| | #61 (mesaj-linki) | |
| Cvp: SWiSHmax dersleri
swishte şarkı sözleri ile şarkının çalınmasını nasıl ayarlıyoruz (aynı anda) teşekkürler... | |
|
| | #62 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #63 (mesaj-linki) | |
deneme yanlımayı biliyorum teknixs . winamp mantıklı teşekkür ederim eksik olma..birde ağlama gülme nefes alma filan bu tarz seslerin olduğu bir programmı diyim sitemi diyim verirseniz ço ksevinirim veya o efektleri yollarsanızda olur ben kaybettim teşekkürler | |
|
| | #64 (mesaj-linki) | |
Öncelikle merhabalar arkadaşlar. Benim swishmaxla ilgili bir sorum olacak. Swishte bir animasyon yaptım ve müzik ekledim. Bu animasyona iki tane play ve stop butonları ekledim. İksinide deneme yanılma yoluyla çalıştırmayı başarabildim. Fakat kaydettikten sonra müziğin hemen başlamasını bir türlü engelleyemedim. Yani bu .swf dosyasını açınca müziğin hemen başlamasını istemiyorum oradaki playe basınca başlamasını istiyorum. Çok araştırdım kaç defa denedim ama olmadı. Yardım ederseniz çok sevinicem. Şimdiden yardım eden arkadaşlara teşekkür ederim..
| |
|
| | #65 (mesaj-linki) | |
| Cvp: SWiSHmax dersleri![]() Resimde anlatıldığı gibi yapabilirsiniz.yalnız mp3 ü Scipritten yükleyin kolay gelsin | |
|
| | #66 (mesaj-linki) | |
kuş ucurmak nasıl oluyor
| |
|
| | #67 (mesaj-linki) | |
Yardımın için gerçekten teşekkür ederim DreamTeam ** sorunumu tam olarak anlatamadım herhalde. Ama sonuçta buraya yazılan bilgilerden hallettim. Sizi gerçekten tebrik etmek gerek. Çünkü Türkiyede swishle ilgili dersler yok denecek kadar az. Bu sitede ise buna ayrı bir yer vermişsiniz. Çalışmalarınızın ve başarılarınızın devamını diliyorum. Burayı sürekli takip edeceğim. Farklı çalışmalarınızı bekliyorum... | |
|
| | #68 (mesaj-linki) | |
| Cvp: SWiSHmax dersleri UploadHut.com Linkte 2 tane örnek yaptım. Biri direk çalmaya başlıyor diğeri ise senin istediğin gibi. | |
|
| | #69 (mesaj-linki) | |||||
![]() Yaptığım basit bir örnek; ![]() Üstteki linktede görünüşü. Siz istediğiniz nesneyi koyabilirsiniz. Çiçek, böcek, ayı, su aygırı, kalpler vs. | |||||
|
| | #70 (mesaj-linki) | |
çok teşekkür ederim arkadaşım .Tek kelimeyle mükemmel bir insansın. hiç bir zaman sorularımı cevapsız bırakmadın sayende öğreniyorum
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
SWiSHmax Dersleri Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Swishmax Türkçe | swisher | PC/Internet Teknik Destek | 11 | 06-10-2009 23:12 |
| SWiSHmax için .swi Dosyalar | virtuecat | PC/Internet Teknik Destek | 11 | 06-05-2009 19:10 |
| Reason 3.0 Dersleri | Blue Blood | Internet/Bilgisayar Dünyası | 18 | 02-04-2009 23:26 |
| Swishmax Ses Eklemek (Object Oriented) | vedattaylan | PC/Internet Teknik Destek | 3 | 08-09-2008 22:14 |
| AutoCad Dersleri | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 9 | 03-12-2006 18:39 |