| | #261 (mesaj-linki) | |
| Cvp: SWiSHmax Dersleri | |
|
| | #262 (mesaj-linki) | |
| Cvp: SWiSHmax Dersleri benin flashlarım uzun metrajlı oluyor.. dolaysısyla upload edecek site bulamadım.varsa eğer, link verirseniz çok sevinirim.. | |
|
| | #263 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: SWiSHmax Dersleri
| |||||
|
| | #264 (mesaj-linki) | |
Tüm sayfaları inceledim. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Swish konusunda Türkçe kaynak daha önce de çok aramıştım. İlk defa bu kadar geniş bir kaynağa ulaşabildim. Benim de bir sorum var: Herhangi bir text (*.txt, *.doc gibi) swf içerisinden çağrılıp yine swf içerisine açılabilir mi? Yapılabiliyorsa bunun nasıl yapıldığı konusunda yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler. | |
|
| | #265 (mesaj-linki) | |
| Cvp: SWiSHmax Dersleri | |
|
| | #266 (mesaj-linki) | |||||
Sizin örneğinizi temel alarak hemen yanındaki *.txt dosyasını göstermesini istedim. Başarılı olamadım. Göstereceği dosyanın adını "C:\Downloads\*.txt" ve "*.txt" olarak da girdim başarılı olamadım. Neyi kaçırıyorum? | |||||
|
| | #267 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #268 (mesaj-linki) | |||||
Aynısını uygulamaya çalıştığım halde nerde yanlış yapıyorum bi türlü anlayamadım. Yaptıklarımı bi inceler misiniz? Web Hosting - Dedicated Server | |||||
|
| | #269 (mesaj-linki) | |||||
http://dts.msxlabs.org/NeutralizeR/text.txt | |||||
|
| | #270 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
![]() |
| Etiketler |
| dersleri, swishmax |
SWiSHmax Dersleri Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Swishmax Türkçe | swisher | PC/Internet Teknik Destek | 11 | 06-10-2009 23:12 |
| SWiSHmax için .swi Dosyalar | virtuecat | PC/Internet Teknik Destek | 11 | 06-05-2009 19:10 |
| Reason 3.0 Dersleri | Blue Blood | Internet/Bilgisayar Dünyası | 18 | 02-04-2009 23:26 |
| Swishmax Ses Eklemek (Object Oriented) | vedattaylan | PC/Internet Teknik Destek | 3 | 08-09-2008 22:14 |
| AutoCad Dersleri | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 9 | 03-12-2006 18:39 |