Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > PC/Internet Teknik Destek
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 14-03-2007   #11 (mesaj-linki)
Cvp: SWiSHmax dersleri

yA arkadaşlar ben dort lugumu yazıyorum en sonda nıckım ı getırmek ıstıyorum yanı eeffect işi bırı banayardımcı olsun yazdıgım dortlukten sonra sadece nıckım gelcek en son olarak yardım eden lere cok saol dıyorm
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 14-03-2007   #12 (mesaj-linki)

Alıntı:
The_CuRSe adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
yA arkadaşlar ben dort lugumu yazıyorum en sonda nıckım ı getırmek ıstıyorum yanı eeffect işi bırı banayardımcı olsun yazdıgım dortlukten sonra sadece nıckım gelcek en son olarak yardım eden lere cok saol dıyorm
Aşağıdaki resimde 1 yazan ilk dörtlüğümüz olsun effeckt olarakta Chaos verdiğimizi varsayalım. 2 yazan da nickimiz onada Pistons efeckti verelim. İlk verdiğimiz effecktin bitişinden sonra başlayan kareye diğer efecktin başlangıcı yaparsak sorunumuz çözülür.

Eski 19-03-2007   #13 (mesaj-linki)

bende bir flash var ve ben onu imza kriterlerine indirmek istiyorum ama yazının kuralları var ve ben o kurallara getırır ken yazıların bır kısmı arka plandakı eklemıs oldumum resmın altına gecıyor yardımcı olurmusunuz ?? birde flash ım bittikten sonra baştan başlamıyor ?
Eski 19-03-2007   #14 (mesaj-linki)

Alıntı:
The_CuRSe adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
bende bir flash var ve ben onu imza kriterlerine indirmek istiyorum ama yazının kuralları var ve ben o kurallara getırır ken yazıların bır kısmı arka plandakı eklemıs oldumum resmın altına gecıyor yardımcı olurmusunuz ?? birde flash ım bittikten sonra baştan başlamıyor ?
Öne taşımak istediğin objeyi seçip sağ click ve resim anlatıyor gerisini

Eski 25-03-2007   #15 (mesaj-linki)

swish max dosyasını yeni yükledim ve kullanmasını hiç bilmiyorum. sesli flaş hazırlamak istiyorum. bana yardımcı olursanız sevinir.
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
swish max 3, swishmax 3,
SWiSHmax Dersleri Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Swishmax Türkçe swisher PC/Internet Teknik Destek 4 27-03-2008 14:15
İmam Hatip Lisesi Meslek Dersleri Öğretmeni P.u.S.u Meslekler 0 09-06-2007 04:17
Osmanlı Devleti'nin Doğuşu, Yükselmesi ve Gerilemesinde Coğrafyanın Önemi ThinkerBeLL Türkiye Coğrafyası 2 11-03-2007 22:49
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 01:02Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.44067097 saniyede (7.30% PHP - 92.70% MySQL) 9 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR