![]() |
Selam arkadaşlar, doğru bölüme mi yazıyorum bilmiyorum ama küçük bir sorum var :) Ben henüz windows live messenger yüklemedim kullandığım versiyon 7.5 (üstüne plus yüklü). bende bir sürü smiley yüklü ve hiçbirini kaybetmek istemiyorum, bu wlm'yi yüklersem, bunları kaybeder miyim?? |
|
plusu kaybedersin onuda WLM ile uyumlu bi sürümle deiştirmek zorunda kalırsın :) |
sorum sadece smileylerle ilgili, WLM yüklersem onları kaybeder miyim etmez miyim?? Evet ya da Hayır :) |
Cevap veriorum kaybetmessin yane kaybetmemen lasım :D |
Arkadaşım evet yükleme esnasında tüm verilerin silenme ihtimali var siz en iyisi MSN BackUP programını yükleyin ve işinizi sağlama alın... Ve konuya gereksiz cevap verenler lütfen akışı engellemiyelim gereken cevap verilmiş olmasına rağmen yardıma ihtiyacı olan arkadaşımızın aklını karıştırmayalım... Buradaki verilen cevabı takip edin ve o linkteki resimli anlatımı uygulayın, eğer bir aksaklık yaşarsanız gerekli konuya cevap halinde sorunuzu sorunuz... --------------------- Alıntı:
Sizin yazdığınız yazının doğruluk derecesinden şüphe ediyorum, eğer ki yüklenecek olan MSN messenger sürümü eskiden yüklü olan Plus'ı destekliyorsa hiçbir sorum çıkmaz ve eski plus olduğu gibi kalır... Yanlış bilgiler vermiyelim lütfen... |
Alıntı:
Alıntı:
|
yardımlar için herkese teşekkürler ;) |
msn sürümü nasıl yükseltilir |
| Saat: 03:07 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık