MsXLabs
Sayfa 1 / 7

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Soru-Cevap (https://www.msxlabs.org/forum/soru-cevap/)
-   -   Film izlerken ekran donuyor ne yapabilirim? (https://www.msxlabs.org/forum/soru-cevap/215349-film-izlerken-ekran-donuyor-ne-yapabilirim.html)

Ziyaretçi 6 Aralık 2008 21:26

film izlerken ekran donuyor ne yapabilirim lütfen yardı edin teşekkür ederim.ilyas .


Keten Prenses 6 Aralık 2008 22:10

lütfen biraz daha sorunu açıklayınız? dvd player damı? pc demi? hangi program yada hangi formatla? yada nerede filmi izliyorsunuz?


Lord.iz 7 Aralık 2008 02:00

eğer filmi cdden veya dvdden izliyorsanız donma yapabilir buda dvd okuyucu yada cd okuyucunun okuma özelliğinin zamanla daha düşük verime inmesinden kaynaklı film bilgisayar sabit diskinizde yüklü ise media playerlarda donma yaşıyorsanız bilgisayar özellikleriniz film izlemeniz için yeterli olmayabilir veya bilgisayarınızda o anda arka planda çalışan programlarda buna neden olabilir detaylı soru sorarsanız detaylı cevaplar alabilirsiniz :)


kulapaurungu 23 Şubat 2009 03:06

Arkadaşlar online film izlerken tam ekran yapınca 1-2 dakika sonra görüntü donuyor ses devam ediyor. Tam ekrandan çıkmak gerekiyor. Problem ne olabilir?


DERF_YORK 23 Şubat 2009 12:43

Online yani net,ten Film izlerken yaşanılan donma takılma ve duraklama sıkıntıları..
Tamamen çözünürlüğün kalitesiz oluşu ve Bağlantı hızınızn yavaşlamasından kaynaklıdır.
Alt menüde çıkan ilerleme çubuğunun Pause yapıp bir müddet dolmasını ilerlemesini bekleyin.
Daha sonra Play' e basıp Seyretmeyi deneyin.

Birde Divx Proğramları var Onlarda açarsanız daha kaliteli Görüntüler mevcuttur.

Ama eğer Pc,de yada DVD player,da izliyorsanızz..
CD bozuk çizik yıpranmış, Kalitesiz Cd den kopya, Okuyucunun tozlanması sebeplerine bağlı olarak,da Görüntü kalitesi düşer.


Sivoy 23 Şubat 2009 12:49

Driver da olabilir.


deadly88 25 Nisan 2009 13:44

aynı sorun bendede var ben tahmınen sorunun net le alakalı oldugunu dusunuyorum veya modem de ama kesın internetle alakalı ve tek sorun fılm ızlerken yazamıyorum cs 1.5 ,cs.16 ,quick3 warcarft ta da yasıyorum onlayn butun oyunlarda yasanıyo sanırım. Yardım beklıyoruz


Sivoy 25 Nisan 2009 15:39

internette böyle bir çözüm önerisi sunan olmuş. Hala sesi duyamayanlar varsa bir denesin, işe yarıyormuymuş görelim.

1-BAŞLAT’tan çalıştır’ı tıklayın ve regedit yazarak kayıt defteri düzenleyicisine girin.

2-Sol taraftaki menüyü kullanarak;
Bilgisayarım\\HKEY_LOCAL_MACHINE\\SOFTWARE\\micros oft\\Windows NT\\CurrentVersion\\Drivers32 ’a kadar ilerleyin.

3-Sağ taraftaki pencerede boş bi yere tıklayarak YENİ ardından DİZE DEĞERİ ni tıklayarak satır ekleyin. Satırın ismini wavemapper olarak değiştirip ENTER’a basın. Böylece Adı wavemapper, Türü REG_SZ olan bir satır eklemiş oldunuz. wavemapper ismine çift tıklayın, size değer verisi girmenizi isteyen bir pencere açılacak. Buraya msacm32.drv yazın ve Tamam’ı tıklayın. Eklemiş olduğunuz satırın son hali şöyle olacak.. :

wavemapper REG_SZ msacm32.drv

4-Kayıt defteri düzenleyicisini kapatın.


Misafir 30 Ekim 2009 15:49

codec yükleyerek sorunu çözmede kısmi çözüm getirebilirsiniz.tam çözmek çok zor.izleneb videonun kalitesi çözünürlüğü düşük olduğu için tam ekran olmuyor.


Misafir 3 Ocak 2010 22:28

Arkadaşlar Merhaba.. Benim sorunum biraz daha farklı. Ben bs player, media player ve media player classic ve bir de gom player.. vs. şimdilik bunlar. Bu programlarla film izlerken belli bir dakka da veya hemen filmin başında donma sorunu yaşıyorum. ses ve görüntü donuyor süre devam ediyor ve o da bir süre sonra donuyr. ilk başlarda sadece harici bellekten izlerken oluyordu. şimdi ise pc ye kayıtlı filmlerin çoğunda da olmaya başladı. Yani filmlerin %90 ında bu sorunu yaşıyorum. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlardan veya bilen kişilerden yardım bekliyorum. İyi akşamlar..



Saat: 21:29
Sayfa 1 / 7

©2005 - 2024, MsXLabs - MaviKaranlık