Üye Ol | Yeni Mesajlar

22-05-2012 | 01:47

Konu: 

SWiSHmax Dersleri



Forum: PC/Internet Teknik Destek     Gönderen: PiSiK0PATR     İlk Mesaj: 21-07-2006 (01:54)     Son Mesaj: 3 Hafta Önce (22:45)     Cevap: 312     Gösterim: 128439
Cevap Yeni Konu Aç
Facebook'ta Paylaş  Yazdırılabilir Sürümü Göster  Konu Araçları Bu Konuda Ara
Eski 21-07-2006

SWiSHmax Dersleri

#1 (mesaj-linki)
Swishmax ta arayüz hazırlayalım ( Ders 1 )



Önce Swishmax te bir arayüz çizelim bunun için bezier tool ile örnekteki gibi birşeyler çizelim swish ekranımıza...
Bezier tool ile çizime başladığımız yere gelerek çizimi bitiriyoruz sağ taraftaki shape bölümünde renk ve border ayarlarını yapabilirsiniz ben border olmasını istemedim.

Sonra araçlardan bir daire oluşturmak için ellipse aracını alalım ve bir daire oluşturalım.sonrada yuvarlak şeklimiz seçiliyken sağ tuşa tıklayarak order -> send to back seçenğiyle objemizi önceden çizmiş olduğumuz şeklin arkasına atıyoruz.Bir kare yada autoshape menüsünden oval bir dikdörten alarak bir alan yaratalım Daha sonra araç kutumuzdan text i seçip oluşturduğumuz alanın üstüne menü adını yazıyoruz.


Üstte frame lerin olduğu bölümden Text imizi dairemizi ve yazı altındaki siyah alanımızı ALT tuşu seçiliyken hepsini alıyoruz ve sağ tuşla Grouping -> Group as Sprite seçeniğle grubumuzu oluşturuyoruz.

Üstteki frame menümüzden oluşturduğumuz spirete gruba iki kere tıklayarak scene oluşturmuş gibi önceden yapmış olduğumuz grup elemanlarını görüyoruz. Sprite da scene üzerinde çalışyormuş gibi bir imkanımız olur. Sprite içindeyken bir alan oluşturalım tekrardan ama bu seferki alanımızın opacity değerini %0 sıfır yapacağız böylece mouse over, out işlemlerini gerçekleştirebileceğiz rahatça.


%0 değerindeki alanımız seçiliyken Görüntü penceremizin hemen yanında bulununan sekmedeki script bölümüne geçiyoruz.Add script -> buton -> on roll over seçiyoruz.( yani mouse üzerindeyken ne olsun ? )

daha sonra tekrar add scriptten movie control -> go to and play -> go to and play (FRAME) seçeneğini seçiyoruz. burada frame belirleyeceğiz. Aslında önceden efekt oluşturup daha sonradan bunları yapmak vardı ya neyse alışmış ben böyle çalışmaya neyse efendim.

üstteki frame bölmesinde sprite üzerinde 5.ci frame e stop atayalım ki movie miz hareket etmesin loop halinde...

tekrar görüntü penceresine geçip menü yazısı, yazı altındaki siyah alan ve daire şeklimize 5. frame e kadar move uygulayalım yani sağ tuş move. 10 tane frame atar kendiliğinden ama biz onu 5 yapalım şekildeki gibi. mouse üzerine gelmediği zamanlarda kısa bir zaman aralığı olması efektin düzeni açısından daha iyi olacaktır. hatta 2 frame yapmak en iyisidir.

şimdi 5. frame den sonra olacak yani mouse over halinde olacak örnek bir efekt uygulayalım ben text ve siyah alana 10 frame lik move uyguladım daha sonra da move üzerindeyken özellikler diyerek movie özelliklerini belirledim yazıya fade to black siyah alanada fade to white dedim.Dairemizi ise havaya kaldırdım move atayıp daha sonrada 15. frame i seçtim yukarıdan ve 15. frame e kadar dairemizi yukarıya kaydırdım.

Ben işin biraz daha fantezisine kaçarak dairemizi loop şeklinde aşağıya yukarıya kaydırdım aynı move yöntemiyle ve görülüğü gibi sprite deki 35. frame e sağ tuşla Movie control -> go to and play -> go to and play (FRAME) seçeneğiyle script paneline yönlendim ve frame i 16 seçtim ki dairemizin loopu ordan başlıyor.

