Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > PC/Internet Teknik Destek
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 25-03-2007   #16 (mesaj-linki)
Cvp: SWiSHmax dersleri

Alıntı:
ebrulim06 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
swish max dosyasını yeni yükledim ve kullanmasını hiç bilmiyorum. sesli flaş hazırlamak istiyorum. bana yardımcı olursanız sevinir.
Siz başlayın kurcalamay takıldığınız yerleri ayrıntılı yazın bizde yardımcı olmaya çalışalım.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 26-03-2007   #17 (mesaj-linki)

Ben bir flash a müzik eklemek istiyorum ama nasıl ??
Eski 26-03-2007   #18 (mesaj-linki)
AriThmetiCs

Alıntı:
The_CuRSe adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Ben bir flash a müzik eklemek istiyorum ama nasıl ??
Hangi Programı KuLLandığını BeLirtmemişsin Eğer Swishmax i KuLLanıyorsan Aşağıdaki AnLatım İşini Görür Kanaatindeyim..

----------

Eski 31-03-2007   #19 (mesaj-linki)
vain

Swish tam anlamıyla mükemmel bir yazılım. Flash vektörel canlandırmalarda ilk ve en gelişmiş örnek olmaya devam etsedeyazı konusunda Swish ile boy ölçüşemez. Dosya boyutu oldukça küçük olan Swish yazı hazırlamamızda bize çok yardımcı olmaktadır. Swishde yaptığımız çalışmalar .SWI olarak kaydedilir. Ayrıca Swishde .SWF ve HTML olarak kayıt yapabilme seçenekleride var.
Swish de çalışmaya başladığımızda karşımız gelen Ana Menü burasıdır. Tüm çalışmalar bu menüde yapılmaktadır.
Scene yani sahnemiz hareket alanımızdır. Bu alana girişler ise kırmızı ile işaretli olan üç şekil ile yapılır eğer şekilleri kullanmam ben File dan girerim diyorsanız File menüsünden de girebilirsiniz... File menüsü bildiğimiz Windows menüleriyle aynı özelliklere sahip bir menü... Anlatmaya sanırım gerek yok... Zaten bu yazılımın en güzel yanı çok kolay kullanılması...
Movie Width : Ekranımızın genişliğini ayarlamamıza yarar.
Movie Height :Ekran yüksekliği için.
Frame per Second :Saniyede oynayacak görüntü sayısı.
Backgraund Color : Arka plan rengi.
Önerim ilk baştan bu ayarları yapmanız ...
Sceneyani sahne girişleri için.
TextYazı girişleri
İmage Resim girişlerimiz için.

Yazı simgemize bir kez tıkladıktan sonra aşağıdaki görüntümüz olacaktır.
Text yazan bölüme istediğimiz bir yazıyı girelim.
... (swish.sitemynet.com) diyelim.

Ben dedim...) Siz de diyebilirsiniz... ))

Ama özellikle ayarlara bakın ve kendinize göre bir ayar yapın.
X ve Y ayarlarını ortalamak için "General" bölümünde yaptığımız ayarların orta değerlerini yazdım. Şimdi yazımız hazır bakalım daha neler yapacağız?

-Timeline-
Eveeet... Kahvenizi içtiniz mi? Ben içtim... )
Şimdi Timeline a tıkladık karşımıza yeni bir ekran çıktı. İşte bu ekranda biz yazı ve resimlerimize kumanda ediyoruz... Yeşil daire içindeki kısımdan ise yani Add Effect Kısmından yazı ve resimlerimize birçok efekt veriyoruz.
Aşağıda bu efektlerin ismi ve ne yaptıkları konusunda açıklamaları göreceksiniz... Yalnız unutmayın sadece okumakla hiçbir şeyi öğrenemezsiniz. Zaten bu sitede verilen dersler temel bilgi seviyesindedir. Swish kullanımınız geliştikçe binlerce değişik etkileşimle milyonlarca farklı yapıt oluşturursunuz.

-Timeline-
Eveeet... Kahvenizi içtiniz mi? Ben içtim... )
Şimdi Timeline a tıkladık karşımıza yeni bir ekran çıktı. İşte bu ekranda biz yazı ve resimlerimize kumanda ediyoruz... Yeşil daire içindeki kısımdan ise yani Add Effect Kısmından yazı ve resimlerimize birçok efekt veriyoruz.
Aşağıda bu efektlerin ismi ve ne yaptıkları konusunda açıklamaları göreceksiniz... Yalnız unutmayın sadece okumakla hiçbir şeyi öğrenemezsiniz. Zaten bu sitede verilen dersler temel bilgi seviyesindedir. Swish kullanımınız geliştikçe binlerce değişik etkileşimle milyonlarca farklı yapıt oluşturursunuz.
Simple Effect-
Add Effect :
Swish çalışmalarımızda yazılarımıza her türlü efekti bu menü ile veririz. Menüde iki ana bölüm bulunur. Yukarıdaki resimde gördüğünüz yeşilimsi kısıma "Simple Effect" Sarı olan kısıma ise "Complex Effect" diyoruz...
  1. Simple Effect :
  • Show : Yazımızı görünür yapar.
  • Hide : Yazıyı görünmez yapar. Show ile birlikte yani ardarda kullanılırsa yanıp sönen bir yazımız olur.
  • Transform : Seçilen Alpha (Şeffaflık), Move (Taşıma), Scale (Ölçek), Rotate (Döndürme) ayarlarına göre yazımızı ya da nesnemizi döndürür. Tıkla gör...
  • Fade In : Görüntümüzü Alpha %0 değerinden Alpha %100 değerine getirir, böylece yazı ya da nesnemiz görünmez durumdan görünür duruma gelir.
  • Fade Out : Fade In işleminin tersini gerçekleştirir. Görünürken görünmez olur.
Fade In & Out
  • Slide In & Out : Nesne ya da yazıya slide hareketi verir. Dışarıdan içeriye dahil olur ya da tam tersi gerçekleşir.
  • From Left : Soldan
  • From Right : Sağdan
  • From Top : Yukarıdan
  • From Top Left : Üst Soldan
  • From Top Right : Üst Sağdan
  • From Bottom : Alttan
  • From Bottom Left : Alt Soldan
  • From Bootom Right : Alt Sağdan
Slide In & Out
  • Blur : Nesne ya da yazımızı belirginleştirir ya da tam tersi gerçekleşir.

Son Düzenleyen vain; 31-03-2007 @ 12:37. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 07-04-2007   #20 (mesaj-linki)

Arkadaşlar sizlere flash animasyon hazırlama konusunda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım.
Bu konu altında hep beraber flash yapmayı öğreneceğiz.
Öncelikle flash animasyon hazırlamak için bize gereken programları aşağıda verdiğim linkten indirip PC'ye kuralım.
Kolay gelsin..

DOWNLOAD SWİSHMAX

DOWNLOAD BLAZE MEDİA PRO

Son Düzenleyen Misafir; 30-05-2007 @ 23:38. Sebep: Link Yenilendi
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
flash ile web sitesi için slide show hazırlama ve siteye taşıma, flash nasıl kaydedilir, flash yazı döndürme, flasha müzik ekleme, sesli flash hazırlama, swi hazırlama, swish effect, swish max dersleri ve örnek çalışmalar, swishmax müzik ekleme, swishmax çalışmaları,
SWiSHmax Dersleri Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Swishmax Türkçe swisher PC/Internet Teknik Destek 4 27-03-2008 14:15
İmam Hatip Lisesi Meslek Dersleri Öğretmeni P.u.S.u Meslekler 0 09-06-2007 04:17
Osmanlı Devleti'nin Doğuşu, Yükselmesi ve Gerilemesinde Coğrafyanın Önemi ThinkerBeLL Türkiye Coğrafyası 2 11-03-2007 22:49
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 16:36Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.15818810 saniyede (43.04% PHP - 56.96% MySQL) 9 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR