| | #241 (mesaj-linki) | |
| Cvp: SWiSHmax Dersleri Merhaba arkadaşlar benim bir sorum olacaktı.Swishmax'te slayt formatında bir video hazırladım,bazı resimler movie alanının dışından içeriye doğru geleceği için movie'nin dışına yerleştirdim.Movie ebat ayarlarını yapmış olmama rağmen,videoyu çalıştırdığımda dışardan gelecek resimlerin kenarları video içinde görünüyor.Bunu nasıl önleyebilirim.Videonun sadece movie kapsamındaki alanı içermesini istiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler | |
|
| | #242 (mesaj-linki) | |
| Cvp: SWiSHmax Dersleri | |
|
| | #243 (mesaj-linki) | |
| Cvp: SWiSHmax Dersleri
Teşekkür ederim ama sadece movie içini kapsayan bir kayıt yapaamzmıyım.Yani bu mümkün değilmi?
| |
|
| | #244 (mesaj-linki) | |
| Cvp: SWiSHmax Dersleri Arka Planı nasıl Transparan yapabilirim... ??? | |
|
| | #245 (mesaj-linki) | |
| Cvp: SWiSHmax Dersleri Swish de öle bişe var mı bilmiyorum ama Msx e eklerken [flash=link...[/flash] diye ekliicene [flasht=link...[/flasht] diye ekleyınce traspatlandsm.. ondan oluyor ![]() | |
|
| | #246 (mesaj-linki) | |
| Cvp: SWiSHmax Dersleri Abi Be Biri banada yardım etsin Tamam Herşeyi becerimyom hazırlıyom Buraya kadar Sorun YOk . 4 4Lük ama Upload edemiyom Linkkini Cıkaramıyom BöLe oluyor hangi Sistemde Uplad etmeye calıssam oLmiyor Swf Yi Uplat etmek için Üye olmadıgım site kalmDı Buraki Upluad Sitelerine biLe üye oldum Swf de hazırladıgımı kayıt etme şekli başkamı nedir ben Save Şeklinde yapıyom . Upload sitesine Koyunca SWİ Görünüyo Bundan mı artık nedir anlamadım Offf yardım . Sorun.. Aşağıdaki Şekildeki Hata.![]() | |
|
| | #247 (mesaj-linki) | |
| Cvp: SWiSHmax DersleriAşağıdaki linki incele; | |
|
| | #248 (mesaj-linki) | |
| Cvp: SWiSHmax Dersleri Eywalh kardeşim Be Cok saol Halloldu Oh be (: | |
|
| | #249 (mesaj-linki) | |
teşekkür ederim ellerinize gözlerinize sağlık
| |
|
| | #250 (mesaj-linki) | |
Öncelikle herkese merhaba, Arkadaşlar,ben facebook'a birkaç arkaşımla çektirmiş olduğum fotoğramı koymak ve üzerine mouse ile gelindiği zaman isimlerinin gözükmesini istiyorum.İlk sayfalarda bununla ilgili ses ekleme olayı anlatılmış,yazı eklemeyi ben bulamadım.Bununla ilgili beni aydınlatısanız çok sevinirim.Şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler. | |
|
![]() |
| Etiketler |
| dersleri, swishmax |
SWiSHmax Dersleri Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Swishmax Türkçe | swisher | PC/Internet Teknik Destek | 11 | 06-10-2009 23:12 |
| SWiSHmax için .swi Dosyalar | virtuecat | PC/Internet Teknik Destek | 11 | 06-05-2009 19:10 |
| Reason 3.0 Dersleri | Blue Blood | Internet/Bilgisayar Dünyası | 18 | 02-04-2009 23:26 |
| Swishmax Ses Eklemek (Object Oriented) | vedattaylan | PC/Internet Teknik Destek | 3 | 08-09-2008 22:14 |
| AutoCad Dersleri | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 9 | 03-12-2006 18:39 |