Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > PC/Internet Teknik Destek
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 30-04-2007   #66 (mesaj-linki)
vain

Cvp: SWiSHmax dersleri

kuş ucurmak nasıl oluyor
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 30-04-2007   #67 (mesaj-linki)

Yardımın için gerçekten teşekkür ederim DreamTeam ** sorunumu tam olarak anlatamadım herhalde. Ama sonuçta buraya yazılan bilgilerden hallettim.
Sizi gerçekten tebrik etmek gerek. Çünkü Türkiyede swishle ilgili dersler yok denecek kadar az. Bu sitede ise buna ayrı bir yer vermişsiniz. Çalışmalarınızın ve başarılarınızın devamını diliyorum. Burayı sürekli takip edeceğim. Farklı çalışmalarınızı bekliyorum...
Eski 01-05-2007   #68 (mesaj-linki)

Alıntı:
miniz_12 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Yardımın için gerçekten teşekkür ederim DreamTeam ** sorunumu tam olarak anlatamadım herhalde. Ama sonuçta buraya yazılan bilgilerden hallettim.
Sizi gerçekten tebrik etmek gerek. Çünkü Türkiyede swishle ilgili dersler yok denecek kadar az. Bu sitede ise buna ayrı bir yer vermişsiniz. Çalışmalarınızın ve başarılarınızın devamını diliyorum. Burayı sürekli takip edeceğim. Farklı çalışmalarınızı bekliyorum...
UploadHut.com

Linkte 2 tane örnek yaptım. Biri direk çalmaya başlıyor diğeri ise senin istediğin gibi.
Eski 01-05-2007   #69 (mesaj-linki)

Alıntı:
vain adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
kuş ucurmak nasıl oluyor
Hareketlendirmek istediğin nesneyi seçip Resimde seçili olan üstteki daireyi (Motion Path) tıklıyosun alttaki daire ise hızı hangi hızla hareket ettirmek istersen önce hızını belirleyip sonra hareket etmesini istediğin yönlerde mause ile işaret koyuyorsun. Ben çok yavaş hareket etmesi için 1 dedim siz 10-20 -100 kafanıza göre atayabilirsiniz.

Yaptığım basit bir örnek;

Üstteki linktede görünüşü. Siz istediğiniz nesneyi koyabilirsiniz. Çiçek, böcek, ayı, su aygırı, kalpler vs.
Eski 01-05-2007   #70 (mesaj-linki)
vain

çok teşekkür ederim arkadaşım .Tek kelimeyle mükemmel bir insansın. hiç bir zaman sorularımı cevapsız bırakmadın sayende öğreniyorum
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
pc hareketlendirme yazılımları, resimdeki nesneyi hareketlendirme, resimdeki suyu hareket ettirme, resmi hareketlendirmek, swish resim, swish ögreniyorum, swish öğreniyorum, swishmax dersi indir, swishmax indir dersleri, swishmax öğreniyorum,
SWiSHmax Dersleri Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Swishmax Türkçe swisher PC/Internet Teknik Destek 6 6 Gün Önce 15:27
Swishmax Ses Eklemek (Object Oriented) vedattaylan PC/Internet Teknik Destek 3 08-09-2008 22:14
SWiSHmax için .swi Dosyalar virtuecat PC/Internet Teknik Destek 10 08-09-2008 02:14
Reason 3.0 Dersleri NoRanynn Internet/Bilgisayar Dünyası 17 25-01-2008 18:45
AutoCad Dersleri Misafir Arşive Kaldırılan Konular 9 03-12-2006 18:39
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 16:47Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.11693311 saniyede (59.22% PHP - 40.78% MySQL) 9 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz