MsXLabs
Sayfa 1 / 16

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   Yeni WLM sürümüne güncelledikten sonra... (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/279390-yeni-wlm-surumune-guncelledikten-sonra.html)

NeutralizeR 6 Kasım 2009 21:15

Windows Live Messenger 2009 sürümüne güncelledikten sonra oturum açamayanlar ya da başka sorunlarla karşılaşanlar; lütfen aşağıda anlatılanları uygulayın.

0-) Windows Live Messenger'ı tamamen kapatın. (Saatin yanındaki simgesine sağ tıklayıp çıkış yapın)

1-)
Windows CleanUp Utility programını indirin ve kurun.

Not: Kurma konusunda sorun yaşarsanız indirdiğiniz msicuu2.exe dosyasına sağ tıklayın ve "Yönetici olarak çalıştır" seçeneğini kullanın.

2-) Başlat > (Tüm) Programlar > "Windows Install Clean Up" kısayoluna tıklayıp programı çalıştırın.

3-) Listeden aşağıdaki resimde gösterilen Windows Live ürünlerini seçin ve Remove tuşuna tıklayın:

https://dts.msxlabs.org/NeutralizeR/snap1.PNG

4-) Windows Live Messenger 2009 sürümünü
bu bağlantıdan masaüstüne indirin. (Windows.Live.Messenger.2009.(14.0.8089.726).zip)

5-) Gerekli diğer kurulumları da
bu bağlantıdan masaüstüne indirin. (WLM_Extra_MSI.zip)

6-) İkinci indirdiğiniz WLM_Extra_MSI.zip dosyasını masaüstüne çıkartın. (ZIP dosyasına sağ tıklayın ve "Buraya çıkart ya da Extract to here..." seçeneğini kullanın.

7-) Masaüstüne gelen Extra klasörünün içindeki tüm .msi dosyalarına sırasıyla çift tıklayıp hepsini kurun.

8 -) İlk indirdiğiniz Windows.Live.Messenger.2009.(14.0.8089.726).zip dosyasını masaüstüne çıkartın. (ZIP dosyasına sağ tıklayın ve "Buraya çıkart ya da Extract to here..." seçeneğini kullanın.

9-) Masaüstüne gelen Windows Live Messenger 2009 (14.0.8089.726) içindeki WLXSuite.msi dosyasına çift tıklayarak kurun. Ardından Messenger.msi dosyasına çift tıklayarak kurun.

10-) Başlat > (Tüm) Programlar > Windows Live > Windows Live Messenger kısayolunu kullanarak WLM'yi başlatın.

12-) E-posta adresinizi ve şifrenizi girerek Windows Live Messenger oturumu açın.

savasercan 6 Kasım 2009 22:08

merhaba;
yukarıdakı tum işlemleri adım adım yaptık fakat yine acılmıyor
alınan hata; kişi listenizde sorun

bu adımda ne yapacagız
iyi akşmlar

orcnak 6 Kasım 2009 22:23

arkadaşlar bilgisayarınıza servis pack 3 paketini yükleyin sorun gider ;)

NeutralizeR 6 Kasım 2009 22:26

Alıntı:

savasercan adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1557190)
merhaba;
yukarıdakı tum işlemleri adım adım yaptık fakat yine acılmıyor
alınan hata; kişi listenizde sorun

bu adımda ne yapacagız
iyi akşmlar

Kişi listesi sorunu için de şu konuda bahsedilen Contacts ve Windows Live Contacts klasörlerini silin:
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?

Silme işleminden sonra hata mesajı alırsanız birkaç kez yeniden deneyin oturum açmayı.

savasercan 6 Kasım 2009 22:38

silmek istiyorum ama program ekle kaldırda bulunmuyor. bu arada bilg.da vista var

NeutralizeR 6 Kasım 2009 22:53

Alıntı:

savasercan adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1557230)
silmek istiyorum ama program ekle kaldırda bulunmuyor. bu arada bilg.da vista var

Başlat > Çalıştır penceresine geldikten sonra aşağıdaki satırı kopyalayın, enter tuşuna basın. Bu klasörlere erişip içlerindeki her şeyi silin.

%userprofile%\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts\
%userprofile%\Contacts\

savasercan 6 Kasım 2009 23:11

yine olmadı :S

NeutralizeR 6 Kasım 2009 23:14

Alıntı:

savasercan adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1557283)
yine olmadı :S

Başka bir hesapla oturum açabiliyor musunuz? Bir kez başka bir hesapla oturum açmayı deneyin. Şifreniz otomatik hatırlanıyorsa silip elle girmeyi deneyin.

xhuzunnx 7 Kasım 2009 00:11

aynı sorun bndede varr:((( yardImmmm!!!!!!!!

NeutralizeR 7 Kasım 2009 00:17

Alıntı:

xhuzunnx adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1557371)
aynı sorun bndede varr:((( yardImmmm!!!!!!!!

Tam olarak hangi hata mesajını aldığınızı belirtin lütfen.

Saat: 14:58
Sayfa 1 / 16

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık