| | #16 (mesaj-linki) |
Cvp: SWiSHmax dersleri | |
|
| | #17 (mesaj-linki) |
Cvp: SWiSHmax dersleri Ben bir flash a müzik eklemek istiyorum ama nasıl ?? | |
|
| | #18 (mesaj-linki) |
Cvp: SWiSHmax dersleri | |
|
| | #19 (mesaj-linki) |
Cvp: SWiSHmax dersleri Swish tam anlamıyla mükemmel bir yazılım. Flash vektörel canlandırmalarda ilk ve en gelişmiş örnek olmaya devam etsedeyazı konusunda Swish ile boy ölçüşemez. Dosya boyutu oldukça küçük olan Swish yazı hazırlamamızda bize çok yardımcı olmaktadır. Swishde yaptığımız çalışmalar .SWI olarak kaydedilir. Ayrıca Swishde .SWF ve HTML olarak kayıt yapabilme seçenekleride var. ![]() Swish de çalışmaya başladığımızda karşımız gelen Ana Menü burasıdır. Tüm çalışmalar bu menüde yapılmaktadır. Scene yani sahnemiz hareket alanımızdır. Bu alana girişler ise kırmızı ile işaretli olan üç şekil ile yapılır eğer şekilleri kullanmam ben File dan girerim diyorsanız File menüsünden de girebilirsiniz... File menüsü bildiğimiz Windows menüleriyle aynı özelliklere sahip bir menü... Anlatmaya sanırım gerek yok... Zaten bu yazılımın en güzel yanı çok kolay kullanılması... Movie Width : Ekranımızın genişliğini ayarlamamıza yarar. Movie Height :Ekran yüksekliği için. Frame per Second :Saniyede oynayacak görüntü sayısı. Backgraund Color : Arka plan rengi. Önerim ilk baştan bu ayarları yapmanız ... Sceneyani sahne girişleri için. TextYazı girişleri İmage Resim girişlerimiz için.Yazı simgemize bir kez tıkladıktan sonra aşağıdaki görüntümüz olacaktır. ![]() Text yazan bölüme istediğimiz bir yazıyı girelim. ... (swish.sitemynet.com) diyelim. ) Siz de diyebilirsiniz... )) -Timeline- ![]() Eveeet... Kahvenizi içtiniz mi? Ben içtim... ) Şimdi Timeline a tıkladık karşımıza yeni bir ekran çıktı. İşte bu ekranda biz yazı ve resimlerimize kumanda ediyoruz... Yeşil daire içindeki kısımdan ise yani Add Effect Kısmından yazı ve resimlerimize birçok efekt veriyoruz. Aşağıda bu efektlerin ismi ve ne yaptıkları konusunda açıklamaları göreceksiniz... Yalnız unutmayın sadece okumakla hiçbir şeyi öğrenemezsiniz. Zaten bu sitede verilen dersler temel bilgi seviyesindedir. Swish kullanımınız geliştikçe binlerce değişik etkileşimle milyonlarca farklı yapıt oluşturursunuz. -Timeline- ![]() Eveeet... Kahvenizi içtiniz mi? Ben içtim... ) Şimdi Timeline a tıkladık karşımıza yeni bir ekran çıktı. İşte bu ekranda biz yazı ve resimlerimize kumanda ediyoruz... Yeşil daire içindeki kısımdan ise yani Add Effect Kısmından yazı ve resimlerimize birçok efekt veriyoruz. Aşağıda bu efektlerin ismi ve ne yaptıkları konusunda açıklamaları göreceksiniz... Yalnız unutmayın sadece okumakla hiçbir şeyi öğrenemezsiniz. Zaten bu sitede verilen dersler temel bilgi seviyesindedir. Swish kullanımınız geliştikçe binlerce değişik etkileşimle milyonlarca farklı yapıt oluşturursunuz. Simple Effect- ![]() Add Effect : Swish çalışmalarımızda yazılarımıza her türlü efekti bu menü ile veririz. Menüde iki ana bölüm bulunur. Yukarıdaki resimde gördüğünüz yeşilimsi kısıma "Simple Effect" Sarı olan kısıma ise "Complex Effect" diyoruz...
![]() Fade In & Out
Son Düzenleyen vain; 31-03-2007 @ 12:37. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #20 (mesaj-linki) |
Cvp: SWiSHmax dersleri Arkadaşlar sizlere flash animasyon hazırlama konusunda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım. Bu konu altında hep beraber flash yapmayı öğreneceğiz. Öncelikle flash animasyon hazırlamak için bize gereken programları aşağıda verdiğim linkten indirip PC'ye kuralım. Kolay gelsin.. DOWNLOAD SWİSHMAX DOWNLOAD BLAZE MEDİA PRO Son Düzenleyen Misafir; 30-05-2007 @ 23:38. Sebep: Link Yenilendi | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| flash ile web sitesi için slide show hazırlama ve siteye taşıma, flash nasıl kaydedilir, flash yazı döndürme, flasha müzik ekleme, sesli flash hazırlama, swi hazırlama, swish effect, swish max dersleri ve örnek çalışmalar, swishmax müzik ekleme, swishmax çalışmaları, |
SWiSHmax Dersleri Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Swishmax Türkçe | swisher | PC/Internet Teknik Destek | 4 | 27-03-2008 14:15 |
| İmam Hatip Lisesi Meslek Dersleri Öğretmeni | P.u.S.u | Meslekler | 0 | 09-06-2007 04:17 |
| Osmanlı Devleti'nin Doğuşu, Yükselmesi ve Gerilemesinde Coğrafyanın Önemi | ThinkerBeLL | Türkiye Coğrafyası | 2 | 11-03-2007 22:49 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||