yapmasını burdan öğrendim fakat swishmax ta sadece normal resimleri kullanabiliyorum gif resimleride kullanmak istiyorum o kadar karıştuırdım ama gif resmini koyunca resmin hareket özelliğide değişiyor beceremedim...birde yaptığım flasha durdurma geriye sarma tekrar çalma butonları eklemek istiyorum...nasıl yapabilirim?
| |
|
| | #140 (mesaj-linki) | |
| Cvp: SWiSHmax dersleri![]() İmport Seçeneğinden ses effectini seçin; ilk önce stop sound daha sonra play sound diye ayarlayın.. ![]() Ses Ayar Görünümü aynen aşağıdaki resim gibi olmalı... ![]() Hareketli bir resim seçtiğiniz zaman karşınıza şöyle bir pencere çıkması lazım Bu çıkan pencerede ayarları aynen aşağıdaki resim gibi yapın.. ![]() Sahneye eklendiği zaman resimi scenenin altından seçeneklerini kapatın Genelde gif resmini eklediğiniz zaman seçenekler açık olur... Bu şekilde siz bu seçenekleri + artı ve - eksi düğmesine basarak kapatacaksınız...Olması gereken Görüntü.. | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
SWiSHmax Dersleri Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Swishmax Türkçe | swisher | PC/Internet Teknik Destek | 11 | 06-10-2009 23:12 |
| SWiSHmax için .swi Dosyalar | virtuecat | PC/Internet Teknik Destek | 11 | 06-05-2009 19:10 |
| Reason 3.0 Dersleri | Blue Blood | Internet/Bilgisayar Dünyası | 18 | 02-04-2009 23:26 |
| Swishmax Ses Eklemek (Object Oriented) | vedattaylan | PC/Internet Teknik Destek | 3 | 08-09-2008 22:14 |
| AutoCad Dersleri | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 9 | 03-12-2006 18:39 |