MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Cevaplanmış (https://www.msxlabs.org/forum/cevaplanmis/)
-   -   8. sınıf teknoloji ve tasarım dersi için proje tavsiyelerinde bulunur musunuz? (https://www.msxlabs.org/forum/cevaplanmis/363745-8-sinif-teknoloji-ve-tasarim-dersi-icin-proje-tavsiyelerinde-bulunur-musunuz.html)

new pirlo 8 Mayıs 2011 09:44

8. sınıf teknoloji ve tasarım dersi için proje tavsiyelerinde bulunur musunuz?
 
8. sınıf teknoloji ve tasarım dersi için proje tavsiyelerinde bulunur musunuz?


nicely 24 Mayıs 2011 16:51

zeka,IQ testi,zeki olma yolları,bilim adamları,ilginç tasarımlar
canım bunu incele konu ile alakalı iyce bak ve kafana göre beğendiğin ve kolay geleni yap yanda bölümler var sol taraf tıkla ve hepsine göz at başarılar


Gece Prensesi 24 Mayıs 2011 18:35

Alıntı:

new pirlo adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 2079874)
Arkadaşlar bana 8.sınıf Teknoloji ve Tasarım dersi için kolay yapılabilen ve az masraflı olan projeler tavsiye edebilirmisiniz? Aklıma hiç gelmiyor 2 hafta sonrada son tarih daha hiçbir şey yapmadım.Şimdiden sağolun.

Sana yardımcı olabileceğimi düşünüyorm çünkü ; Çevremde yapanlar çok var ve zamanında bende yaptım Şuan kendi yaptıklarımı hatırlayamayacağım ama mesela bezlerin sıkılması zor olur.. Bunu koly hale sokmak için tahta gibi bşy bulup daha sonradan da denir bir kabın uzun değilde kısa olan yerlernden del ve bi şeklde bizi ikisinin arasına sıkıştır sonra da tahtayla sıyır.. Hiç iş yapmamaktan iyidir.. ama sünger koysan daha iyi olur o daha kolay su da kaba dökülür. Mesela bu dondurma kapları olabilir


Teusa 24 Mayıs 2011 18:37

arkadaşlar teknoloji ve tasarım dersi klavuz kitabı elinde olan (ki sanırım klavuz kitabın ulaşmadığı yer kalmadı) öğretmenlerin günlük plan hazırlaması veya bulundurması gerekmemektedir. klavuzda bu ifadenin kendisi de yer almaktadır.



Saat: 10:17

©2005 - 2024, MsXLabs - MaviKaranlık