![]() |
Vistayla birlikye gelen windows live fotoraf galerisi resimleri açmasına karşın herhangi bir düzenleme yapmıyor. örneğin göz rengini değiştirdikten yada resmi kırptıktan sonra resmi kaydetmesi için kapatırken; "Fotoğraf galerisinden karşılaşılan bir sorun nedeniyle değişiklikler kaydedilemiyor" şeklinde hata mesajı alıyorum. denetim masasına da baktım. işletim sistemini kurarken geldiği için program, denetimde de gözükmüyor. yardımınızı bekliyorum?? |
kullandığınız işletim sistemi illegal kopya ise olması muhtemel bir hatadır. eğer orjinal bir yazılım kullanıyorsanız update sırasında bir sorun oluşmuştur. |
Alıntı:
|
alakası yok benm kullandığım işletim sistemı windows 7 ultimate %100 orjinal ama düzenle bölümü yoktu ;) çözüm... windows live messenger ı yüklerken yüklemek ıstedıgınız programları secın dıyordu orda windows live fotoğraf görüntüleyici ve movie bölümünü tik atın sorun ortadan kalkar messenger ın bır desteğidir o |
windows fotoğraf galerisi ile fotığraflarımı açmak istiyorum fakat birlikte aç dediğimde fotoğraf galerisi seçeneği yok nasıl yükleyebilirim?şimdiden teşekkürler |
Alıntı:
fotoğrafları yükleyemiyorum |
| Saat: 14:46 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık