| | #281 (mesaj-linki) | |
| Cvp: SWiSHmax Dersleriteşekkürederim arkadaşlar çok yardımcı oldunuz sanırım imzamı yapabildim süpersinizzzGerçi boyut küçük olmuş sanırım ama müzikte çalıyor gendde fena sayılmam ![]() | |
|
| | #282 (mesaj-linki) | |
| swishmaxde frame link
arkadaşlar normal html de linke target="frameismi" kodunueklediğinizde linki hani o target frame inde açıyor ya ben bunu swishmaxden yapmak istiyorum butonlarımı linklerimi falan hep hazırladım ama bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum.
| |
|
| | #283 (mesaj-linki) | |
| Cvp: SWiSHmax Dersleri
selamlar ben bir SWiSHmax hastasıyım biliyorum hemde bayağı ama tabi bir çok eksiğim var sizlerden okul projem için bir kaç isteğim olacak !! projem şöyle 2 tane shape twen animasyon 2 tane motion twen animasyon 1 tane action script animasyon bu motion twen animasyon bir cismin bir yerden başka bir yere hareket etmesi değilmi? valla yapıyorumda anlamlarını bilmiyorum ![]() shape tam olarak anlamadım biraz açarsanız. mesela benden 1 tane action scrıpt istemişler bu sağ tıkı kapatma üzerine geldiğinde çalan müzik veya animasyonu durdurup başlatma birer actıon scrpt uygulamasımıdır ? sizlerden bir ricam olcak SWiSHmaxe uygun bir arka plan bulabilirmisiniz hareketli olcak şimdiden teşekkür ederim ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #284 (mesaj-linki) | |
| Lütfen Yardım.!!!
Öncelikle merhaba ben rauf bursa uludağ üni bağlı yenişehir myo okuyorum.Hocamız swishmax ile ilgili proje verdi animasyon yapma ama nasıl bişey yapacağım hakkında bi fikrim yok zaten ilk defa bu sitede üye oldum ve araştırıyorum bi bilginiz yada ne yapmam gereken hakkında bana yardımcı olurmusunuz..!!! Şimdiden teşekkür ediyorum. | |
|
| | #285 (mesaj-linki) | |
Arkadaslar bende swishmax kullanıyorum ama sorunum şu yaptığım flash a hareketli ışık nasıl yapabilirim gördüğüm flashların hepsinde hareketli ışık bunu swish ile nasıl yapabilirim ?
| |
|
| | #286 (mesaj-linki) | |
| Cvp: SWiSHmax Dersleri | |
|
| | #287 (mesaj-linki) | |
tesekkurler ben yapamıorum valla üfff sıyırmadan siliyim flashı Son Düzenleyen Law; 14-04-2009 @ 19:11. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #288 (mesaj-linki) | |
| Cvp: SWiSHmax dersleri | |
|
| | #289 (mesaj-linki) | |
| Cvp: SWiSHmax Dersleri SWiSHmax dersleri - Yazı Effectleri Alıntı'dır. | |
|
| | #290 (mesaj-linki) | |
selamlar benim sorunum siwsh maxta iki scene veya daha fazla scene kullanmak istiyorum scene içinde frame ye adres verebiliyorum yani bir resme tıkladığımda 12 frame deki resim geliyor ama bunu sadece aynı scane içinde yapabiliyorum scane 1 deki bir resme veyaz yazıya tıklayıp scane 2 deki herhangi bir frameyi nasıl görüntülerim nasıl bir yol izlemem lazım tşkler
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| dersleri, swishmax |
SWiSHmax Dersleri Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Swishmax Türkçe | swisher | PC/Internet Teknik Destek | 11 | 06-10-2009 23:12 |
| SWiSHmax için .swi Dosyalar | virtuecat | PC/Internet Teknik Destek | 11 | 06-05-2009 19:10 |
| Reason 3.0 Dersleri | Blue Blood | Internet/Bilgisayar Dünyası | 18 | 02-04-2009 23:26 |
| Swishmax Ses Eklemek (Object Oriented) | vedattaylan | PC/Internet Teknik Destek | 3 | 08-09-2008 22:14 |
| AutoCad Dersleri | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 9 | 03-12-2006 18:39 |