MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Cevaplanmış (https://www.msxlabs.org/forum/cevaplanmis/)
-   -   Şevval Sam kimdir, hayatı hakkında bilgi verir misiniz? (https://www.msxlabs.org/forum/cevaplanmis/352986-sevval-sam-kimdir-hayati-hakkinda-bilgi-verir-misiniz.html)

Misafir 28 Şubat 2011 21:47

Şevval Sam kimdir, hayatı hakkında bilgi verir misiniz?
 
Şevval Sam kimdir, hayatı hakkında bilgi verir misiniz?


OneNight 15 Haziran 2017 14:05

1 ek

Şevval Sam

Alıntıdaki Ek 68283


Şevval Sam, 11 Kasım 1973 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Annesi Şarkıcı Leman Sam, babası Selim Sam'dır. Şehnaz Sam adında kendinden 2 yaş büyük ablası vardır. Anne babası o altı yaşındayken ayrılmışlar. İlk ve ortaokulu Etiler’deki Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulunda okudu.

Zincirlikuyu İnşaat Teknik ve Yapı Meslek Lisesi Restorasyon bölümünden mezun olmuştur. Üniversiteyi, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik bölümünde okuyarak bitirdi.
Şevval Sam 14 yaşında fanatik bir Beşiktaşlı olarak okul gazetesi için Metin Tekin'le röportaj yapmaya gider. Metin röportajdaki bir soru üzerine evlenmeyi düşünmediğini filan söyler. Sonra Şevval onu yemeğe davet eder. Metin de, ‘büyü de öyle gidelim’ der. Üç sene sonra flört ve ardından evlilik gerçekleşince ‘‘büyük lokma ye, büyük söz konuşma’’ atasözü bir kez daha doğrulanmış olur.

Devamı > Şevval Sam




Saat: 06:51

©2005 - 2024, MsXLabs - MaviKaranlık