SWiSHmax Dersleri Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > PC/Internet Teknik Destek
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 29-08-2008   #251 (mesaj-linki)
I3uz_KaLpLi - avatarı
Cvp: SWiSHmax Dersleri

Resmin sağ altında etiket ekle yazıyor ona tıklarsan imleç değişir isim eklemek istediğin kişiye tıklarsın adını seçer ve kaydedersin hepsi bu..
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 29-08-2008   #252 (mesaj-linki)
Eleftheria - avatarı

Ya sabahtan beri deniyorum, dediklerinizi uygulayip muzikliresim yaptim fakat, upload ediyorum foruma koyunca bembeyaz ekran olup kaliyor bir turlu olmuyor yardımcı olabilirmisiniz
Eski 29-08-2008   #253 (mesaj-linki)
RuffRyders - avatarı

Eleftheria adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Ya sabahtan beri deniyorum, dediklerinizi uygulayip muzikliresim yaptim fakat, upload ediyorum foruma koyunca bembeyaz ekran olup kaliyor bir turlu olmuyor yardımcı olabilirmisiniz

.swf uzantılı upload linkini aşağıdaki örnekler gibi boyutları belirterek flash kodlarıyla eklemen gerekli...

Normal;

HTML Kodu:
[flash=http://img373.imageshack.us/img373/6530/terminatoruffrydersue5.swf]width='400' height='80' [/flash]
Tranparan;

HTML Kodu:
[flasht=http://img373.imageshack.us/img373/6530/terminatoruffrydersue5.swf]width='400' height='80' [/flasht]
Eski 29-08-2008   #254 (mesaj-linki)
Eleftheria - avatarı

RuffRyders adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle

.swf uzantılı upload linkini aşağıdaki örnekler gibi boyutları belirterek flash kodlarıyla eklemen gerekli...

Normal;

HTML Kodu:
[flash=http://img373.imageshack.us/img373/6530/terminatoruffrydersue5.swf]width='400' height='80' [/flash]

Tranparan;

HTML Kodu:
[flasht=http://img373.imageshack.us/img373/6530/terminatoruffrydersue5.swf]width='400' height='80' [/flasht]
Dedikleriini yapıyorum ama bak imzam hep böyle gözüküyor..
Eski 29-08-2008   #255 (mesaj-linki)
BrookLyn - avatarı

Eleftheria adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Dedikleriini yapıyorum ama bak imzam hep böyle gözüküyor..
Yanlış ekliyorsunuz...

Eklediğiniz Link bu ; http://www.uploading.com/del/Y3T1PQJMZE7QZ2/Movie1478h8.swf.html bu şekil'de gözükmez...

Örneğin şöyle olacak www.MaviKaranlik.com/brooklyn.swf

Direkt link'i eklemeniz gerekiyor...
Eski 06-09-2008   #256 (mesaj-linki)
sahra61 - avatarı

emeği geçen herkese çok tşk ler.. öyle açıklayıcı ki bilgiler ki .. usanmadan yorulmadan açıklama yapmışsınız.. bu konuda emeği geçen herkese tekrar çok çok tşekkür ederim..

swimax daki flashımızı nasıl ne şekilde kaydedip klasöre ekliycez ya da sunum olarak nasıl meydana çıkarıcaz.. bilgi verirseniz sevinirim..tşk ler
Eski 07-09-2008   #257 (mesaj-linki)
BrookLyn - avatarı

sahra61 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
emeği geçen herkese çok tşk ler.. öyle açıklayıcı ki bilgiler ki .. usanmadan yorulmadan açıklama yapmışsınız.. bu konuda emeği geçen herkese tekrar çok çok tşekkür ederim..

swimax daki flashımızı nasıl ne şekilde kaydedip klasöre ekliycez ya da sunum olarak nasıl meydana çıkarıcaz.. bilgi verirseniz sevinirim..tşk ler
Swishmax'de Yapılan Bir Çalışmayı Kayıt Etmek İçin Aşağıdaki Adımları İzleyiniz ;
  • 1. Adım

• 2. Adım

Eski 14-09-2008   #258 (mesaj-linki)

Teşekkürler.
Eski 16-09-2008   #259 (mesaj-linki)

Arkadaşlar ben programı kuruyorum fakat son aşamada c:/windos.firefox.eke. dosyası windows tarafından bulunamadı. diye bir uyarı çıkıyor. yardımcı olurmusunuz.
Eski 16-09-2008   #260 (mesaj-linki)
virtuecat - avatarı

beyabi adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Arkadaşlar ben programı kuruyorum fakat son aşamada c:/windos.firefox.eke. dosyası windows tarafından bulunamadı. diye bir uyarı çıkıyor. yardımcı olurmusunuz.
kurulum da bır sorun olmus sanırsam programı kaldırıp tekrar kurmayı deneyin ve firefox kurulumu sıstemınızde kurulu ıse guncellemesını yapın kurulu dılse onuda kurun boyle bır hata onceden karsılasmamıstım
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
dersleri, swishmax
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
SWiSHmax Dersleri Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Swishmax Türkçe swisher PC/Internet Teknik Destek 11 06-10-2009 23:12
SWiSHmax için .swi Dosyalar virtuecat PC/Internet Teknik Destek 11 06-05-2009 19:10
Reason 3.0 Dersleri Blue Blood Internet/Bilgisayar Dünyası 18 02-04-2009 23:26
Swishmax Ses Eklemek (Object Oriented) vedattaylan PC/Internet Teknik Destek 3 08-09-2008 22:14
AutoCad Dersleri Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 9 03-12-2006 18:39