Bu arada opacity %0 olan alanımıza gelerek on mouse over daki frame numarasını girelim unutmuşuz. 6. frame e atıyoruz roll overı

Bir de roll out içn aynı adımları oluşturalım opacity %0 olan alanıımızda tekrardan add script buton ve bu sefer on roll out u seçiyoruz ve go to and play frame ini 36 olarak belirliyoruz çünkü 35. frame kadar ki bölüm on roll over bölümü.Şimdi 36 frame den sonrasına bir efekt te ekleyebilrisiniz roll out ta..Ben roll over için yapmış olduğumuz şeyleri tersine çevirdim mesela text ve siyah alanı tekrar eski haline gelirdim yani text i fade to white ,beyaz olmuş alanı da geriye fade to black ile çevirdim. Dairemizi de move ile eski yerine taşıdım.
Butonlara istediğiniz linki de verebilirsiniz. şu şekilde.yine opacity %0 olan alanda script bölümünden add script buton -> on press adımlarını oluşturalım ve daha sonra da browser /network -> get url ile aşağıdaki görüntüyü elde edelim. linkimiz hazır.

Daha sonra ana scene ekranında sprite i sağ tuşla kopyalayıp çoğaltabiliriz sadece url yi değiştirirz ve bir de menü adını böylece aynı işlemleri yapmaktan kurtulmuş oluruz.


Bir başka derste görüşmek üzere
Dersin flash sonucu http://www.molakahvesi.com/ders/ders.html

KAYNAK: Ceviz.net > Makale > Swishmax ta arayüz hazırlayalım ( Ders 1 )

Son Düzenleyen virtuecat; 05-03-2007 @ 00:25. Sebep: Resim Linkleri Düzenlendi

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  Bu mesaja hızlı cevap gönder   
Eski 07-08-2006

Cvp: SWiSHmax Dersleri

#2 (mesaj-linki)
Alıntı:
TenTashTif adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Swish in Ücretsiz DownLoadını Nereden Bulabiliriz [ crackLı ]

deneme surumu forumda mevcut (gettonun program arsıvı ) crack ın ıcerıklı yayınlar yapmıyoruz bu konu hakkında yardımcı olamayız.

Son Düzenleyen virtuecat; 05-03-2007 @ 00:05.

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  Bu mesaja hızlı cevap gönder   
Eski 17-08-2006

Cvp: SWiSHmax Dersleri

#3 (mesaj-linki)
TenTashTif
Paşam Benim Bilmek Istediğim Swishle YapıLmış bİR SWF nin Uzerinde DeğişikLik Yapıp Yapamayacağımız [ Yapabiliyorsak NasıL ] Kolay Gelsin

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  Bu mesaja hızlı cevap gönder   
Eski 18-08-2006

Cvp: SWiSHmax Dersleri

#4 (mesaj-linki)
Alıntı:
TenTashTif adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Paşam Benim Bilmek Istediğim Swishle YapıLmış bİR SWF nin Uzerinde DeğişikLik Yapıp Yapamayacağımız [ Yapabiliyorsak NasıL ] Kolay Gelsin

swf uzrıde deişiklık yapabılırsın ama bu sana bırsey kazandırmaz sadece taklıt etmıs olursun bunun yerıne ınternette swi formatında olan dosyalar ı bul onları deıstırmenı tavsıye ederım we bakış açın genişler

Son Düzenleyen virtuecat; 05-03-2007 @ 00:06. Sebep: Puntolar küçültüldü.

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  Bu mesaja hızlı cevap gönder   
Eski 19-08-2006

Cvp: SWiSHmax Dersleri

#5 (mesaj-linki)
TenTashTif
[ '''swf uzrıde deişiklık yapabılırsın ama bu sana bırsey kazandırmaz sadece taklıt etmıs olursun bunun yerıne ınternette swi formatında olan dosyalar ı bul onları deıstırmenı tavsıye ederım we bakış açın genişler ''' ] Demişsin Güzel vede Doğru demişin Lakin Adam Bi Flash yapmış Değil İki Günde iki Ayda Bile Yapamam ben Onu sen swf ile Nasıl Oynaay Biliriz Onu Söylersen Gewrçekten sevinirim [ Alakan için Kaale Alıpta cvp Yazdırğın için Teşekür Ederim

Son Düzenleyen virtuecat; 05-03-2007 @ 00:07. Sebep: Puntolar küçültüldü.

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  Bu mesaja hızlı cevap gönder   
Eski 22-12-2006

Cvp: SWiSHmax Dersleri

#6 (mesaj-linki)
Morgg
Arkadaşlar bende swish kullanmaya yeni başladım daha bir hafta olmadı fakat mthiş ilerleme var bence macromediaflash için en büyük alternatif bu proğram bu arada bu proğramın son sürümünü internetten indirenlere crack dosyasını mailleyebilirim

Arkadaşlar bende swish kullanmaya yeni başladım daha bir hafta olmadı fakat mthiş ilerleme var bence macromediaflash için en büyük alternatif bu proğram bu arada bu proğramın son sürümünü internetten indirenlere crack dosyasını mailleyebilirim

Son Düzenleyen Blue Blood; 06-01-2007 @ 18:36. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  Bu mesaja hızlı cevap gönder   
Eski 17-02-2007

Cvp: SWiSHmax Dersleri

#7 (mesaj-linki)
deniz35
bende 1 hafta oldu ama ıleleme yok ufk tefek ama kontrollu degıl daha anlasılır bır sekılde daha detaylı anlatılabılse hos olurdu guzel olurdu muhtesem olurdu

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  Bu mesaja hızlı cevap gönder   
Eski 03-03-2007

Cvp: SWiSHmax Dersleri

#8 (mesaj-linki)
Morgg
Bu, olayın ilk zamanlarına şöyle bir dönmek için yeterli bir sebep. Flash programının en iyi alternatifi ise Swish. Swish ile Flash programına ihtiyaç duymadan Flash animasyonları yaratabilirsiniz.

Swish'in çalışma prensibi basit: Film sahnesine yerleştireceğiniz nesnelerin nasıl ve ne süreyle hareket edeceğini zaman çizelgesinde belirliyorsunuz. Fare kullanarak nesnelerin yerlerini, harekete başlama anlarını ve hareket sürelerini ayarlayabiliyorsunuz. Yazılara efekt vermek, arka plana istediğiniz resmi koymak, geçiş efektleri hazırlamak artık çok kolay.

Swish Max programını buraya tıklayarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz.



Aslında zahmetsiz reklam alanları (banner) ve kısa yükleme süreleri için müthiş bir potansiyel var: Flash'da olduğu gibi Swish de yazıları ve resimleri yerden tasarruf etmek için vektör halinde kaydediyor.

Bu bölümde size adım adım kaydırma, geçiş ve şekil değiştirme efektleri ile patlamalar ve ses efektlerini nasıl bir hamlede yapabileceğinizi göstereceğiz. Örnek olarak, üzerine tıklandığında sizi başka bir siteye yönlendiren bir reklam alanı oluşturacağız.

1- Movie sekmesindeki animasyon ayarları

İlk olarak movie sekmesinden animasyonunuzun boyutlarını belirleyin. Bu bölümde bir reklam alanı hazırlayacağımız için standart boyutlar 468x60 piksel olarak girilecek. Gerçi boyutları ne zaman isterseniz değiştirebilirsiniz ama küçültmek, çoğu zaman görüntü kaybı veya anlamsız görüntülerle sonuçlanacaktır. Frame Rate sayısını 12 yapın, animasyon biraz tutuk görünebilir ama bu yüklenmesini hızlandırır. Arka plan rengi olarak mavi seçin ve scene sekmesinden sahnenin ismini "Workshop" olarak girin.



2- Resim ekleme ve saydamlığı ayarlama

Bir sonraki adım ise arka plana bir resim koymak ve saydamlık ayarı yapmak olacak. Sol taraftaki outline kutusundaki "workshop" sahnesine sağ tuşla tıklayıp açılan menüden Insert / Image kısmına tıklayın. Aynı işlemi yukarıdaki Insert menüsünden de yapabilirsiniz. Şimdi açılan pencereden istediğiniz bir resim dosyası seçin. Bu resmin boyutları animasyondaki düzen ile uyuşmazsa resmi tekrar boyutlandırabilirsiniz. Örneğimizde resmin boyutları, reklam alanı ile aynı, yani 468x60 piksel. Şimdi resmi arka plana tam oturacak şekilde yerleştirin.

