![]() |
Windows'u lisanslı hale getirme nasıl yapılır? Windows 7 nasıl lisanslı hale getirilir? MsXlabs.org Not: Konuda kesinlikle serial verilmemiştir. Önceden illegal olan lisansı, satın aldığınız lisans paketi ile değiştirmek için anlatılmıştır. 1) Net ile bağınız kalmasın. Bağlantıyı kesin. 2) Başlat--> Çalıştır--> regedit komutunu girelim. 3) HKEY_LOCAL_MACHINE--> SOFTWARE--> Microsoft--> Windows NT--> CurrentVersion--> WPAEvents anahtarını acın sağ taraftan OOBEtimer cift tiklayın. FF değerini verip çıkın. 4) Başlat--> Çalıştır--> regedit ( %systemroot%/system32/oobe/msoobe.exe /a )komutunu verin. 5) Karşınıza gelecek pencerede seçeneklerden müsteri hizmetlerine telefon etmek istiyorum'a tıklayın ve ''ileri''ye basın.Anahtarini Değiştire basın ve Satın Aldığınız Lisans Peketindeki Ürün Anahtarini giriniz. Artık burdan çıkın. 6) HKEY_LOCAL_MACHINE--> SOFTWARE--> Microsoft--> Windows NT--> CurrentVersion--> WPAEvents'a tekrar gidin ve OOBE timer a tekrar tıklayın, önceden girmiş olduğumuz FF değerini silin. 7) Baslat--> Çalıstır--> regedit ( %systemroot%/system32/oobe/msoobe.exe /a) tekrar girin ve ürünün aktif olduğuna dair yazıyı göreceksiniz... |
Alıntı:
Demek oluyor ki korsan lisans kullanıyorsunuz. Google'dan bulunan adı geçen orjinal windows serialleri bir müddet sonra kara listeye giriyor ve dolayısıyla etkisiz hale geliyor. Yapmanız gereken ya orjinal bi yazılım almalısınız, ya da yine google'dan geçerli bir xp seriali bulmalısınız. NOT: Sitemizde crack, serial vb. şeylerin yayınlanması yasaktır. Alıntı:
|
merhaba arkadaşlar. windosunuzun orjinal olup olmadığını anlamak icin yapmanız gereken Microsoft Genuine Advantage Diagnostic Tool çalıştırıp genuıne validation stadus yazan yerin yeşil olması gerekmektedir. eğer burası kırmızı ise win orjinal değildir. Bu işin kesin çözümü var ama bunu burda paylaşmamız mümkün değil. Windows unuzu kontrol etmek için link tıklayın burada Alıntı:
Benim eklediğim sayfada legal xp nin doğrulama sayfası, Forum kuralların dan dolayı tamamını ilave edemedim. Sevgiyle kalın. |
Alıntı:
|
| Saat: 11:34 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık