| | #71 (mesaj-linki) | |
| Cvp: SWiSHmax dersleri
ben Blaze Media Pro ya benzer swish için program istiyorum teşekkürler . | |
|
| | #72 (mesaj-linki) | |
Buz kalpli valla eline sağlık demek istediğim tam olarak bu idi. Verdiğin linkteki dosayayı indirdim, benim uzun uğraşlar sonucu yapabildiğim movie1 deki gibiydi, movie2 ise yapmayı istediğim olaydı. Ellerine emeğine sağlık. Bişey sormak istiyorum, bu başlıkta görmüştüm bu flashlar için sesler vardı bi link vermişlerdi kaç defa aradım ama bulamadım, nerde olduğunu verebilirmisiniz, teşekkürler.. | |
|
| | #73 (mesaj-linki) | |
kanat çırpan kuş kelebek vs örneği anlatımı rica edicem...
| |
|
| | #74 (mesaj-linki) | |
mrb.swish de menu yapmaya çalışıyorum.3 tane buton yaptım ve 2.buton açılır olacak onuda yaptım ama 2.butondan 3.butona geçtiğimde 2.butonun açılır butonu kaybolmuyor. frameler arasında nasıl bir düzenleme yapmam gerekir.
| |
|
| | #75 (mesaj-linki) | |
| Cvp: SWiSHmax dersleriArkadaşlar ben swishmax te youtube veya benzeri sitelerdeki gibi video oynatma-duraklatma-durdurma gibi işlemler yapmak istiyorum.. videomun altında çubuk gibi bi şekil üstünde butonlar halinde (youtube taki gibi) oynat-duraklat-durdur-tam ekran vs. nasıl yapabilirim rica etsem yardımcı olabilir misiniz? | |
|
| | #76 (mesaj-linki) | |
Valla arkadaşalar swishle ilgili çok soru var, bende bişey soracağım, imzalarda falanda oluyo bu, bir yıldız parlıyo ve sönüyo veya dönüyor, bu nasıl oluyor acaba? Burayı sürekli takipteyim..
| |
|
| | #77 (mesaj-linki) | |
bende takipteyim yardımlarını esirgemesler arkadasım merak etme çok duyarlı arkadaşlar var onu deneyerek bulcaksın ben ole yapmıstım | |
|
| | #78 (mesaj-linki) | |
Biliyorum sağolsunlar fırsat buldukça yazıyorlar, yardım etmeye çalışıyorlar. Ya vain vain kardeş sen biliyorsan biraz anlatabilirmisin en azından bir yerlerden başlayayım, bildiğini paylaşırsan çok sevinirim.. | |
|
| | #79 (mesaj-linki) | |
Arkadaşım bi tane yıldız yapıcaksınız ve bu yıldıza bi effect atıyacaksınız olay bu neresini beceremedinzi anlamadım. Yinede daha müsait bi zamanda geniş anlatım yaparım. Yada diğer anlayan arkadaşların fırsatı varsa onalrda anltırsa iyi olur.
| |
|
| | #80 (mesaj-linki) | |
burda fonu deiştirdim resimde oyanama yaptım ama bir sorun var neyden kaynaklanıyor ?
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
SWiSHmax Dersleri Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Swishmax Türkçe | swisher | PC/Internet Teknik Destek | 11 | 06-10-2009 23:12 |
| SWiSHmax için .swi Dosyalar | virtuecat | PC/Internet Teknik Destek | 11 | 06-05-2009 19:10 |
| Reason 3.0 Dersleri | Blue Blood | Internet/Bilgisayar Dünyası | 18 | 02-04-2009 23:26 |
| Swishmax Ses Eklemek (Object Oriented) | vedattaylan | PC/Internet Teknik Destek | 3 | 08-09-2008 22:14 |
| AutoCad Dersleri | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 9 | 03-12-2006 18:39 |