Tavsiye: Arka plan resmi koyarken, GIF biçimindeki resimlerin saydamlık özellikleri korunur fakat JPEG biçiminde ise kendiniz ayar yapmalısınız. Properties menüsündeki Transparency kontrol kutucuğunda bu ayarı yapabilirsiniz. Renk paletine geçip renk seçen pipete tıkladığınızda, arka plan resminin renk değerini saydam olarak girebilirsiniz. Bu araçla resimde saydam olmasını istediğiniz yere gelin ve tolerans değeri olarak 15 girin, daha yumuşak bir efekt sağlar. Böylece arka plan resminin üstteki resmin içinden hafifçe görünmesini sağlamış oluyoruz.




3- Scene sekmesinden yazı düzeni

Insert menüsünden Text seçeneğine gelin. Sayfa üzerinde bir yazı alanı oluşur: Bu alan iki defa tıklayarak yazıyı, yazı tipini, rengini arka plana göre değiştirin. Bu örnek için Workshop yazın ve yazıyı reklam alanının tam ortasına getirin. Ekranın sol tarafındaki Fonts menüsünden bütün yazı tiplerine şöyle bir bakın.Menünün hemen altındaki [Z] simgesi isteğinize göre yukardan aşağıya veya sağdan sola yazmanızı sağlar.

4- Action I: Kuklaları dans ettirin

İçinde hiçbir hareket olmayan bir reklam alanı asla ilgi çekmeyecektir. Bunu önlemek için, şu ana kadar koyduğumuz yazı ve resimlere biraz ruh katacağız ve bunu da yukarıdaki zaman çizelgesini kullanarak yapacağız. Zaman çizelgesindeki en üst bölüm, tüm sahnedeki hareketler ve olaylar için ayrılmıştır. Bununla ilgili daha fazla bilgi için 8. ve 9. adımlara bakın.

Frame Rate ayarları animasyonun toplam uzunluğunu doğrudan etkiler. En başta yaptığımız 12 kare/saniye ayarı bize on saniyelik bir animasyonun 120 kareden oluşacağını gösterir. Zaman çizelgesinde efekti başlatmak için istediğiniz yere tıkladığınızda renk değiştirecek. Şimdi sağ tuşa tıklayarak istediğiniz efekti seçin, eğer arka plan resmiyle çalışıyorsanız arka plan resminin yavaş yavaş görünmeye başlaması için Fade In kullanabilirsiniz. Az önce yazdığımız "Workshop" yazısı için Blur efektini kullanacağız. Bundan sonra keyfinize göre efektleri değiştirip neler yapabileceklerini görebilirsiniz.

Tavsiye: Bir efektin süresini veya animasyon içindeki yerini değiştirmek isterseniz tek yapmanız gereken zaman çizelgesinde efektin sonunu bulup fareyle tutup uzatmak, ya da tamamını tutarak zaman çizelgesi içinde yerini değiştirmek. Bir yazıya birden fazla efekt verdiğinizde oluşan karmaşayı önlemek için çerçevelerin arasına birkaç boş çerçeve koyabilirsiniz.




5- Action II: Hareket izi ve diğer efektler

Çoklu ortam özelliklerini artıracak Alternate, Transform ve Squeeze efektleri daha çok yazılar üzerinde uygulandığında iyi sonuçlar elde edilir. Tabii ki denemesi size kalmış. Bu gibi döndürme, uzatma ve şekil değiştirme efektlerini ayarladıktan sonra efektin zaman çizelgesi içindeki yerini belirlemeniz lazım.

İşin eğlenceli tarafı ise yazdığınız yazıyı veya nesneyi belirli bir iz üstünde hareket ettirebilmek. Motion Path animasyonu adlı bu tekniği birkaç tıklamayla oluşturabilirsiniz. Bu bölümde "Workshop" yazısına Blur efekti verdikten sonra belirli bir iz üzerinde önce soldan sağa ve sonra tam ters yöne hareket etmesini sağlayacağız. "Workshop" yazısını seçin. Sonra pencerenin solundaki Motion Path simgesine tıklayın ve yazının izlemesini istediğiniz yolu, sahnenin belirli yerlerine tıklayarak belirleyin.

6- Katmanlar ve doğru zamanlama

Animasyon yaparken kullandığınız yazı ve nesneleri, bir karton üzerindeki kağıt parçaları olarak düşünün; katmanların sayısı artmaya başladıkça sahnedeki nesneler birbirinin altında veya üstünde kalacaktır. Bu durumda arka plan hep an altta, önemli yazılar ise üstte olmalı.

Bu katmanları ayarladıktan sonra ekranın yukarısındaki "Play" düğmesine tıklayın: Gördüğünüz gibi resim geldi ve yazı da resmin üzerinde yerini aldı.




7- Duraksamasız ve akıcı hareketler

Sonuca baktığınızda ufak bir pürüzle karşılaşacaksınız: Arka plan görüntüsü ve yazı çok güzel bir şekilde gelmelerine rağmen bir süre sonra bu ufak animasyon yeniden başlıyor: Bir kopukluk var. Bunu önlemek için yapmanız gereken, bütün nesne ve yazıları arka plan tamamıyla ortaya çıkana kadar sahneden uzaklaştırmak.

Bu sayede sahne, "Loop" dediğimiz döngüye başlar ve durmadan animasyonu tekrarlar. "Workshop" yazısı için bir patlama efekti yaratalım: Zaman çizelgesinde yazıya ait olan kısma tıklayıp Add Action menüsünden Explosion seçerek patlama efektini ekleyin. Bu efektin özelliklerini değiştirmek isterseniz yazının üstüne iki defa tıklayın. Resim 7'de görüldüğü gibi, bu özelliklerle oynamak çok ilginç efektler yaratmanızı sağlayacak. Patlamanın merkezini, resim 7'de görüldüğü gibi yazılar ekranın dışına uçacak bir şekilde ayarlamak, izleyiciler için bir sinema havası yaratacak.

Sonunda istediğiniz döngüyü yarattınız. En başta mavi arka plan, sonra resim geliyor, "Workshop" yazısı beliriyor, hareket ediyor, bir süre duruyor ve son olarak patlıyor. Sonra sahne yavaşça yok oluyor ve mavi arka plan görünüyor. Animasyon hiç kesintiye uğramadan yeniden başlıyor.




8- Efektlere doğru sesi ekleme

Şimdilik yazıları resimler üzerinden uçurduk. Aslında bir sahnedeki efektlerin sesli olması, animasyonu çok daha dinamik hale getirir. Şu ana kadar Swish ile, nesnelere belirli görevler ve hareketler atadık. "Workshop" yazısındaki patlama efektine ses eklemek içinse, zaman çizelgesindeki ilk satırda, "Workshop" yazısının efektinin başladığı yere sağ tuşla tıklayın ve Play Sound'u seçin. Şimdi sağ aşağıdaki Actions sekmesinde At Frame XX – Play Sound yazdığını göreceksiniz. Yine aynı kutudaki Import butonuna tıklayarak patlama efektine vermek istediğiniz ses dosyasını (MP3 veya WAV türünde) seçin. Bu çalışmamız için www.flashkit.com'dan fazlasıyla ses dosyası bulabildik. Şimdi bütün animasyonu baştan oynatın, patlama efektiyle aynı anda ses de geldiğini göreceksiniz.




9- Etkileşimli bağlantılar ve işlemler

Bu çalışmamızda bir reklam alanı hazırladığımız için üzerine tıklanması da doğal olmalı. Arka plan resmini seçin ve menüden Action, Add Action, On-Press seçeneğine gelin. Böylece Add Action içindeki buton değişecek, ve çıkan seçeneklerden Go to URL'yi seçin. Kutudaki adres satırına istediğiniz bir URL'yi (www.xxx.xx gibi) girin.

10- Son olarak aktarma : HTML mi yoksa SWF mi?

Artık animasyonunuz hazır ama kimse onu izleyemiyor. Bunun için animasyonun aktarılması gerekli.Animasyonunuzu daha sonradan görüntüleyebileceğiniz bir Macromedia Shockwave olarak aktarmak için, ekranın yukarısındaki menüden File / Export / SWF'yi seçin. HTML biçiminde bir SWF yaratmak yine bu menüden mümkün. Artık reklam alanınız kullanıma hazır. HTML editörünüzü açıp bu HTML kodunu kendi internet sayfanıza kopyalayapıştır yoluyla aktarın.

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  Bu mesaja hızlı cevap gönder   
Eski 03-03-2007

Cvp: SWiSHmax Dersleri

#9 (mesaj-linki)
I3uz_KaLpLi
Alıntı:
KaRNeC adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
bildiğim kadarıyla swish max la değiştirlebiliyo.. ben de swi formatında bişile bulamadım.. link varsa rica etsem mümkünse alabilsem
Swish ve Swishmax konusunda Türkiyeden destek bulmanız çok sınırlıdır arkadaşlar. Ya kullanan kişilerin başını şişirmeniz gerek yada kendi azminizle kurcalayıp çözmek.

Eğer ben bişeyler kapıcam diyosanız size biraz yardımcı olabilirim.

SWiSHzone.com Support Forums (Powered by Invision Power Board)
SwishMax Tutorials

daha bi sitem vardıda formatla gitti bulunca eklerim. Bu sitelerden swi örnekler bulup indirmeniz mümkün sorularınıza cevap bulabileceğiniz en olası yerlerdir. Yalnız ingilizce.

Bunun haricinde takıldığınız yerler varsa yazın bilgim dahilindeyse yanıtlamaya çalışırım.

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  Bu mesaja hızlı cevap gönder   
Eski 04-03-2007

Swishmax activasyon

#10 (mesaj-linki)
I3uz_KaLpLi
Özel mesajlarda bi çok arkadaşımız Swishmaxı çeşitli nedenlerden dolayı active edememiş yada bilmediği için geç kalmış. Yazıların ters çıkma gibi nedeni tamamen activasyondan kaynaklıdır. Bunun için resimli anlatım yapıyorum.

Bilgisayarımıza indirdiğimiz Swishmax versiyonunu makinamıza kuruyoruz.



Kurulum bittikten sonra Swishmaxı çalıştırıyoruz. Karşımıza aşağıdaki gibi bir pencere çıkacak buradan Unlock butonuna basıyoruz.



Unlocka bastığımızda bizi activasyon için websayfalarına yönlendirir. Açılan websayfasında yazan Site Codeye kesinlikle dokunmuyoruz. Site Code her bilgisayar için farklıdır. Email Adress yazan yere kullanmakta olduğumuz aktif bir e-mail adresi yazıp Go butonuna tıklıyoruz.



Eğer e-mail adresimiz daha önce activasyon için kullanılmamış ise aşağıdaki resimdeki gibi yeşil çeltikli bir yazı göreceğiz. Kullanılmış ise kırmızı çeltik gelecektir ve yeni bir adres girmemiz gerekir.



Buraya kadar sorun yaşamadan geldik. Şimdi activasyon için verdiğimiz e-mail adresimize login oluyoruz ve resimde gördüğümüz kodu { ve } işaretlerini dahil etmeden resimdeki gibi kopyalıyoruz.



Unlocka bastığımız pencereye geri dönerek aşağıdaki resimdeki işaretli yere yapıştırıyoruz. Yapıştırdığımızda resimdeki gibi kodumuzun kabul edildiğine dair bir mesaj alırız.



Tamamı tıklıyoruz ve Continueye bastığımızda activasyon işlemimiz sona ermiş oluyor. Artık ters yazı çıkması yada siyahbeyaz resim gibi sorunları yaşamayacağız.



Swishmaxı her açışınızda Continue yazısını tıklayıp çalışmalarımıza devam edebiliriz. Yalnız unutmamamız gerek bunun 15 gün süreceğidir. 15 gün sonra program demoya düşer ve satın almamızı ister.

Peki ne yapmalıyız ?

2 Seçenek mevcut ilki satın almak diğeri ise yasak olan fakat herkesin yaptığı cracklemek. 2 nci seçeneği seçerseniz ücret ödemeden yukarıdaki işlemleri yaptıktan sonra sınırsız Swishmaxı kullanabilirsiniz.

Keyifli çalışmalar.

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  Bu mesaja hızlı cevap gönder   
Cevap Yeni Konu Aç
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Mesaj:
Seçenekler
Etiketler
swishmax ders, swishmax dersleri | swish, swish max, swishmax,
SWiSHmax Dersleri Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
SWiSHmax için .swi Dosyalar virtuecat PC/Internet Teknik Destek 8 19-06-2011 22:00
Swishmax Türkçe swisher PC/Internet Teknik Destek 11 06-03-2011 14:06
Swishmax Ses Eklemek (Object Oriented) vedattaylan PC/Internet Teknik Destek 3 08-09-2008 21:14
Reason 3.0 Dersleri Blue Blood Internet/Bilgisayar Dünyası 3 09-01-2007 18:58
AutoCad Dersleri Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 1 15-11-2005 18:31
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz