MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Burçlar (https://www.msxlabs.org/forum/burclar/)
-   -   Aslan ve Başak (https://www.msxlabs.org/forum/burclar/194246-aslan-ve-basak.html)

Lavie 19 Ağustos 2008 12:47

ASLAN ERKEĞİNE GÖRE BAŞAK KADINI

Başak kadınının çekingenliği, Aslan erkeğini şaşırtabilir. Çekingenliğinin nedeni, emin olamamaktan çok, yabancılara güvenmemektir, Aslan erkeği, onu gafil avlamaya kalkmamalıdır. Başak kadını, stil ve dış görünüşe önem verir. Erkek, görgü kurallarına uymalı ve bakımlı olmalıdır ki onun yanında şansı olsun.

Başak kadını, hükmedicidir ve kendisine saygılı davranılmasına dikkat eder. Aslan erkeği onu hiçbir zaman utandırıcı durumlara düşürmemelidir, bunu affetmez. Başak kadını, erkeğin kendini bulma sürecini daima destekler. Evlilik, Başak burcunda doğanlar için çok önemli bir konudur ve eşini mutlu etmek için her şeyi yapar. Eğer o da biraz çaba gösterirse, beraberlikleri çok uyumlu bir ilişkiye dönüşebilir.


BAŞAK KADININA GÖRE ASLAN ERKEĞİ

Aslan erkeği bir liderdir. Sizi tutkuyla sevecek ve el üstünde tutacaktır. Ama buna karşın sizden doğal olarak, rahat bir ev sağlamanızı, onunla ilgilenmenizi ve dört dörtlük bir kadın olmanızı bekler. Bu, kıyafetlerle başlar (Aslan erkeği "kot ve kazak" giyen kadınlardan nefret eder) ve sekste sona erer.

Kendinizi ona tamamen vermelisiniz. Belki tipik Başak sınırlarınızdan kurtulmanıza yardımcı olabilir. Zekanız ve gayretinizle ev kadını rolünde mutlu olup olmayacağınız şüphelidir. Çok önemli: Aslanın eşi için tam bir flört yasağı vardır. Çok kıskanç ve sahiplenicidir ve asla başka birine bakmanıza izin vermeyecektir. Eğer rolünüze karar verdiyseniz, bir Başak kadını olarak, ona sadık kalmak size zor gelmeyecektir.


BAŞAK ERKEĞİNE GÖRE ASLAN KADINI

Aslan kadınının cazibesinin yanında yere çok zor basarsınız. Aslan kadınları çok duygusaldırlar, size yorgunluk ve çok paraya mal olurlar. Diğerlerinden biri olmamaya dikkat edin, çünkü Aslan kadınları genelde ateşli aşıklar haremiyle muhabbet ederler, aynı açık av sahası gibi.

Başak erkeklerinin Aslan kadınından başka birine kalplerini vermeleri gerçekten çok nadirdir. Onu bu beraberliğin cennetine çıkarmaktan ve onun için önemli olan diğer şeyleri unutturmaktan zevk alırsınız. Sadece onunla olabilmek için etrafı toplamaktan bile severek vazgeçeceksiniz.

Evlilikte karakterleriniz çarpışabilir. İş kadını Aslan eşiniz, sizden hızlı bir şekilde kariyer yaptığında erkeklik gururunuz kırılacaktır. Bu yüzden ona sitem etmeyin. Sizin aşağılık kompleksinizi komik bulacaktır.


ASLAN KADININA GÖRE BAŞAK ERKEĞİ

Öncelikle Başak erkeğinin aşırı titizliği, Aslan kadınının sinirine dokunacaktır. O, her şeyde çok dar görüşlü ve şekilci olabilir, rahatını her şeyden çok sever, hiç bir şey onu acele ettiremez. Sizin aşırılıklarınız ve onun materyalist soğukkanlılığı açık bir tezat yaratır.

Aslan kadını için bu adamı, coşkulu hayat sevgisiyle beraberinde sürüklemek ve kalbinde yanan ateşi ona sıçratmak hiçte kolay olmayacaktır. Ama bunu başarırsa ve bu erkeğe karar verirse, kendisi için sadık, sevgi dolu, itinalı bir eş beklememelidir. Elbette ikisinin de aynı zevk ve dünyaya bakış açısına sahip olması, tercih edilir bir şeydir. Çünkü Başak erkeği düşünce ve fikirlerine sıkı sıkıya bağlıdır ve Aslan kadını delilleriyle ona karşı geldiğinde, sadece inatçılık yapar.

Günlük hayatın en önemli konularında karşılıklı bir kabullenme olursa, bu ilişki çok mutlu olabilir. Aslan kadını onun gururunu okşayacak ve en iyiyi yapması için gerekli etkileri yaratacak doğru kadın olabilir. Para meselelerinde kendini becerikli görür. Onun yanında neredeyse sorun yaşamayacaksınız, çılgınlığınıza çok az anlayış gösterecektir.



Saat: 15:48

©2005 - 2024, MsXLabs - MaviKaranlık