![]() |
http://i207.photobucket.com/albums/bb117/hellboy726/hotmails.jpg Öncelikle Yandaki Bağlantıya Tıklayın ; Windows Live Hotmail Daha sonra açılan sayfadan " Nu Registrerent" e tıklatın. Forumu doldurun e-mail adresinizi alın.Msn Hollanda hizmetinden aldığımız için adres hollanda'ca olacak. Türkçe veye ingilizceye çevirmek için; Mailinize giriş yaptıktan sonra Opties(sağ üstte)sonra Selecteer een taal'a tıklayarak dili seçebilirsiniz. |
hell sadece @live mı alabılıoz @ogrencı yada @dram3vlh tarznda bısıler alma sansımz varmı? |
Alıntı:
tabiki @dream3vlh alabilirsin. ancak bunun için bahsettiğin uzantıda domain olmalı ve bu domain bir hosting firması ile ilişkilendirilmiş olmalı. Ben yılda 30 ytL gibi makul bir ücrete 100Mb hosting + 6 Gb Bandwith + Domain satışı yapmaktayım. Burası bir ticaret forumu olmadığına göre daha detay vermeme gerek yok. bahsettiğim hesabının olduğunu varsayarsak alttaki link'i inceleyerek hesap açabilirsiniz; Microsoft Destekli @SitenizinAdi.Com Mail Açma (5 GB) |
live.com u zamaninda aldik.o yuzden bazilarimiz sansli.bu siteyi takip edenler sahip oldular.live.nl icin bi posta kodu yazmamiz gerekiyor.ben google dan arattim.armsterdam a ait 64723 43903 ve 12010 posta kodlarini elde ettim.fakat bu alanda hata veriyor yanlış diye |
yha ben @live.nl yapamadım:$ |
Alıntı:
Özel mesaj yolu ile istediğiniz adresi yazın eğer eskiden mevcut değilse açıp şifrenizi yolluyabilirim size... Alıntı:
Yada özel mesaj ile istediğiniz adresi yazın eğer eskiden mevcut değilse açarım size... |
arkadaslar ben finlandiyada yasıyorum ve bu adresten aldım..posta kodundan önce ulkeyi finland yapın posta kodu yerinede 20700 yazın..ben bu sekilde aldım... |
Alıntı:
|
arkdasım dedigin dili degştir komutu yoq orda |
yha ben msn.com nasıl acılcagını bılmıyoruM |
| Saat: 21:34 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık