| | #141 (mesaj-linki) | |
| Cvp: SWiSHmax dersleri
çok teşekkürler
| |
|
| | #142 (mesaj-linki) | |
| Cvp: SWiSHmax dersleri Sizlere nasıl teşekkür etsem az sayenizde flash hazırlamayı ögrendim bir tane de yaptım benim cok hoşuma gitti. arkdaşlara seyettirdim onlarda cok begendiler. Faydalı bilgileriniz ve yardımlarınız için terkar teşekkür ederim. Şimdi bir rica daha olacak. Bu hazırladığım flash ı youtube ye eklemek istiyorum denedim olmadı müziği kısalttım AVI. olarak kaydettim bu seferde görüntü cıkıyor ses yok . Bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirm. | |
|
| | #143 (mesaj-linki) | |
| Cvp: SWiSHmax dersleri çok teşekkurederim yardiminiz için ağolun.imza yapabiliyorum artik | |
|
| | #144 (mesaj-linki) | |
| Cvp: SWiSHmax derslerislm buzkalpli bana yolladığın SWiSHmax ı kurdum onda çalışma yaptım kayıt yaptım tekrar açtığımda çalışma sayfasını SWiSHmax 2 ile açıyor SWiSHmax 2 ninde crack ı olmadığı için SWiSHmax 2 yi açamıyorum eğer mümküm ise sizden ricam SWiSHmax 2 nin de crack ını verebilirmisiniz. aynı adresi ben özele tekrar vereyim belki yokturdur diye. şimdiden tşklr.. | |
|
| | #145 (mesaj-linki) | |
mause yazı veya resim üzerine geldiginde çalan mause çekildiginde kesilen müzik nasıl yapılır dediniz elimden geldiğince anlatmaya çalıştım şikayetinizi bizlere memnuniyetinizi dostlarınıza söyleyin miğde asla yalan söylemez afiyet olsun ![]() şarkının ebatı büyük oldugundan yuklenmesı uzun surecegınden test flash ı tıklayarak seyredin bülent ortaçgil söylüyor http://dts.msxlabs.org/virtuecat/test.swf | |
|
| | #146 (mesaj-linki) | |
ya ben bu programı indiriyom 30 gün süresi var bitti bunun süresiz olanı yokmu ya bana özelden bir link atarsanız sevinirim
| |
|
| | #147 (mesaj-linki) | |
| Cvp: SWiSHmax dersleri | |
|
| | #148 (mesaj-linki) | |
| Cvp: SWiSHmax dersleri | |
|
| | #149 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #150 (mesaj-linki) | |
| Cvp: SWiSHmax dersleri ben yaptiğimim flashlari youtube nasil eklerim yardimci olabilirmisiniz rica etsem bana ![]() | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
SWiSHmax Dersleri Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Swishmax Türkçe | swisher | PC/Internet Teknik Destek | 11 | 06-10-2009 23:12 |
| SWiSHmax için .swi Dosyalar | virtuecat | PC/Internet Teknik Destek | 11 | 06-05-2009 19:10 |
| Reason 3.0 Dersleri | Blue Blood | Internet/Bilgisayar Dünyası | 18 | 02-04-2009 23:26 |
| Swishmax Ses Eklemek (Object Oriented) | vedattaylan | PC/Internet Teknik Destek | 3 | 08-09-2008 22:14 |
| AutoCad Dersleri | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 9 | 03-12-2006 18:39 |