MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Soru-Cevap (https://www.msxlabs.org/forum/soru-cevap/)
-   -   Yaşama isteği duymak için ne yapabilirim? (https://www.msxlabs.org/forum/soru-cevap/261299-yasama-istegi-duymak-icin-ne-yapabilirim.html)

CARESİZ 3 Temmuz 2009 14:55

tek istegim ölmek hiç gücüm kalmadı benim hayatta kalmaya hemde hiç


Misafir 3 Temmuz 2009 15:06

Alieniz varsa arkada bırakmak istemiyorsanız,yaşama gerçekten sarılırsınız..


UnknowN 3 Temmuz 2009 15:49

Ölüm hiçbir zama çözüm deildir.Herzaman Allah'a şükret ve etrafına bi bak ne insanlar var ?


MaRCeLLCaT 3 Temmuz 2009 17:24

Dönem dönem insanlar bu tarz depresif düşüncelere kapılır. Yaşadıkları olumsuzluklar insanları değişik ruh hallerine iter.

Bu gibi durumlardan kurtulmak için yapılabilecek en güzel şey rahat hissetmek ve durumu gidişatına bırakmaktır.ç Unutmayın her gece bir gündüze bağlanır.

Geriye dönüp baktığınızdad birsürü olumsuzluk atlattığınızı göreceksiniz. Diğerleri gibi bununda bir süre sonra azalarak yokolacağını unutmayın .

Sorunu ve nasıl çözümleyeceğinizi bilirseniz yaşan daha kolay olur .Hayat bir sıban unutmayın sorular ve çözümler doğrular ve yanlışlar var ....


-AVALANCHE- 3 Temmuz 2009 20:14

"tek istegim ölmek hiç gücüm kalmadı benim hayatta kalmaya hemde hiç"

Bu sözler zayıflara ait. Yaşam öyle bir bahşedilmiş nimettir ki.. elinizin tersiyle itip, vazgeçmek nankörlük olur. Gözünü açıp etrafa bakmak gerek. Göremediklerini görmeye çalışmak, yaşamak için sebep yaratmak lazım. Emek harcamak lazım. Yoksa neyin tadı çıkar ki.. Ölmek çözüm değil. Yaşam, mail adresi kapatmaya benzemez. Yenisini açamazsın. Elindekileri daha da güzelleştirmek, çoğaltmak hatta yeni amaçlar üretmek, insanı canlı kılar. Silkelen ve kendine, sonra da başkalarına faydalı neler yapabileceğini düşün. Allah'ın sırf biz insanlar için sonsuz nimetlerle donattığı bu dünyanın tadına var. Japan Star'ın dediği gibi şükret. Günlerce, haftalarca çocuklarının açlıktan eridiğini izlemek zorunda kalan insanları düşün. Kendine bir amaç bul. Elde edince de tekrar yenisini bul. Hayat yaşamaya değer. Yeter ki sen üşenme. :)


Misafir 23 Nisan 2010 17:40

haksızlık
 
ben hayatı anlamayı onu sevmeyi çok denedim ama insanlar hep alay geçti haksız yere bizim hakkımızı yediler ben çalıştıgım halde yapamdım onlar çalışmadıgı halde yaptı peki ben neden yaşıyorum bunu bile bilmiyorum ben haksızlıga gelemiyorum


maideniz 23 Nisan 2010 18:15

aynen seni anlıyorum ama inan ki onlar da upraşmışlardır zamanında seninle alay ettiklerini düşünüyorsan daha cok azmet hep gül görmezse mutlaka gören birileri olcaktır ilahi adalete inanırsan kimse senin hkkını yiyemez eğer öyle olursa da o bi şekilde tekrar karşına cıkcaktır....


ölümsüz peri 2 Mayıs 2013 16:19

hayat
 
Yasamak için sebep söyler misiniz?:*(



Saat: 22:04

©2005 - 2024, MsXLabs - MaviKaranlık