| | #291 (mesaj-linki) | |
| Cvp: SWiSHmax Dersleri
Tşkler sanırım ben sorunumu çözdüm uğraşa uğraşa tşkler | |
|
| | #292 (mesaj-linki) | |
| Cvp: SWiSHmax Dersleri
selam ben proğrami baska yerden buldumda kurdum ancak yapmaya çalisip yapamadiğim bisi var banner yapmak istiyorum ve bannerdeki yazi baslik sürekli renk değissin istiyorum mümkün olabilirmi acaba yardimci olursaniz sevinirim verdiğiniz emekler içinde tesekkür ederim simdiden | |
|
| | #293 (mesaj-linki) | |
| Cvp: SWiSHmax Dersleri Selam.Swishmax ile flash yaptım fakat sfw olarak nasıl link alacağımı bilmiyorum.Adobe kurdum ama eksik bazı şeyler var galiba.Olmuyor.Yardım edermisiniz. | |
|
| | #294 (mesaj-linki) | |
| Cvp: SWiSHmax DersleriSelam arkadaşlar, Ben flashı yaptım kaydederken SWİ olarak kaydediyor ne yaptıysam SWF olarak kayıt yapamıyorum... Pc de hangi program eksik anlamadım.. Yardım ederseniz sevinirim... | |
|
| | #295 (mesaj-linki) | |
| Cvp: SWiSHmax Dersleri | |
|
| | #296 (mesaj-linki) | |
|
| | #297 (mesaj-linki) | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
SWiSHmax Dersleri Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Swishmax Türkçe | swisher | PC/Internet Teknik Destek | 11 | 06-10-2009 23:12 |
| SWiSHmax için .swi Dosyalar | virtuecat | PC/Internet Teknik Destek | 11 | 06-05-2009 19:10 |
| Reason 3.0 Dersleri | Blue Blood | Internet/Bilgisayar Dünyası | 18 | 02-04-2009 23:26 |
| Swishmax Ses Eklemek (Object Oriented) | vedattaylan | PC/Internet Teknik Destek | 3 | 08-09-2008 22:14 |
| AutoCad Dersleri | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 9 | 03-12-2006 18:39 |