SWiSHmax Dersleri Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > PC/Internet Teknik Destek
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 24-01-2009   #281 (mesaj-linki)
hadiseyim - avatarı
Cvp: SWiSHmax Dersleri

teşekkürederim arkadaşlar çok yardımcı oldunuz sanırım imzamı yapabildim süpersinizzz
Gerçi boyut küçük olmuş sanırım ama müzikte çalıyor gendde fena sayılmam

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 25-01-2009   #282 (mesaj-linki)
enesyas
swishmaxde frame link

arkadaşlar normal html de linke target="frameismi" kodunueklediğinizde linki hani o target frame inde açıyor ya ben bunu swishmaxden yapmak istiyorum butonlarımı linklerimi falan hep hazırladım ama bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum.
Eski 23-02-2009   #283 (mesaj-linki)
cısse

selamlar ben bir SWiSHmax hastasıyım biliyorum hemde bayağı ama tabi bir çok eksiğim var sizlerden okul projem için bir kaç isteğim olacak !! projem şöyle
2 tane shape twen animasyon
2 tane motion twen animasyon
1 tane action script animasyon

bu motion twen animasyon bir cismin bir yerden başka bir yere hareket etmesi değilmi?
valla yapıyorumda anlamlarını bilmiyorum
shape tam olarak anlamadım biraz açarsanız.

mesela benden 1 tane action scrıpt istemişler bu sağ tıkı kapatma üzerine geldiğinde çalan müzik veya animasyonu durdurup başlatma birer actıon scrpt uygulamasımıdır ?

sizlerden bir ricam olcak SWiSHmaxe uygun bir arka plan bulabilirmisiniz hareketli olcak şimdiden teşekkür ederim
Eski 15-03-2009   #284 (mesaj-linki)
Lütfen Yardım.!!!

Öncelikle merhaba ben rauf bursa uludağ üni bağlı yenişehir myo okuyorum.Hocamız swishmax ile ilgili proje verdi animasyon yapma ama nasıl bişey yapacağım hakkında bi fikrim yok zaten ilk defa bu sitede üye oldum ve araştırıyorum bi bilginiz yada ne yapmam gereken hakkında bana yardımcı olurmusunuz..!!!
Şimdiden teşekkür ediyorum.
Eski 20-03-2009   #285 (mesaj-linki)
Orkn Krtls

Arkadaslar bende swishmax kullanıyorum ama sorunum şu yaptığım flash a hareketli ışık nasıl yapabilirim gördüğüm flashların hepsinde hareketli ışık bunu swish ile nasıl yapabilirim ?
Eski 21-03-2009   #286 (mesaj-linki)

Orkn Krtls adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Arkadaslar bende swishmax kullanıyorum ama sorunum şu yaptığım flash a hareketli ışık nasıl yapabilirim gördüğüm flashların hepsinde hareketli ışık bunu swish ile nasıl yapabilirim ?
hAREKETlİ bİr IşIk Gİfİ bUlARAk eKLEYebİlİRsİniz (İMAGE) OLARAK GİF UZANTILI DOSYAYI SEÇİP EKLEYİNİZ
Eski 14-04-2009   #287 (mesaj-linki)
Law

tesekkurler

ben yapamıorum valla üfff sıyırmadan siliyim flashı

Son Düzenleyen Law; 14-04-2009 @ 19:11. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 15-06-2009   #288 (mesaj-linki)
I3uz_KaLpLi - avatarı
Cvp: SWiSHmax dersleri

tuanna adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
animasyonu nete yükledim... ancak ses, animasyonu yüklediğim sayfayı açtığım gibi çalıyor, sadece resmin üzerinde çalsın istiyordum ben yukarıda anlatılanları yaptım ama bendeki sürümde son resimdeki kısmı bulamadım seçili kısma tıkladığımda o kutucuklar gelmiyor
Versiyon değişiklikleri yüzünden bulamamış olabilirsiniz.. Uzun zamandır S.max kullanmıyorum fakat sorunu çözemezseniz yazın resimli açıklama eklerim..
Eski 16-06-2009   #289 (mesaj-linki)
careless_WhispeR - avatarı

SWiSHmax dersleri - Yazı Effectleri

Alıntı'dır.
Eski 08-07-2009   #290 (mesaj-linki)

selamlar benim sorunum siwsh maxta iki scene veya daha fazla scene kullanmak istiyorum scene içinde frame ye adres verebiliyorum yani bir resme tıkladığımda 12 frame deki resim geliyor ama bunu sadece aynı scane içinde yapabiliyorum scane 1 deki bir resme veyaz yazıya tıklayıp scane 2 deki herhangi bir frameyi nasıl görüntülerim nasıl bir yol izlemem lazım tşkler
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
dersleri, swishmax
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
SWiSHmax Dersleri Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Swishmax Türkçe swisher PC/Internet Teknik Destek 11 06-10-2009 23:12
SWiSHmax için .swi Dosyalar virtuecat PC/Internet Teknik Destek 11 06-05-2009 19:10
Reason 3.0 Dersleri Blue Blood Internet/Bilgisayar Dünyası 18 02-04-2009 23:26
Swishmax Ses Eklemek (Object Oriented) vedattaylan PC/Internet Teknik Destek 3 08-09-2008 22:14
AutoCad Dersleri Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 9 03-12-2006 18:39