SWiSHmax Dersleri Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > PC/Internet Teknik Destek
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 04-08-2008   #241 (mesaj-linki)
MeLL - avatarı
Cvp: SWiSHmax Dersleri

Merhaba arkadaşlar benim bir sorum olacaktı.Swishmax'te slayt formatında bir video hazırladım,bazı resimler movie alanının dışından içeriye doğru geleceği için movie'nin dışına yerleştirdim.Movie ebat ayarlarını yapmış olmama rağmen,videoyu çalıştırdığımda dışardan gelecek resimlerin kenarları video içinde görünüyor.Bunu nasıl önleyebilirim.Videonun sadece movie kapsamındaki alanı içermesini istiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 04-08-2008   #242 (mesaj-linki)
careless_WhispeR - avatarı

MeLL adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Merhaba arkadaşlar benim bir sorum olacaktı.Swishmax'te slayt formatında bir video hazırladım,bazı resimler movie alanının dışından içeriye doğru geleceği için movie'nin dışına yerleştirdim.Movie ebat ayarlarını yapmış olmama rağmen,videoyu çalıştırdığımda dışardan gelecek resimlerin kenarları video içinde görünüyor.Bunu nasıl önleyebilirim.Videonun sadece movie kapsamındaki alanı içermesini istiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler
MeLL Hazırladıgın Resımlerı Movie Alanın Dısarısına Yerlestırmene Gerek Yok Dıger Resımler Gıbı Ust Uste Olsun Yalnızca effect Olarak Slide >> İn From Right Veya İn from Left effectlerını verebılırsın Begenıne Kalmıs Sanırım Bunu Sormussun ...
Eski 04-08-2008   #243 (mesaj-linki)
MeLL - avatarı

Teşekkür ederim ama sadece movie içini kapsayan bir kayıt yapaamzmıyım.Yani bu mümkün değilmi?
Eski 15-08-2008   #244 (mesaj-linki)

Arka Planı nasıl Transparan yapabilirim... ???
Eski 15-08-2008   #245 (mesaj-linki)
MelancholiscH - avatarı

Swish de öle bişe var mı bilmiyorum ama Msx e eklerken [flash=link...[/flash] diye ekliicene [flasht=link...[/flasht] diye ekleyınce traspatlandsm.. ondan oluyor
Eski 22-08-2008   #246 (mesaj-linki)
CoCuqibi - avatarı

Abi Be Biri banada yardım etsin Tamam Herşeyi becerimyom hazırlıyom Buraya kadar Sorun YOk . 4 4Lük ama Upload edemiyom Linkkini Cıkaramıyom BöLe oluyor hangi Sistemde Uplad etmeye calıssam oLmiyor Swf Yi Uplat etmek için Üye olmadıgım site kalmDı Buraki Upluad Sitelerine biLe üye oldum Swf de hazırladıgımı kayıt etme şekli başkamı nedir ben Save Şeklinde yapıyom . Upload sitesine Koyunca SWİ Görünüyo Bundan mı artık nedir anlamadım Offf yardım . Sorun.. Aşağıdaki Şekildeki Hata.

Eski 22-08-2008   #247 (mesaj-linki)
RuffRyders - avatarı

CoCuqibi adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Abi Be Biri banada yardım etsin Tamam Herşeyi becerimyom hazırlıyom Buraya kadar Sorun YOk . 4 4Lük ama Upload edemiyom Linkkini Cıkaramıyom BöLe oluyor hangi Sistemde Uplad etmeye calıssam oLmiyor Swf Yi Uplat etmek için Üye olmadıgım site kalmDı Buraki Upluad Sitelerine biLe üye oldum Swf de hazırladıgımı kayıt etme şekli başkamı nedir ben Save Şeklinde yapıyom . Upload sitesine Koyunca SWİ Görünüyo Bundan mı artık nedir anlamadım Offf yardım . Sorun.. Aşağıdaki Şekildeki Hata.

Yapmış olduğun Flashları .swi uzantılı kaydetmişsin .swf olarak kaydetmelisin...
Aşağıdaki linki incele;
Eski 23-08-2008   #248 (mesaj-linki)
CoCuqibi - avatarı

Eywalh kardeşim Be Cok saol Halloldu Oh be (:
Eski 24-08-2008   #249 (mesaj-linki)

teşekkür ederim ellerinize gözlerinize sağlık
Eski 27-08-2008   #250 (mesaj-linki)
erkanon

Öncelikle herkese merhaba,
Arkadaşlar,ben facebook'a birkaç arkaşımla çektirmiş olduğum fotoğramı koymak ve üzerine mouse ile gelindiği zaman isimlerinin gözükmesini istiyorum.İlk sayfalarda bununla ilgili ses ekleme olayı anlatılmış,yazı eklemeyi ben bulamadım.Bununla ilgili beni aydınlatısanız çok sevinirim.Şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
dersleri, swishmax
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
SWiSHmax Dersleri Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Swishmax Türkçe swisher PC/Internet Teknik Destek 11 06-10-2009 23:12
SWiSHmax için .swi Dosyalar virtuecat PC/Internet Teknik Destek 11 06-05-2009 19:10
Reason 3.0 Dersleri Blue Blood Internet/Bilgisayar Dünyası 18 02-04-2009 23:26
Swishmax Ses Eklemek (Object Oriented) vedattaylan PC/Internet Teknik Destek 3 08-09-2008 22:14
AutoCad Dersleri Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 9 03-12-2006 18:39