MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Soru-Cevap (https://www.msxlabs.org/forum/soru-cevap/)
-   -   "Ayağını yorganına göre uzat" ne demektir? (https://www.msxlabs.org/forum/soru-cevap/340774-ayagini-yorganina-gore-uzat-ne-demektir.html)

Misafir 5 Aralık 2010 21:07

AYAGINI YORGANINA GORE UZAT ANLAMI NEDIR


Misafir 17 Ocak 2011 19:16

ayağını yorganına göre uzat atasözü bize neyi anımsatıyor?
 
ayağını yorganına göre uzat atasözü bize neyi anımsatıyor?


Misafir 12 Şubat 2011 20:06

çokk teşekkür ederim ve bende cevabı yazmak istiyorum.
ayağını yorganına göre uzat:İnsanın çektiği birçok sıkıntının altında maddi imkansızlıklar görülür. Kazandığından çok harcamak yada gereksiz yere israf etmek insanı zora sokar. Zillet ve keder getirir. Bundan dolayı giderlerimizi gelirlerimizi uydurmalıyız. Harcamalarımız gelirlerimizi hiçbir zaman aşmamalıdır.


Esile Irmak 20 Şubat 2011 15:11

ayağını yorganına göre uzat:İnsanın çektiği birçok sıkıntının altında maddi imkansızlıklar görülür. Kazandığından çok harcamak yada gereksiz yere israf etmek insanı zora sokar. Zillet ve keder getirir. Bundan dolayı giderlerimizi gelirlerimizi uydurmalıyız. Harcamalarımız gelirlerimizi hiçbir zaman aşmamalıdır. Her zaman bütçemizi zora sokacak yatırım yada harcamalar yapmamalıyız.İnşallah yardımcı olmuşumdur...:D(H)


Misafir 16 Nisan 2011 21:50

ayağını yorganına göre uzat:İnsanın çektiği birçok sıkıntının altında maddi imkansızlıklar görülür. Kazandığından çok harcamak yada gereksiz yere israf etmek insanı zora sokar. Zillet ve keder getirir. Bundan dolayı giderlerimizi gelirlerimizi uydurmalıyız. Harcamalarımız gelirlerimizi hiçbir zaman aşmamalıdır. Her zaman bütçemizi zora sokacak yatırım yada harcamalar yapmamalıyız.İnşallah yardımcı olmuşumdur...



Saat: 16:58

©2005 - 2024, MsXLabs - MaviKaranlık