![]() |
Günde 100.000'den fazla *(100.000 - 350.000 arası) ziyaretçiyi ağırlayan sitemiz, Alexa'ya göre Türkiye'nin en çok ziyaret edilen 100 internet sitesinden birisi. 2005 yılında hizmete giren web sitemizin henüz tamamlanmamış birkaç ana bölümü olmasına rağmen, bu kadar kısa süre içerisinde ve özel reklam kampanyaları olmadan böylesine geniş bir kitleye hitap ediyor olmasında elbette ki üyelerimizin büyük katkıları var. Bu başarıda emeği geçen tüm yetkililere ve üyelerimize, ayrıca üye olmamasına rağmen bizi düzenli olarak ziyaret eden herkese teşekkürü bir borç biliriz :) Aşağıdaki bağlantılarda daha fazla detay bulabilirsiniz: msxlabs.org - Traffic Details from Alexa Turkey - Alexa Top 100Sites *Güncel Bilgi - Temmuz 2009 |
evet iyi bir sıralama en son 86. sırada idi msxlabs |
Bu haberi okuduğuma çok sevindim MsXLaBs'ın başarısı hepimizindir.:)Dahada iyi olmasını temmeni dilerklerimle emekleri olan herkese teşekkürler :rose: |
Eminim Üyelere Biraz Daha Değer Verilirse Birinci Olacağımıza Eminim. Saygılar... |
ironix sana katiliyorum yoksa bu site mükemmel basindan beri burdayim burda oldugum icinde mutluyum |
Alıntı:
Alıntı:
|
Geçen gün baktığımda 88. sıradaydı.Şimdi 86 olmuş.Daha da yükseleceğinden eminim. |
bırıncılık ılk lertle olur |
GERCEKDEN GURUR VERİCİ ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ AMA BENİM SIRALAMADA YORUMUM YOK 86 OLUR 16 OLUR BİLİYORUM Kİ CİDDİ ANLAM DA BİR BİLGİ PAYLAŞIM SİTESİ ARIYOSANIZ MSXLABS DERİM BU BENİM BURAYA 2 Cİ ÜYELİĞİM VE ÜYELERE GERCEK ANLAM DA DEGER VEREN BİR SİTE. EMEGİ GECEN HERKEZE BİR KEZ DAHA BURADAN TEŞEKKÜR EDERİM |
Alıntı:
Daha fazlasini istemek yüzsüzlük olr diye düşünüyorum . :) Teşekkürler Msxlabs.:) |
| Saat: 21:34 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık